Yardım Yeni Nvidia Driveri Hakkında?

efehsgal

80+
Reaksiyon skoru
27
Dün gelen yeni driveri kurup uyumuştum. bu sabah laptopu açtım, ethernet kablosunun bir ucunu main laptopa diğer ucunu yan monitör yapmak istedigim laptopa takıp, ip üzerinden spacedesk ile birbirine bağladım. lole girdim ve ekran siyah oldu arkada ses vardı. Win+ctrl+shift+B ile ekran kartı resetedim 1 kere bip sesi geldi düzelmedi, bir kere daha yaptım 7 8 kere bip ses geldi. Power tuşuna basılı tutup reset attım sorun düzeldi. Sorun nvidia driverinden kaynaklı mıdır?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
Muhtemel bir TDR olabilir, yeni sürüm kaynaklı bir çakışma olabilir bir DDU ile temiz grafik sürücüsü kurulumunu tekrar yap fakat tekrar anı durumu yaşarsan sürüm kaynaklı deriz bir öncekine geri dönersin yine DDU yaparak tabii. Bir de yapmadan önce bunları olay görüntüleyicinden arama kısmına yazıp girebilirsin sol taraftan windows günlükleri ve sisteme gir orada kaynaklarda
4101NVIDIA driver reset
14GPU timeout
0Critical kernel power (zorla reset)
bunlar var mı kontrol edebilir misin

Muhtemel bir TDR olabilir, yeni sürüm kaynaklı bir çakışma olabilir bir DDU ile temiz grafik sürücüsü kurulumunu tekrar yap fakat tekrar anı durumu yaşarsan sürüm kaynaklı deriz bir öncekine geri dönersin yine DDU yaparak tabii. Bir de yapmadan önce bunları olay görüntüleyicinden arama kısmına yazıp girebilirsin sol taraftan windows günlükleri ve sisteme gir orada kaynaklarda
4101NVIDIA driver reset
14GPU timeout
0Critical kernel power (zorla reset)
bunlar var mı kontrol edebilir misin
sanırım yok baktım biraz
Yapılandırılan DNS sunucularının eu.vg.ac.pvp.net sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 15060.
bu var sadece uyarı olarak gözüküyor

sanırım yok baktım biraz
Yapılandırılan DNS sunucularının eu.vg.ac.pvp.net sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 15060.
bu var sadece uyarı olarak gözüküyor
o zaman ilk dediğimi uygula bakalım ne çıkacak temiz kurulum ile

o zaman ilk dediğimi uygula bakalım ne çıkacak temiz kurulum ile
valla hatayı aldıgımdan beri bir daha hata gelmedi restart atınca düzeldi ondan bozmak istemiyorum bişeyleri, tekrar olursa aklımda olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻
birde yeni driveri kurdugumdan beri oyunda işlemci sıcaklığım +5 +10 derece arası arttı bu durumun driverle alakası var mıdır

valla hatayı aldıgımdan beri bir daha hata gelmedi restart atınca düzeldi ondan bozmak istemiyorum bişeyleri, tekrar olursa aklımda olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻
birde yeni driveri kurdugumdan beri oyunda işlemci sıcaklığım +5 +10 derece arası arttı bu durumun driverle alakası var mıdır
nvidia kaynaklı bir sürücü sorunu vardı son güncellemeyi kontrol edin 595.71 olmalı bir önceki sürümünde fanların çalışmasını etkileyen bir durum oldu rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,791
Üyeler
189,724
Son üye
uysal034
Geri