Ukta isimli üyenin son içerikleri

1. Ukta

Öneri 2k butce ile drone onerisi lazım

Arkadaşlar merhaba bütçem 2000 tl. Evet düşük bütçe fakat drone surmeyi öğrenmek için ilk başta kaybetmeyi göze almak adına bu parayı vermek istiyorum. Bu bütçeye drone önerir misiniz,
  2. Ukta

Yardım Egea dizel start stop devreye girmemesi

Evet servise götüreceğim. Start stopu bende kullanmıyorum ama yarın bir gün arabayı satacağım zaman alıcı adam bu niye çalışmıyor demesin diye takıldım. Egea da ( Manuel için) sadece debriyaja bakıyor mini gibi değil
  3. Ukta

Servise zaten gideceğim arkadaşlar teşekkür ederim cevap veren herkese. 1773598496 Bazı kişilerde bilgisayarda gözükmüyor diye söylemler duymuştum. Garanti varken yine de gideceğim
  4. Ukta

Yok hocam kendim yavaş yavaş sürerek temizlerim. Yani olabildigi kadar
  5. Ukta

Hocalarım teşekkürler yarın ilk işim aracın filtresini açmak için yüksek devirde kullanmak. Ama sorum şu filtre ışığı ekranda nexen yanmıyor ama sensör çalışıyor ( çalışıyordur yani araba far patlayınca bile uyarısı veriyor ) 1773593874 Evet araba bayaa ısınınca cok denedim. Ama partiküldur...
  6. Ukta

Hocam partikülden hiç emin değilim buna baktırıp deneyeceğim. 1773584851 hocam bir de aracımda partikül filtresi sensörü de var yine de bakacağım nolur olmaz
  7. Ukta

Arkadaşlar merhaba. aracım 1.6 dizel. önceden start stop çalışıyordu fakat son 1 haftadır çalışmadığını farkettim. - akü sağlam ve dolu -motor sıcakken baktım sürekli zaten onda da sıkıntı yok - kablolar vs sağlam araçta arıza da gözükmyüro sebebi neyden olabilir bulamadım
  8. Ukta

Yardım AKILLI SAAT ÖNERİSİ..

Hocam ben samsung watch 7 44mm kullanıyorum. Saatten aşırı memnunum ve telefonu çoğu zaman kullanmıyorum bile. Şarjı 1 gunj rahat çıkarıyor. 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim. Belki daha iyileri vardır ama kullanıcı deneyimimi aktarmak istedim 1773476576 Bütün özellikleri acik şekilde...
  9. Ukta

Öneri Havit H2002p nasıl bir kulaklık

Trendyolda 1300 tl alınabilir mi sizce. Yorumları da gayet güzel gözüküyor.
  10. Ukta

Öneri Maksimum 45 bin e laptop önerisi

Bu bütçeyi maksimum 1-2 bin TL asabilirim. Amacım oyun vs için. Güzel önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  11. Ukta

Öneri Buds 4 pro vs airpods pro 3 öneri

Haklısınız hocam yarı Apple yarı Samsung ekosistemim var o yüzden kararsızım
  12. Ukta

Demek istediğim özellik bazlı değerlendirin yoksa bende biliyorum hocam bazı özellikler kullanılamaz diye
  13. Ukta

Hangisini almalıyım. Fiyat açısından değil de özellik açısından bakalım. Bana iPhone muhabbeti yapmadan gerçekçi karşılaştırma ile öneri yapın . Ve başka kulaklık önerisi olmadan teşekkürler
  14. Ukta

Öneri Airpods pro 3 mu buds 3 pro mu

Ekosistemim maks mac iPhone ve airpods olur hocam. Herkese teşekkür ederim bilgi için Samsung etkinliğini bekleyeceğim
  15. Ukta

Öneri Airpods pro 3 mu buds 3 pro mu

Yok yok derdim güzel ses versin yeter Samsung ekosistemim var ama yarın bir gün Apple a geçmeyi düşündüğüm için kararsızım
Geri