Ukta isimli üyenin son içerikleri

1. Ukta

Yardım Airpods Pro3 Bul Da Gözükmüyor

Apple canli destekten aldığım cevaba göre ipad veya iphone olması gerekiyormuş. Mackbook ile apple hesabına airpods vb cihazlar eklenemiyormuş. Ufak da olsa saçma bir detay bence 😀
  2. Ukta

hocam aslında öyle yapacaktım da bu saatler de çalışmıyormuş. Bende belki çözülebilir diye uğraşıyorum hocam
  3. Ukta

Elimde İphone olmadığı için mackbook ile kaydetmeye çalıştım fakat bul kısmında AirPods gözükmüyor neyi yanlış yaptım veya illaki iPhone mi olması gerekiyor . teşekkürler
  4. Ukta

Öneri Pc İçin Gamepad Önerir Misiniz?

xbox 9. nesil kol kullanıyorum evet çok güzel ama dualsenseyi tavsiye ederim. benim zamanımda windows desteklemediği için alamamıştım ama şu an sıkıntısız destekliyor .
  5. Ukta

Öneri Buds 4 Pro Vs Airpods Pro 3 Hangisi ?

doğru hocam peki bu iki kulaklık arasından özellik bazlı hangisi dersiniz 1781106741 teşekkür ederim hocam bilgilendirme için AirPods'a karar veriyorum gibi.
  6. Ukta

hocam yakın zamanda telefon değiştireceğim hala samsung ve apple telefonları arasında kararsızım kulaklık tercihine göre yöneltmek istediğimden böyle yazdım aslında 1781106536 evet doğru diyorsunuz ikisi aynı para kararsız kaldım
  7. Ukta

Samsung Buds 4 Pro vs AirPods Pro 3 Arkadaşlar iyi günler. Sizce bu iki kulaklıktan hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Karşılaştırmayı marka ekosistemi üzerinden değil, tamamen özellik bazlı yaparsanız sevinirim. Yani Apple–Apple veya Samsung–Samsung uyumluluğunu dikkate almadan; ses...
  8. Ukta

❌İndirim Bitti! 💣💥Donanım Arşivi 9 Taksit OEM Paketler 💣💥

Nasıl kaçırdım abi 1781037241 Tam ihtiyaç varken
  9. Ukta

Ilk Araba Olarak Ne Alayım

Yumurta kasaya bakabilirsin
  10. Ukta

Protein Tozu Onerisi

Alıyorsan whey + izole al. Ben hiq dan bu özellikli olani kullanıyorum 66 servis 3700 olması lazim daha küçükleri de var
  11. Ukta

Play Store Kapalı Beta İçin Kullanıcı Gerekiyor

Hocam mailinizi atarsanız sizleri kapalı beta ya eklediğim takdirde link geçerli mailler için aktif olur
  12. Ukta

Play Store Kapalı Beta İçin Kullanıcı Gerekiyor

Arkadaşlar merhaba. kişisel cüzdan takip uygulaması yaptım kendi çapımda. google play kapalı betadan çıkmam için 10 kişiye ihtiyacım var ( 12 kişi istiyor ). Sizden istediğim mail adresinizi iletirseniz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glowuply.paro bu linkten indirebilirsiniz...
  13. Ukta

Tamirhane Diye Bir Uygulama Gördüm

kral reklam yapmaya gerek yok dene ve gör diyelim
  14. Ukta

🔥İndirim Baseus Star Lord 22,5 Watt 20000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank 999tl

çok yüksek watt lı şarj aleti en başta. haricinde kalitesiz malzeme çakma malzeme şişiri. ben 120 w ile şarj ediyordum sürekli o da davul gibi oldu bir süre sonra
  15. Ukta

🔥İndirim Baseus Star Lord 22,5 Watt 20000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank 999tl

Ben bunu askerdekullandım. Batarya çabuk şişiyor ama çok güzel iş görüyor tavsiye ederim
Geri