tayfn35 isimli üyenin son içerikleri

1. tayfn35

⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

Dostum lpg çare diyen adama durduk yere laf atmışsın kimsenin zam savunduğu yok sadece çaresini söyledik konuyu saptırmaya gerek yok iyi forumlar.
  2. tayfn35

RTX 5060 Ti Darboğazmıdır

Ryzen 5 5600 yada 7500f geçmeye çalışın hocam darboğaz olur bu ikilide.
  3. tayfn35

⛽Akaryakıta Dev Zam.Pompa Alev Aldı Alev🔥

Savunmayıp ne yapalım hocam?
  4. tayfn35

Öneri 1000w Psu İçin Ups Önerisi

Evet hocam ups şart...
  5. tayfn35

Öneri 1000w Psu İçin Ups Önerisi

Son zamanlarda oturduğum muhitte çok sık elektrik gidiyor akım korumalı prizde ne kadar iş yapar güvenemiyorum. PC'yi rahatlıkla emanet edebileceğim ups arıyorum.
  6. tayfn35

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

Rüzgar sesi 110 üstünde oluyor hocam ama tek sorunu lastik yuvarlanma sesi yazlık sessiz bir lastik ile kullanırsanız rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Bunun haricinde 2021 model alıcaksanız direksiyon kutusu serviste değişmişmi kontrol etmenizi öneririm.
  7. tayfn35

Yardım Honda Civic Fe1 Vs Peugeot 408 Gt

2021 model 1.5 eco executive plus araca sahibim eğerki yalıtım senin için büyük bir sorun değilse kesinlikle civic derim.
  8. tayfn35

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Kesinlikle ziyaret edilir hocam umarım göndermeleride vardır😁
  9. tayfn35

Gta Vı'nın Grafikleri Beklenti Altı mı Sizce?

Bilgisayara gelince maksimum ayarlarla bakmak lazım. Video ps5 de 30fps ve tahminimce maksimum ayarlarda değildi.
  10. tayfn35

Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

Görünteler 30fps miydi beyler bazı sahnelerde takılma var gibi geldi
  11. tayfn35

Zotac 4070 Qhd Aaa İçin Yeter mi ?

İşlemciye bağlı olarak 2k high 60fps üstü neredeyse her oyuna yeter.
  12. tayfn35

🔥İndirim Ww1 Temalı Gelibolu Oyunu Erken Erişimle 7.49$'dan Çıktı!🔥

Vuruş hissi iyi ama oyundaki tek sorun her hareketin çok yavaş olması bunu yapımcılar fark edip düzelticektir.
  13. tayfn35

Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 Vs 360, Hangisi Alınmalı?

Öne takmaya hiç bulaşma üste 360 al geç zaten öne 420 taksan yine aynı performansı verir yaklaşık.
  14. tayfn35

2 Milyon TL Benzinli Otomatik Geniş Araç Önerisi Boy 205 Kilo 140

Super B alternatif olarak söyleyebilirim segmentin en geniş otomobillerinden ama piyasasi hızlı olması ve biraz daha geniş olması hariç benim gözümde accord çok daha iyi bir otomobil kesinlikle tavsiye ederim.
  15. tayfn35

İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Masrafsız sanayi ile akraba etmeyecek bir araba al. Honda city / Reno megane- clio / Fiat Egea / Honda civic / Toyota Corolla-Auris. Bu modelleri öneririm hem piyasaları hızlı hemde parçası bakımı pahalı değil.
Geri