Arama sonuçları: *

1. beeday

SSD - HDD sağlık durumu

Dostum crystaldiskinfo yu indirip resimleri atabilir misin hangi bölümlerle sorunlar var mış görelim. Buradan indirebilirsin CRYSTAL
  2. beeday

Superonline bağlantı problemi, sitelerin geç yüklenmesi, bağlantı hataları ve ani yükselen ping

Çok iyi anlıyorum sizi azıcık bi keyfim var onua zehir ediyorlar diyorsunuz haklısınız bir temsilcinin bildiği ile diğerinin ki asla aynı olmuyor bazı hizmetlerde internet gibi bkz. en son ne kadar dı 169 tl'mi servis gelse 600-700 tl boş yere neden, Kesin çözer mi diyemem ya güvendim aldım 2-3...
  3. beeday

Yardım Yeni Nvidia Driveri Hakkında?

nvidia kaynaklı bir sürücü sorunu vardı son güncellemeyi kontrol edin 595.71 olmalı bir önceki sürümünde fanların çalışmasını etkileyen bir durum oldu rica ederim.
  4. beeday

o zaman ilk dediğimi uygula bakalım ne çıkacak temiz kurulum ile
  5. beeday

Muhtemel bir TDR olabilir, yeni sürüm kaynaklı bir çakışma olabilir bir DDU ile temiz grafik sürücüsü kurulumunu tekrar yap fakat tekrar anı durumu yaşarsan sürüm kaynaklı deriz bir öncekine geri dönersin yine DDU yaparak tabii. Bir de yapmadan önce bunları olay görüntüleyicinden arama kısmına...
  6. beeday

Pc açıldığında şeffaf sekmeler açılıp kapanıyor

yüksek ihtimal arka planda yani bilgisayar açıldığında başlat da programlar var görev yöneticisinden görüntüleyebilir misin neler var başlangıçta çalıştır olarak
  7. beeday

Ekran kartımda bir sorun var

Tamamdır
  8. beeday

Ekran kartımda bir sorun var

donanımlarınızı paylaşabilir misiniz ayrıca ekran kartı güncellemeleri yaparken bir yazılım çakışması olmuş olabilir DDU ile temiz kurulum yaparak tekrar dener misin
  9. beeday

Turkcell Faturaya Yansıyan Ek Hizmet Bedeli

dönüş yaptıkları zaman zaten sorun olduğunu onlar da tespit etmiş kanıt niteliğinde direk önerim arayın şikayet kaydı açtırın ses kaydını gün saat belirtmeyi unutmayın ayrıca gelen servis de bir ücret çıkacak ise belirtmesi gerekirdi temsilcinin belirtmesi yetmez ki zaten sorun olduğunu görüp te...
  10. beeday

Superonline bağlantı problemi, sitelerin geç yüklenmesi, bağlantı hataları ve ani yükselen ping

Tekrar aramalısın bence özellikle akşam saatlerinde mi yaşıyorsun bu durumu, statik ip de neredeyse 200 tl olmuş sanıyorum bence gerek yok ya modemini değiştirmeleri gerek ya da eğer önceki gibi statik ip atadılar ise ve şuan kalktıysa tekrar atamaları tabi temsilci kendisi yapmalı siz istemeden...
  11. beeday

M.2 SSD dönüştürücü kullanmak

aparatı takacağı yer o kadar destekliyor anakartında pci-e 2.0 olduğu için normali 2.000 fakat 1600-1800 civarı görür o yüzden
  12. beeday

Yardım Olayı THH'ye taşımalı mıyım? Calitte & Hepsiburada

hocam direk thh'ye taşı ayrıca daha sonra direk hepsiburadaya bildir bunu thh de sorun çözümlenene kadar 1-2 ayı bulabilir en azından bir aksiyon alınacak ise hepsiburada erkenden alır senin isteğine yanaşır beklemezsin zartı zurtu garanti var bir kere
  13. beeday

M.2 SSD dönüştürücü kullanmak

Öncelikle anakartın almak istediğin SSD nin hız değerine uygun değil çalışır mı evet fakat 7300/6600 hızlarını göremezsin 4lerde olur 3.8 max hatta sebebi PCI-e uyumluluğu sürüm düşük kalıyor anakartında ki almak istediğin ssd ye göre şöyle ki bu anakartta görebileceğin maks 3800mb ek alacağın...
  14. beeday

Hogwarts legacy fps sorunu

Bu linkten bir hdd için sağlık testi yapar mısın ayrıca full dolu mu diskin ? oyuna girdiğin zaman görev yöneticisinden disk kullanımına bakar mısın 90 ve 100 aralığında mı, RAM tek slot mu yoksa 2x8 mi ve bu sistemi ilk aldığın günden beri mi böyle yoksa yeni mi başladı yeni ise yazılımsal bir...
  15. beeday

Hogwarts legacy fps sorunu

ne kadar süredir yaşıyorsun bunu ve hangi oyunlarda ek olarak, sistemindeki diğer parçalarıda yazar mısın ayrıca disk dolu mu ?
  16. beeday

Geçmiş olsun sanırım CGNAT altındaydın ve müşteri temsilcisi çözmek için inisiyatif kullanarak sana statik ip ataması yapmış olabilir. whatsmyip yazıp ipni not al daha sonra cmd ye yine tracert 8.8.8.8 yazıp bakabilirsin aşağıdaki gibi mi yoksa daha farklı mı veya ipni not alıp modemi kapatıp...
  17. beeday

Oyunlar eskiden hızlı açılıyordu şu an çok geç açılıyor

Diskin doluluk oranı nedir ve RAM kapasitenizi yazabilir misiniz
  18. beeday

Tracert IP paketimizin izlediği yolu takip etmek süreler ile de bu değeri ölçüyoruz. 11. satırda 620ms bir gecikme mevcut iç ağında veya çıkış noktandaki yönlendiricide aşırı bir yüklenme var ayrıca gecikme dalgalanması da görülüyor (jitter) ve 11den sonra kopmuş bağlantın görünüyor yüksek...
  19. beeday

öncelikle geçmiş olsun hemen çözülür inş, cmd yi açıp tracert 162.249.72.1 ve tracert 8.8.8.8 yazabilir misin ? birisi bitsin diğerine öyle yaz aynı anda yazma sonra çıktılarını paylaşmanı bekliyor olacağım.
  20. beeday

KASA TEMİZLİĞİ HAKKINDA

tüm kabloları sök kasanın arkasındaki priz bağlantısı kalmasın sonra güç düğmesine 5-6 saniye basabilirsin yükü atacaktır üstünden
Geri