Arama sonuçları: *

1. tayfn35

Öneri S23u'dan S25u/S26u'ya Geçilirmi?

Ekran koruyucu takınca hem ekranın özelliğinin kalmaması hemde parmak izinin doğru düzgün çalışmama muhabbeti kafamı çok karıştırdı hocam en azından s27 ultra çıkana kadar bekliyeceğim gibi duruyor.
  2. tayfn35

Tlou İzlenir mi İzlenmez mi?

Aç YT'den oynanış izle 1000 kat daha iyi ama dersenki merak ediyorum o zaman 1. Sezonu izle yeterde artar 2. Sezonu hayatımda izlediğim en kötü yapımlarda ilk 5'e çok rahat girer.
  3. tayfn35

Paradox Drama İçin Açıklama Yaptı

Çıkıp direk özür dileriz olayı başlatanı kovduk demedikleri sürece böyle bir açıklamaya hiç gerek yok. 1790276705 TR datası son derece olumsuz ama genel %'lik dilimide düşürüyor.
  4. tayfn35

Cs2de Seçkin Almak Mantıklı mı?

Skin ve kasa düşüyor hocam ama genelde 50 cent 1 dolar yada daha azı düşüyor. Şans varsa tek seferde bile rahat amorti edersiniz. Bana tek seferde 15-20 dolarlık item attığıda oldu.
  5. tayfn35

Sanırım bekleyeceğim hocam teşekkürler.
  6. tayfn35

Cs 2 Seçkin Alınır mı??

Her hafta sadece drop kasmak için bile alınır.
  7. tayfn35

Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım.

Şaşırtmadı riot:)
  8. tayfn35

Valorant Gece Pazarı Hakkında Tartışalım.

Artık gece pazarı falan bile beklemiyorum saçma sapan mağaza sistemi, yenilik olmaması ve riotun toksiklere herhangi bir çözüm bulamaması yüzünden soğudum... Ama baştan envanter topluyor olsaydım zamanında 1000-1200 arasına gelen güzel vandal phantomları hiç kaçırmazdım birde keşke kuronami...
  9. tayfn35

Yani s25u alsam ekran koruyucu takamazmıyım hocam
  10. tayfn35

Bende öyle duydum hocam. Mağazada baktığımda ekranı soluk geldi banada.
  11. tayfn35

Aşırı kritik olmasada hemde babamın telefonu bozuldu hocam ona vericem eğer değişirsem yada direk babama yeni alıp ben bununla idare edicem gibi ama beni korkutan bir kaç yıl daha uygulama video sile sile idare ettikten sonra s28 ultraların vs. Sorunlu veya exynos olurmu ihtimali beni...
  12. tayfn35

Manuel Araba Sürerken Zorlanıyom

Manuel araban yoksa yada almayı düşünmüyorsan otomatik ehliyeti al geç her geçen gün manuel azalıyor otomatikler artıyor. Özel bir manuel sevgin yoksa gereği yok uğraşmanın yada kendi özgüveninin bozulmasına bence.
  13. tayfn35

Yaklaşık 4 yıla yakındır 8/256 s23 ultra kullanıyorum ve çok memnunum taş gibi telefon ama yoğun kullandığımdan dolayı depolama yetmemeye başladı ve telefon değişmeyi düşünmeye başladım. S26u ve s25u 12/512 modelleri düşünmeye başladım ama s26 ultranın hafif aliminyum kasası tasarımını ve sağdan...
  14. tayfn35

Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

Vitesli ve debriyajlı istiyorsan al geç.
  15. tayfn35

Sistemim İyi mi? Sizce

her şey kaliteli güzel seçilmiş ama 3 değilde 2tb ssd 7800x3d değilde 9700x gibi kısıntılarla 5070 olsa çok daha iyi olurmuş hocam güle güle kullanın.
  16. tayfn35

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Geçmiş olsun dostum senin hatan olmuş bu olay. Peşine düşsen bile elinde kanıt olsada uğraştığına değmez.
  17. tayfn35

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Param güvende ile nasıl dolandırıldınız hocam ürünü test edip onayladığınızda para karşı tarafa geçmiyormu?
  18. tayfn35

Steam Ailesine Gelecek Var mı?

Arkadaş kodunu verirmisin hocam oyunlarına bakayım
  19. tayfn35

🔥İndirim Zam Öncesi iPhone 17 Pro-Pro Max Fiyatları Son Stoklar

Düz 18 gelmeyecekmi beyler?
  20. tayfn35

Araba Tavsiye Lütfen (Hala Alamadım)

Hocam yakıt fiyatları malum. Çok yol yapınca ufak bir hesaba vurduğumuzda uçuk rakamlar çıkıyor.
Geri