Kaçak Redmi Note 13Pro 5G cihazıma Hyper OS 3 yükledim yeniden başlattım şuan Main Menu ekranına geldi ve altta NV data is corrupted adlı kırmızı bir hata...
nvidia kaynaklı bir sürücü sorunu vardı son güncellemeyi kontrol edin 595.71 olmalı bir önceki sürümünde fanların çalışmasını etkileyen bir durum oldu rica...
valla hatayı aldıgımdan beri bir daha hata gelmedi restart atınca düzeldi ondan bozmak istemiyorum bişeyleri, tekrar olursa aklımda olsun çok teşekkür...
sanırım yok baktım biraz
Yapılandırılan DNS sunucularının eu.vg.ac.pvp.net sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 15060.
bu var sadece...
Dün gelen yeni driveri kurup uyumuştum. bu sabah laptopu açtım, ethernet kablosunun bir ucunu main laptopa diğer ucunu yan monitör yapmak istedigim laptopa...
genelde rock ve metal tarzı çalan biriyim daha önce elixir kullanmadım nanoweb ve optiweb gibi şeyler varmış sanırım şu nasıl olur fiyati uygunmuş sitede...
Elektro gitarıma 2 3 yıldır bakım yapmıyorum, kopan tek teller dışında yeni tel de almıyorum sayılır.
Sağlam bir elixir 10 46 alıp bakım ve temizlik yapmak...
Asus Rog Strix G16 615LR modelli laptopa sahıbım, pubg açınca ekran karti modu sanırım otomatik olarak iGpu+dGpu dan sadece dGpu (yani nvidia) ya geçiş...