Ukta

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Ukta
      Ukta, Öneri Bilgisayar Masası Aksesuar Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      güzel bir yerde istediğim tasarım denk gelirse düşüneceğim öneri için teşekkürler
    • Ukta
      Ukta, Öneri Bilgisayar Masası Aksesuar Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      evet var.
    • Ukta
      Ukta, Aksesuarlar kategorisinde Öneri Bilgisayar Masası Aksesuar Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhaba. çift monitörün olduğu bir masam var. aksesuar olarak üzerinde sadece 90x40 siyah mousepad var. şimdi aynısının rgb olanını alacağım...
    • Ukta
      Ukta, Ps5 Pro Mu OEM Kasa mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam profesyonel iş için laptopum var oem ve ps5 pro arasında kalma amacım tamamen oyunlardan alacağım zevk ile alakalı ve kararsızım açıkcası.kararsız...
    • Ukta
      Ukta, Ps5 Pro Mu OEM Kasa mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam almışken tekde alıyım diyorum açıkcası oem ile kararsız kalma amacım tamamen oyun zevki açıcısından
    • Ukta
      Ukta, Yurt İçi Alışverişi kategorisinde Ps5 Pro Mu OEM Kasa mı başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar sizce hangisi mantıklı? Amacım tamamen zevk almak, oyun fiyatlarına takılmadan objektif yorum yaparsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
    • Ukta
      Ukta, Sistemim Ortalama Kaca Gider başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilgi verdiğiniz için cok teşekkür ederim herkese. Bilgisayarı 19-20 den ilana koyupk pazarlıkla vermeye karar verdim
    • Ukta
      Ukta, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde Sistemim Ortalama Kaca Gider başlıklı bir konu açtı.
      Bilgisayar yaklasik 4-5 senelik . Çok fazla kullanılmadı tahmini olarak ne kadara gider ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket GSKILL 3X8GB...
    • Ukta
      arkadaşlarım merhaba. 60.000 tl fiyat bandında mümkünse faizsiz taksit olacak şekilde kasa arıyorum bu fiyata şu an için alınabilecek hazır sistem var mıdır...
    • Ukta
      Ukta, Yardım Airpods Pro3 Bul Da Gözükmüyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Apple canli destekten aldığım cevaba göre ipad veya iphone olması gerekiyormuş. Mackbook ile apple hesabına airpods vb cihazlar eklenemiyormuş. Ufak da...
    • Ukta
      Ukta, Yardım Airpods Pro3 Bul Da Gözükmüyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam aslında öyle yapacaktım da bu saatler de çalışmıyormuş. Bende belki çözülebilir diye uğraşıyorum hocam
    • Ukta
      Ukta, Aksesuarlar kategorisinde Yardım Airpods Pro3 Bul Da Gözükmüyor başlıklı bir konu açtı.
      Elimde İphone olmadığı için mackbook ile kaydetmeye çalıştım fakat bul kısmında AirPods gözükmüyor neyi yanlış yaptım veya illaki iPhone mi olması gerekiyor...
    • Ukta
      Ukta, Öneri Pc İçin Gamepad Önerir Misiniz? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      xbox 9. nesil kol kullanıyorum evet çok güzel ama dualsenseyi tavsiye ederim. benim zamanımda windows desteklemediği için alamamıştım ama şu an sıkıntısız...
    • Ukta
      Ukta, Öneri Buds 4 Pro Vs Airpods Pro 3 Hangisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      doğru hocam peki bu iki kulaklık arasından özellik bazlı hangisi dersiniz 1781106741 teşekkür ederim hocam bilgilendirme için AirPods'a karar veriyorum gibi.
    • Ukta
      Ukta, Öneri Buds 4 Pro Vs Airpods Pro 3 Hangisi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam yakın zamanda telefon değiştireceğim hala samsung ve apple telefonları arasında kararsızım kulaklık tercihine göre yöneltmek istediğimden böyle yazdım...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,843
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri