tayfn35 isimli üyenin son içerikleri

1. tayfn35

Öneri A+1000w Psu Arıyorum Max Bütçe 10k

Kasa ne aldın merak ettim xd
  2. tayfn35

Öneri Hangi 1000w Güç Kaynağı Daha İyi?

C1000 alıcam gibi duruyor hocam
  3. tayfn35

5800tl uygun fiyatlı a tierse düşünürüm hocam
  4. tayfn35

Anladım hocam bu ürünü diyorsunuz sanırım gold core takısı yok.
  5. tayfn35

Farkları nedir hocam diğerlerinden
  6. tayfn35

Bakacağım hocam sağolun
  7. tayfn35

Resimlerini bıraktığım psulardan hangisi daha iyi? Lianli lancool 3 kasaya takılacak. Başka önerilerede açığım.
  8. tayfn35

Muhabbet Kuşumu Kafes Dışına Nasıl Alıştırabilirim

Çok fazla eşya olan çarpıp zarar görebileceği salonda vs. Salma dışarıya. Önce küçük ve rahatça tutunabileceği eşya olan bir odada sal. 1 kere tutunucak biryer bulursa yavaş yavaş çözer. Ben kafesine girmesini istediğimde kuş sesi açıp telefonumu kafesine koyuyordum rahmetli kuşuma Allah rahmet...
  9. tayfn35

Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Mantıklı?

Ekran kartının görsel olarak kaç derecede çalıştığını bakım yapılıp yapılmadığını vs. Sorarak alabilirsiniz. Bana kalırsa anakartta 2. Ele bulaşmayın. Ayrıca hangi modellere bakıyorsunuz?
  10. tayfn35

Hangi Bilgisayar Bileşenlerini 2. El Almak Mantıklı?

Bana kalırsa aldığımız parçanın 2. El olması yanı sıra nasıl ve hangi şartlarda kullanıldığı daha önemli buna bağlı olarak her parça alınabilir ama yinede. Mesela işlemci gibi bir parçanın yıllarca fabrika limiti ısılarda çalışmış olanıyla serin kullanılmış olanı bir değil. Sonuçta slikonu uzun...
  11. tayfn35

2025-26 Şampiyonu Galatasaray!

Kadrodaki eksiklerin giderilip yeni oyuncularla seneye UCL'de başarı elde etmek lazım çeyrek final altı yetersiz. Başka türlü süperlig için bu kadar sözde kaliteli kadrolara para dökmenin anlamı yok. Ama ne olursa olsun Galatasarayımızın başarısı sonuçta herkesin Şampiyonluğu kutlu olsun.
  12. tayfn35

Vatan Sepette %15 İndirimi Ne Zaman Bitiyor?

Genel olarak çoğu gün oluyor.
  13. tayfn35

Teşhir anakart aldım..

19 Bin TL'ye yeterli hatta çok iyi sıfır X870E Msi anakartlar alınabilir açıkcası riske atmak bence çok gereksiz. İade edip sıfır mis gibi anakart alın.
  14. tayfn35

Ddr5 Tek Kanal Çift Kanal

7800X3D.
  15. tayfn35

4070 Superden 9070xt Geçilirmi

20k fiyata o kartı satıp 9070xt geçmek aşırı gereksiz olur bence. Onun yerine 2k monitör çok daha mantıklı.
Geri