Arkadaşlar merhaba. çift monitörün olduğu bir masam var. aksesuar olarak üzerinde sadece 90x40 siyah mousepad var. şimdi aynısının rgb olanını alacağım. masaiçin aksesuar olarak ne önerirsiniz?Gündüzleri çalışıyorum akşamları oyun oynarken en azından masamın göze hitap etmesini istiyorum
hocam profesyonel iş için laptopum var oem ve ps5 pro arasında kalma amacım tamamen oyunlardan alacağım zevk ile alakalı ve kararsızım açıkcası.kararsız kalmadaki tek şeyim dediğiniz gibi ps storedeki oyunların pahalılığı
Bilgisayar yaklasik 4-5 senelik . Çok fazla kullanılmadı tahmini olarak ne kadara gider
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket
GSKILL 3X8GB Ripjaws V KirmızI 3000MHz CL16 DDR4 Sin
AMD Ryzen 5 5600
TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma
ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC...
arkadaşlarım merhaba. 60.000 tl fiyat bandında mümkünse faizsiz taksit olacak şekilde kasa arıyorum bu fiyata şu an için alınabilecek hazır sistem var mıdır ?
şimdiden emek veren herkese çok teşekkür ederim
Apple canli destekten aldığım cevaba göre ipad veya iphone olması gerekiyormuş. Mackbook ile apple hesabına airpods vb cihazlar eklenemiyormuş.
Ufak da olsa saçma bir detay bence 😀
Elimde İphone olmadığı için mackbook ile kaydetmeye çalıştım fakat bul kısmında AirPods gözükmüyor neyi yanlış yaptım veya illaki iPhone mi olması gerekiyor . teşekkürler
xbox 9. nesil kol kullanıyorum evet çok güzel ama dualsenseyi tavsiye ederim. benim zamanımda windows desteklemediği için alamamıştım ama şu an sıkıntısız destekliyor .
doğru hocam peki bu iki kulaklık arasından özellik bazlı hangisi dersiniz
1781106741
teşekkür ederim hocam bilgilendirme için AirPods'a karar veriyorum gibi.
hocam yakın zamanda telefon değiştireceğim hala samsung ve apple telefonları arasında kararsızım kulaklık tercihine göre yöneltmek istediğimden böyle yazdım aslında
1781106536
evet doğru diyorsunuz ikisi aynı para kararsız kaldım