bu nq790 enteresan bir ssd, tuzak mı değil mi anlayamıyorum. neredeyse nm790 ile birebir aynı ama 2-3k daha ucuz. cache dolduktan sonra hızı çok fena...
zaten am5'te yaptığın OC vrm'i de öyle zorlayan bir şey değil. I/O da değişmiyor pek, aynı yongada ordan alıp buraya verme oyunları. ses codec'i için...
MSI Max serisinde (tomahawk hariç) async blck yapabileceğiniz OC engine kullanıyor msi. VRM'de 1h/1l'e kaçılması ve USB çıkış tercihleri hariç gayet f/p...
Nerede hiç beyaz şeylere indirim gelmiyor diyen arkadaşlar. Bunun siyahının düşmesini beklerken insanlar saçlarını beyazlattı. Bazıları vazgeçti. Şaka bi...
ASUS güzel anakartmış external clock da olsa tam olurmuş. Yeni MAG B850 plus max aldım yoksa düşünürdüm nedense onu 1 hafta önceye kadar indirimsiz fiyattan...
ben c6h 77 inç aldım daha kargoya verilmedi. eğer boyuttan yana bir sıkıntı yoksa iade etme. LG reklamını yapmıyor ama lg c6 48 inç, G ve C6H serisindeki...
şaka bi yana, gerek yok. hatta senin kullanımın özelinde düşününce artıdan çok eksisi var. herkes linux kullanmak ya da meşakkatine katlanmak zorunda değil...
5070ti'ya 15k fazla vereceğime 9070xt + 9800x3d alırım. Bu kart 5080'i de anlamsızlaştırıyor bence, 30k fazla ödüyorsun aldığın fps maks %15 artıyor. Ayrıca...
iyi bir ram değil ama x3d işlemcide oyun için single channel / kötü ram koymaz. özel bir kullanımın varsa iş gibi alma tabi. benchmarkları bıraktım bazı...
Siyah diye bakmıştım ama iyi bir anakart değil. b850 olmasına rağmen gpu slotu pcie 4.0. bir tek biosu 64MB onun dışında her şeyi ortalama/giriş segment...
Arkadaşlar satın alan benim. Akakçe'de yazdığı gibi RGB şekilde geldi. Arkadaşın paylaştığı bilgiler de benim paylaştığım bilgilerdir. Hatta size fotolar da...