Ukta isimli üyenin son içerikleri

1. Ukta

🔥İndirim Tahta Tünek 10 Adet 40 Cm Ahşap Tünek 186 TL

Fiyatı çok iyi alınır
  2. Ukta

iPhone Telefon Önerisi Lazım

hocam gerçekten 120 hz bambaşka dünya lafım yok ama gündelik hayatta oyun oynamadığım sürece her zaman 60 hz de kullanıyorum.
  3. Ukta

Çözüldü✓ Macbook Air M1 16gb Vs M2 8gb Vs M1 8gb

Mobil uygulama geliştiriyorum. Son ios güncellemeleri biraz yoruyor ama gözlerim kasma donma yapmıyor. Tavsiyem en az 16 al.
  4. Ukta

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

çöp dememek lazım. tahminimce hataları gidermek için çok fazla şeyi sildi. zamanında half life 2 aynı bu olayı yaşadı çünkü
  5. Ukta

Çözüldü✓ Macbook Air M1 16gb Vs M2 8gb Vs M1 8gb

hocam merhaba. elimde m2 8gb air var. 2 yıl oldu hala canavar gibi. şarjı da hala 10 saati buluyor çok tavsiye ederim
  6. Ukta

Redmi Note 14 Pro Alınır mı

Hocam a26 alacağıma redmi note 14 pro alırdım. Bende redmi note 9 pro vardı 4 sene kullandim hala canavar gibi. Ama kamerasi bir süre sonra pek tatmin etmiyor veya daha iyileri çıktığı için de öyle geliyor olabilir
  7. Ukta

🔥İndirim Cem Car Care Yazlık Cam Suyu 5 Lt 69,99 TL

farklı marka öneriniz var mı geçen gün Opet den aldım aşırı pahalıymış. alışkanlık mı bilmiyorum ama yaz kış farketmez hep kışlık kullanıyorum
  8. Ukta

🔥İndirim Roborock Q8 Max Pro Akıllı Robot Süpürge 12.399 TL

Biz s8 pro + aldik memnunuz ama bütçeniz varsa sıcak paspas atanları alin derim
  9. Ukta

Öneri PC İçin Oyun Önerisii

hocam aslında oynadım. benim asıl arayışım simülasyon ağırlıklı uzun soluklu oyun 1785565240 hocam öneri için teşekkürler çoğu AAA oyunu oynadım. asıl arayışım uzun soluklu bir oyun . simülasyon tarzı olabilir. şimdi rdr2 gibi oyunların kalitesine lafım yok ama hikaye bittikten sonra uzun...
  10. Ukta

Öneri PC İçin Oyun Önerisii

Arkadaşlar, oyun önerebilir misiniz? Büyük AAA oyunların çoğunu oynadım ama şu sıralar aradığım tarzda bir oyun bulamıyorum. Türü çok da fark etmez, sürükleyici olsun yeterli benim için
  11. Ukta

1 Milyon 175 Bin TL'ye 1.6 Multijet Urban Egea Almak Mantıklımı?

Bence lounge paketten aşağısına bakmayın hocam kadran multimedya vs değişiyor çünkü cok fark var.
  12. Ukta

Öneri Bilgisayar Masası Aksesuar Önerisi

güzel bir yerde istediğim tasarım denk gelirse düşüneceğim öneri için teşekkürler
  13. Ukta

evet var.
  14. Ukta

Arkadaşlar merhaba. çift monitörün olduğu bir masam var. aksesuar olarak üzerinde sadece 90x40 siyah mousepad var. şimdi aynısının rgb olanını alacağım. masaiçin aksesuar olarak ne önerirsiniz?Gündüzleri çalışıyorum akşamları oyun oynarken en azından masamın göze hitap etmesini istiyorum
  15. Ukta

Ps5 Pro Mu OEM Kasa mı

hocam profesyonel iş için laptopum var oem ve ps5 pro arasında kalma amacım tamamen oyunlardan alacağım zevk ile alakalı ve kararsızım açıkcası.kararsız kalmadaki tek şeyim dediğiniz gibi ps storedeki oyunların pahalılığı
Geri