Ekran koruyucu takınca hem ekranın özelliğinin kalmaması hemde parmak izinin doğru düzgün çalışmama muhabbeti kafamı çok karıştırdı hocam en azından s27...
Aç YT'den oynanış izle 1000 kat daha iyi ama dersenki merak ediyorum o zaman 1. Sezonu izle yeterde artar 2. Sezonu hayatımda izlediğim en kötü yapımlarda...
Kesinlikle izlenir oyuncu seçiminden dolayı bir önyargi var epey abartılıyor bu durum. O karaktere daha uygun birini bulabilirlerdi ama ellie'yi oynayan...
Çıkıp direk özür dileriz olayı başlatanı kovduk demedikleri sürece böyle bir açıklamaya hiç gerek yok.
1790276705
TR datası son derece olumsuz ama genel...
Skin ve kasa düşüyor hocam ama genelde 50 cent 1 dolar yada daha azı düşüyor. Şans varsa tek seferde bile rahat amorti edersiniz. Bana tek seferde 15-20...
S25U yu bizzat kısa süreli kullandım ekranda bir sorun yok bence. S23U dan farkı yansıtma engelleyici kaplama var, o da aslında güneşli havalarda falan...
S23U günümüzde de gayet yeterli bence yeni serilerde çok elle tutulur bir yenilik yok. 26 nın da ekranında sorunlar çıkıyor yavaş yavaş o yeni hayalet...
Mevcut privacy display çözümü pek iyi değil bence. Xiaomi de yöntem konusunda değişiklik yapmamış, bu işin iyi seviyeye gelmesi için bence piksellerin...