Arkadaşlar merhaba bütçem 2000 tl. Evet düşük bütçe fakat drone surmeyi öğrenmek için ilk başta kaybetmeyi göze almak adına bu parayı vermek istiyorum.
Bu bütçeye drone önerir misiniz,
Evet servise götüreceğim. Start stopu bende kullanmıyorum ama yarın bir gün arabayı satacağım zaman alıcı adam bu niye çalışmıyor demesin diye takıldım. Egea da ( Manuel için) sadece debriyaja bakıyor mini gibi değil
Servise zaten gideceğim arkadaşlar teşekkür ederim cevap veren herkese.
1773598496
Bazı kişilerde bilgisayarda gözükmüyor diye söylemler duymuştum. Garanti varken yine de gideceğim
Hocalarım teşekkürler yarın ilk işim aracın filtresini açmak için yüksek devirde kullanmak. Ama sorum şu filtre ışığı ekranda nexen yanmıyor ama sensör çalışıyor ( çalışıyordur yani araba far patlayınca bile uyarısı veriyor )
1773593874
Evet araba bayaa ısınınca cok denedim. Ama partiküldur...
Hocam partikülden hiç emin değilim buna baktırıp deneyeceğim.
1773584851
hocam bir de aracımda partikül filtresi sensörü de var yine de bakacağım nolur olmaz
Arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 dizel. önceden start stop çalışıyordu fakat son 1 haftadır çalışmadığını farkettim.
- akü sağlam ve dolu
-motor sıcakken baktım sürekli zaten onda da sıkıntı yok
- kablolar vs sağlam araçta arıza da gözükmyüro
sebebi neyden olabilir bulamadım
Hocam ben samsung watch 7 44mm kullanıyorum. Saatten aşırı memnunum ve telefonu çoğu zaman kullanmıyorum bile.
Şarjı 1 gunj rahat çıkarıyor.
1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim. Belki daha iyileri vardır ama kullanıcı deneyimimi aktarmak istedim
1773476576
Bütün özellikleri acik şekilde...
Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım.
Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler