efehsgal isimli üyenin son içerikleri

1. efehsgal

Yardım Redmi Note 13 Pro Hyper Os3 Sonrası Açılmıyor

Kaçak Redmi Note 13Pro 5G cihazıma Hyper OS 3 yükledim yeniden başlattım şuan Main Menu ekranına geldi ve altta NV data is corrupted adlı kırmızı bir hata var. ve cihaz sürekli reboot atıyor. Telefoncuya gitmeden düzeltme yolu var mıdır?
  2. efehsgal

Yardım Yeni Nvidia Driveri Hakkında?

valla hatayı aldıgımdan beri bir daha hata gelmedi restart atınca düzeldi ondan bozmak istemiyorum bişeyleri, tekrar olursa aklımda olsun çok teşekkür ederim 🙏🏻 birde yeni driveri kurdugumdan beri oyunda işlemci sıcaklığım +5 +10 derece arası arttı bu durumun driverle alakası var mıdır
  3. efehsgal

sanırım yok baktım biraz Yapılandırılan DNS sunucularının eu.vg.ac.pvp.net sonra ad çözümlemesi zaman aşımına uğradı. İstemci PID 15060. bu var sadece uyarı olarak gözüküyor
  4. efehsgal

Dün gelen yeni driveri kurup uyumuştum. bu sabah laptopu açtım, ethernet kablosunun bir ucunu main laptopa diğer ucunu yan monitör yapmak istedigim laptopa takıp, ip üzerinden spacedesk ile birbirine bağladım. lole girdim ve ekran siyah oldu arkada ses vardı. Win+ctrl+shift+B ile ekran kartı...
  5. efehsgal

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

ocak ayında asus laptop almıştım 5070ti lı, bu kampanyadan faydalanabiliyor muyum?
  6. efehsgal

Elektro Gitar Bakımı Hakkında

hangisini önerirsin o zaman, 10 46 çok önerildiğinden geçmeyi düşünüyordum napsam bilemedim
  7. efehsgal

genelde rock ve metal tarzı çalan biriyim daha önce elixir kullanmadım nanoweb ve optiweb gibi şeyler varmış sanırım şu nasıl olur fiyati uygunmuş sitede 100tl kuponum da var 480 e egliyor Elixir 10 46 Nanoweb 1771945286 ek olarak bu da alınır mı gitarın cilası falan 3 4 yıldır ellemiyorum onu...
  8. efehsgal

Elektro gitarıma 2 3 yıldır bakım yapmıyorum, kopan tek teller dışında yeni tel de almıyorum sayılır. Sağlam bir elixir 10 46 alıp bakım ve temizlik yapmak istiyorum en ucuz yollu yapmam için bilgisi olanlar yazabilir mi nereden ne almalı gibisinden? Gitarım: Epiphone Les Paul 100 Klavye...
  9. efehsgal

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

artı bir
  10. efehsgal

ASUS ULTIMATE MOD ILE ILGILI

ayriyeten ghelper de ekran modunu ultimate'ye alınca (sadece nvidia) mecbur pc yeniden başlatmam gerekiyor bunu da çözebiliyor muyuz
  11. efehsgal

ASUS ULTIMATE MOD ILE ILGILI

Asus Rog Strix G16 615LR modelli laptopa sahıbım, pubg açınca ekran karti modu sanırım otomatik olarak iGpu+dGpu dan sadece dGpu (yani nvidia) ya geçiş yapıyor, burada sorun yok ama oyun aşırı droplu oluyor bilgisayarı yeniden başlatmassam düzelmiyor. Bu sorunu nvdia veya asus programları...
  12. efehsgal

Nays vs Papara vs İninal

bende nete bilmiyorum tam kimlik onaylıyıcaktım ertesi gün kayyum atandığını görünce sildim uygulamayı 😊
  13. efehsgal

Nays vs Papara vs İninal

güzel cashbackleri var örneğin youtube spotify vs
  14. efehsgal

Yardım Ultra 7 255hx 98 derece normal mi

tamamdır onu hallederim acaba cihaz sorumlu mu geldi diye korktuğumdan açtım konuyu, bostayken genelde 55 60 arası gidiyor bu normal mi peki?
  15. efehsgal

Yardım Ultra 7 255hx 98 derece normal mi

bilgisayar daha 1 günlük, bilgisayara zarar gelmesinden korktuğum için açtım konuyu
Geri