Çok fazla eşya olan çarpıp zarar görebileceği salonda vs. Salma dışarıya. Önce küçük ve rahatça tutunabileceği eşya olan bir odada sal. 1 kere tutunucak biryer bulursa yavaş yavaş çözer. Ben kafesine girmesini istediğimde kuş sesi açıp telefonumu kafesine koyuyordum rahmetli kuşuma Allah rahmet...
Ekran kartının görsel olarak kaç derecede çalıştığını bakım yapılıp yapılmadığını vs. Sorarak alabilirsiniz. Bana kalırsa anakartta 2. Ele bulaşmayın. Ayrıca hangi modellere bakıyorsunuz?
Bana kalırsa aldığımız parçanın 2. El olması yanı sıra nasıl ve hangi şartlarda kullanıldığı daha önemli buna bağlı olarak her parça alınabilir ama yinede. Mesela işlemci gibi bir parçanın yıllarca fabrika limiti ısılarda çalışmış olanıyla serin kullanılmış olanı bir değil. Sonuçta slikonu uzun...
Kadrodaki eksiklerin giderilip yeni oyuncularla seneye UCL'de başarı elde etmek lazım çeyrek final altı yetersiz. Başka türlü süperlig için bu kadar sözde kaliteli kadrolara para dökmenin anlamı yok. Ama ne olursa olsun Galatasarayımızın başarısı sonuçta herkesin Şampiyonluğu kutlu olsun.
19 Bin TL'ye yeterli hatta çok iyi sıfır X870E Msi anakartlar alınabilir açıkcası riske atmak bence çok gereksiz. İade edip sıfır mis gibi anakart alın.