tayfn35 isimli üyenin son içerikleri

1. tayfn35

Paramı Nasıl Değerlendireyim

Bankada direk 380k varsa telefon alabilirsin bide bilgisayara 1-2 parça update yap paranın kalan yarıdan fazlasını geleceğe yatırım yap.
  2. tayfn35

Satın Aldığım Valorant Hesabını İlk Sahibi 2 Yıl Sonra Geri Alabilir mi?

Hesabı geri alırsa ve sen ticket açarsan hesap ban yer ikinizde bir bardak soğuk su içersiniz. En mantıklısı hiçbirşey yapmadan oynamaya devam etmek birgün geri alırsa ticket aç hesap ban yesin yapıcak başka bir şey yok hesap alım satım işlerine bulaşmamak en mantıklısı veya aldığın hesaba para...
  3. tayfn35

1.8m D Segment Araç Önerisi

Hocam siz siz olun insignia bulaşmayın bakım maliyetlerini geçtim sorunlu araçlar. Superb ve passatlarda dq200 dsg şanzıman kavrama vs. Masraflarını göze alırsanız özellikle superb aşırı geniş aile arabası. Geniş iç mekan ve bagaj hacmi önemliyse superb ama diğer türlü her konuda accord derim.
  4. tayfn35

1.8m D Segment Araç Önerisi

Honda accord 1.5 190hp executive plus.
  5. tayfn35

Zararlı Alışkanlığını Bırakıp O Paraya Yatırım Yapan Var mı Aranızda?

Hocam alkol sigara gibi zararlı alışkanlık olmayınca 5k oyunlar için fazla bir rakam değil aslında en basit hesapla günde 1 paket sigara içilse bile 3 bin ediyor.
  6. tayfn35

Zararlı Alışkanlığını Bırakıp O Paraya Yatırım Yapan Var mı Aranızda?

3 aydır oyun almıyorum ve bu konuyu okuduktan sonra kontrol ettim 4-5 bin her ay cebe kalmış AAA oyun fiyatlarının ne kadar pahalı olduğunu tekrar anladım eldekilerle devam edicem.
  7. tayfn35

Hasta Yavru Kedim İçin Yardım İstiyorum

Yüksek ihtimalle kulak biti olmuş ve yaralardan dolayı acilen veterinere gözükmesi lazım. Yüzündeki yaralar ciddi görünüyor ve iltihaplanması durumunda çok daha kötü olur. Kulak biti tedavi edilmezse o kulağında sağırlıkta oluşabilir ama bu söylediğim şeylerin ilaçları pahalı bir şekilde çözüm...
  8. tayfn35

Öneri S23u'dan S25u/S26u'ya Geçilirmi?

Ekran koruyucu takınca hem ekranın özelliğinin kalmaması hemde parmak izinin doğru düzgün çalışmama muhabbeti kafamı çok karıştırdı hocam en azından s27 ultra çıkana kadar bekliyeceğim gibi duruyor.
  9. tayfn35

Tlou İzlenir mi İzlenmez mi?

Aç YT'den oynanış izle 1000 kat daha iyi ama dersenki merak ediyorum o zaman 1. Sezonu izle yeterde artar 2. Sezonu hayatımda izlediğim en kötü yapımlarda ilk 5'e çok rahat girer.
  10. tayfn35

Paradox Drama İçin Açıklama Yaptı

Çıkıp direk özür dileriz olayı başlatanı kovduk demedikleri sürece böyle bir açıklamaya hiç gerek yok. 1790276705 TR datası son derece olumsuz ama genel %'lik dilimide düşürüyor.
  11. tayfn35

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

Skin ve kasa düşüyor hocam ama genelde 50 cent 1 dolar yada daha azı düşüyor. Şans varsa tek seferde bile rahat amorti edersiniz. Bana tek seferde 15-20 dolarlık item attığıda oldu.
  12. tayfn35

Öneri S23u'dan S25u/S26u'ya Geçilirmi?

Sanırım bekleyeceğim hocam teşekkürler.
  13. tayfn35

Cs 2 Seçkin Alınır mı??

Her hafta sadece drop kasmak için bile alınır.
  14. tayfn35

Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım.

Şaşırtmadı riot:)
Geri