Sizofrain isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Rtx 5070 li model laptop onerisi lazım güncel maksimum 65 k arası

Abi ben lenovo aldım 2k monitöre bağladım yüksek ayarlarda çbuk ısınıyor masaütüne geçicem 2 haftalık 2.el laptop düşünür mü acaba eheheheh🤣🤣
  2. S

Öneri RTX 5070li laptop önerisi

Abi üst linkdeki laptopu aldım yeni aldım 2 hafta felan oldu 2k monitör bağladım yük ayarlarda çabuk ısınıyor onun dışında güzel laptop
  3. S

Öneri Lenovo LOQ 15IRX10 83JE00JLTR alınır mı??

2. El düşümür müsün
  4. S

65k kadar laptop önerisi

2. El düşünür müsün
  5. S

Öneri 5070 laptopumu ne kadara satmalıyım

Şuanki kullanımımda 2k monitöre bağlayıp oyun oynuyorum 2kda biraz hızlı ısınıyor onun dışında bir problem çıkarmadı
  6. S

50-66k civarı Laptop Önerisi

Merhaba 1 ay önce laptop aldım ben ama hoşuma gitmedi masaüstü alıcağım eğer ilgilenirsen konuşabiliriz. (bu yorumu yazabiliyor muyum bilmiyorum umarım legaldir.)
  7. S

Öneri 5070 laptopumu ne kadara satmalıyım

https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-intel-core-i7-13650hx-24gb-1tb-ssd-rtx5070-freedos-15-6-fhd-144hz-ips-tasinabilir-bilgisayar-83je00ewtr-p-HBCV00009KS181?magaza=Teknorya& Bu laptopu aldım ama dizüstü bilgisayar bana göre değilmiş satıp masaütü alıcağım sizce ne kadara satmalıyım 30 gündür...
  8. S

Çözüldü✓ Laptop mu masaüstümü

tavsiye için saol altın kısmını not alayım 1773757931 ty
  9. S

Çözüldü✓ Laptop mu masaüstümü

arkadaşlar ben 1 sene kullanmak için bir pc alıcam oyun için ama maksadım 1 sene sonra 2. el olarak satmak. aynı zamanda da güzel vakit geçirmek istiyorum. taşıması kolay olduğu ve kolay satılabileceğini düşündüğüm için laptop aldım ama iade edebilirim yerine aynı fiyata ddr4 lü yaklaşık aynı...
  10. S

Çözüldü✓ DDR4 vs DDR5 Ram Güncel Olarak Ne Kadar Farklı ?

teeşekkürlere arkadaşlar
  11. S

Çözüldü✓ DDR4 vs DDR5 Ram Güncel Olarak Ne Kadar Farklı ?

aklımda olan soru şu herhangi bir pc düşünün 2x16 ram alınıcak ddr4 olan 3600 mhz cl18 9.700 civarında fiyatı var ddr5 olan ise 5600mhz cl36 18.300 civarında bu fiyat farkına cidden değermi illa güncel diye ddr5 ram mi almalıyız ?
  12. S

Çözüldü✓ Normal veya beyaz sistem 5070 ti yada 9070 xt li sistem önerisi

şu an 9070 kullanıyorum ama nedense 2k da istediğim sonuçları vermiyor yada ben fazla şey bekliyordum emin değilim. nedense oynadığım oyunların görüntüsü kötü geliyor bana sistemi yükseltmeyi düşünüyorum.(satıp yenisini alıcam) önerilerinizi bekliyorum.
  13. S

Millenicom xdsl numarası öğrenme

düzeltiyorum kontrat no mi,ş o 7 haneliymiş matematiğim bitti şu an 1745088590 bu sitede xdsl no çevrilemedi diyor
  14. S

o kısımda 9 haneli bir nuamra var ama 10 haneli nuamra yazmıyor 10 haneli olması lazım dediler
  15. S

millenicom kullanbıyorum şu ana kadar bir sıkıntım yoktu ama her gün netim kopmaya başladı ve sorunlarıma karşılık alamıyorum türknete geçiceğim ama xdsl numarası istediler şu ana kadar her yolu denedim ama bulamadım yardımcı olur musunuz çıldırcam
Geri