Sizofrain isimli üyenin son içerikleri

1. S

Epic Games Yaz İndirimleri

Kdc 2 oynamadıysan full dlc li al sarıyor
  2. S

Hangi İşlemci Daha Mantıklı ?

9700x önerebilirim
  3. S

Ekran Kartı Tavsiyesi 1080p Çözünürlük İçin

Eğer işlemci update i düşünüyosan ilerde yakın zamanda 5070 de olabilit dsr boğaz olsada bir süre sıkıntı olmicaktır
  4. S

40 Bin TL Hazır Sistem

Acelesi yoksa biraz indirim gecelerini kovala
  5. S

Öneri 10k Bütçe ile PC De Ne Değiştirmeliyim?

İlk gözüme çarpan psu oldu belki a tier bir psu ile değişebilirsin
  6. S

Ekteki Bilgisayar Özellikleri Nasıl? Aynı Fiyata Daha İyi Bir Alternatif Var mı?

Yardımcı olalım knka acele etmezsen gün içinde dönmeye çalışcam
  7. S

110 Bin Sistem Önerisi

Oledden anlamıyorum ama kasa olarak ekran kartının sığacağı ve görüntüsü hoşuna gideni al yoksa çokda fark etmiyor açıkcası 1783159617 Ben akvaryum seviyorum mesela lian li montech felan bakabilirsin ama hava sirkülasyonu ve görüntü önemli okadar
  8. S

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Ben şeyi düşünmeye başladım indirimli ürünü bilerek sisteme sunup gelen paralarla ödemelerini yapıp borçlarını bir sonraki aya erteliyolar gibi geliyor bana bu kadar sık bu olayların yaşanması bana bunu düşündürüyor önceden indirip yapıp öderlerdi şimdi ise böyle kirli işler çeviriyorlar gibime...
  9. S

3700 TL Ye Thermalright Frozen Magic 360 Alınır mı

Güzel görünüyor açıkcası https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-aqua-elite-360-argb-v3-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,620511713.html bunla aynı fiyatta sizce hangisini alırdınız
  10. S

Fan rgb renkleri değişiyormu
  11. S

Amacım estetik yoksa ısınmıyor bile kasam amacım estetik düzgün bir şeyler olsun bakınca ne güzel lan diyeyim 1783147357 Öneri var mıdır hocam sıvı soğutma deneyimim yok ne nedir bilmiyorum pek
  12. S

110 Bin Sistem Önerisi

9700x önerebilirim aslında eğer aşırı bir multiplayer oyun oynamıyorsa 1783147223 Cs valo felan çok takılmıyosan yada ciddili kasmıyorsan 9700x daha güzel gider hem daha ucuz
  13. S

İyi günler 7800x3d işlemcim var thermalright phantom 120 se var aslında soğutucuya ihtiyacım yok ama estetik görünüş için sıvı soğutmaya geçicem bu fiyata bu soğutma iyi midir yoksa indirim bekleyip başka soğutma mı almalıyım vaktim var acelem yok f p ama güzel gözüken bir şeyler istiyorum...
  14. S

🔥İndirim Lian Li Galahad 2 Lcd 280mm 4999 TL

Bu kasaya yakışır mı ufak bi toparlıcam kasa karman çorman hazır elim değmişken sıvı soğutmaya geçesim var
  15. S

🔥İndirim Lian Li Galahad 2 Lcd 280mm 4999 TL

7800x3d yi sessiz soğutur mu?
Geri