Oledden anlamıyorum ama kasa olarak ekran kartının sığacağı ve görüntüsü hoşuna gideni al yoksa çokda fark etmiyor açıkcası
1783159617
Ben akvaryum seviyorum mesela lian li montech felan bakabilirsin ama hava sirkülasyonu ve görüntü önemli okadar
Ben şeyi düşünmeye başladım indirimli ürünü bilerek sisteme sunup gelen paralarla ödemelerini yapıp borçlarını bir sonraki aya erteliyolar gibi geliyor bana bu kadar sık bu olayların yaşanması bana bunu düşündürüyor önceden indirip yapıp öderlerdi şimdi ise böyle kirli işler çeviriyorlar gibime...
Güzel görünüyor açıkcası
https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-aqua-elite-360-argb-v3-siyah-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,620511713.html bunla aynı fiyatta sizce hangisini alırdınız
Amacım estetik yoksa ısınmıyor bile kasam amacım estetik düzgün bir şeyler olsun bakınca ne güzel lan diyeyim
1783147357
Öneri var mıdır hocam sıvı soğutma deneyimim yok ne nedir bilmiyorum pek
9700x önerebilirim aslında eğer aşırı bir multiplayer oyun oynamıyorsa
1783147223
Cs valo felan çok takılmıyosan yada ciddili kasmıyorsan 9700x daha güzel gider hem daha ucuz
İyi günler 7800x3d işlemcim var thermalright phantom 120 se var aslında soğutucuya ihtiyacım yok ama estetik görünüş için sıvı soğutmaya geçicem bu fiyata bu soğutma iyi midir yoksa indirim bekleyip başka soğutma mı almalıyım vaktim var acelem yok f p ama güzel gözüken bir şeyler istiyorum...