Herşeyi yapay zekaya sormuş şu arkadaş Allahım yarabbim. Konu hakkında bilginiz yoksa yapay zekanın doğruluğu her zaman sorgulanabilecek şekilde cevaplarını...
RTX 5060 Ti 16 GB hakkında görüşüm genel olarak olumlu. Kartın en büyük avantajı 16 GB VRAM sunması. Özellikle yeni nesil oyunlarda yüksek doku ayarları ve...
Merhaba,
Ryzen 5 7600 ile herhangi bir uyumluluk sorunu yaşamazsınız. 20-25 bin TL bütçe aralığında öncelikli tercihim RTX 5070 olur. Hem 1080p hem de...
saf güç olarak önde 9070xt ancak benim kullandığım programlar nvidiada daha düzgün çalışıyor sırf bu yüzden zamanında 6900xt den 4070ti a geçmek zorunda...
hocam çok fazla labaratuvar programı kullanıyorum nvidiadan vaz geçemem ama işlemci mantıklı olabilir .
1783443372
benimde aklımda o var şu sıralar hepsi...
Merhabalar
şimdi elime 10k kadar bir bütçe geçti ve bunu pc de harcamak istiyorum en zayıf halka olarak psu yu görüyorum şu an sizce psu mu yoksa diğer...
globalde büyük pazarların bulunduğu bölgelerde böyle bir söylenti bulunmuyor. Ülkemizde tabi kendi kafalarına göre zam yaptıkları için zam yapsalar bile...