Arkadaşlar merhaba bütçem 2000 tl. Evet düşük bütçe fakat drone surmeyi öğrenmek için ilk başta kaybetmeyi göze almak adına bu parayı vermek istiyorum.
Bu...
Evet servise götüreceğim. Start stopu bende kullanmıyorum ama yarın bir gün arabayı satacağım zaman alıcı adam bu niye çalışmıyor demesin diye takıldım...
Partikül filtresi veya akü, benim Megan 4 de de hava çok soğuk olunca çalışmıyor. Filtreden de ilk zamanlarda oluyordu, kronik sorun. megan 4 1.5 blue dci...
Hocalarım teşekkürler yarın ilk işim aracın filtresini açmak için yüksek devirde kullanmak. Ama sorum şu filtre ışığı ekranda nexen yanmıyor ama sensör...
Partikül filtresi dolunca çalışmıyor benim poloda. deneyin isterseniz. Sürekli şehir içinde kullanıyorsanız 20-25 dakika düşük vites yüksek devir kullanın...
Hocam partikülden hiç emin değilim buna baktırıp deneyeceğim.
1773584851
hocam bir de aracımda partikül filtresi sensörü de var yine de bakacağım nolur olmaz
Arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 dizel. önceden start stop çalışıyordu fakat son 1 haftadır çalışmadığını farkettim.
- akü sağlam ve dolu
-motor sıcakken...
Hocam ben samsung watch 7 44mm kullanıyorum. Saatten aşırı memnunum ve telefonu çoğu zaman kullanmıyorum bile.
Şarjı 1 gunj rahat çıkarıyor.
1 senedir...