beeday isimli üyenin son içerikleri

1. beeday

Superonline ve yaşadığımız sıkıntı

1 ay deneyebilirsiniz en azından duruma bakarsınız, saldırı konusuna gelecek olursak bt sektörü gibi sektörlerde çalışıyorsanız VPN kullanmanızı tavsiye ederim. Fakat her statik IP alan da saldırıya uğrar gibi bir durum yok sadece genel olarak IP niz sabit olacağı için brute force ve port scan...
  2. beeday

bunu anlatmak maalesef zor oluyor modemi bir sorun çünkü gerçekten hiç farkına bile varmıyorlar verilen modemin bir süre çalışmıştım oradan biraz biliyorum. çok ihtiyacınız var ise statik ip alabilirsiniz 139 olması lazım dı en son aylık
  3. beeday

Hangi modemi kullanıyorsunuz ? aynı sorundan yaşamıştım ve verdikleri modemin fiber destekli olmadığını temsilci görüp farketmişti saha ekiplerine çok güvenmeyin temsilciye bunu sorun öncelikle. Ayrıca CGNAT dediğimiz bir şey var akşam saatlerinde yoğunluk oluştuğundan dolayı herkese ayrı IP...
  4. beeday

PROJECT ZOMBOİD Alınır mı?

alınır biz rahat 2kyı devirdik arkadaşlar ile çok zevkli ayrıca kinguinde 222 tl diyor bilginize
  5. beeday

Oyunlarda dosya hatası alıyorum sorun nedir

anladım bende aynı şekilde valla aklıma windivert geliyor bi ne etki edebilir diye düşününce dpidan dolayı
  6. beeday

Oyunlarda dosya hatası alıyorum sorun nedir

MalwareBytes 'ı indirip kurup bir tam tarama başlatmanı rica edeceğim daha sonra bir cmd'yi yönetici olarak başlatıp "sfc /scannow" yazar mısın (tırnaksız). Goodbye içinde "service_remove.cmd" yaparak kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatıp daha sonra valorantı ve lol'ü dener misin ? Sistemin...
  7. beeday

Oyunlarda kasma sorunu sistem

yeterli gayet aklın kalmasın
  8. beeday

%1'e de bakabilir misin müsait olunca ayrıca vsync açık mı kapat aç veya sabit fps değeri atayarak denedin mi oyun içerisinde
  9. beeday

kasmalar sırasında fps durumu ne gta 5 te %1 lik değer dahil nvidia yer paylaşımı açıksa bakabilir misin alt + R yapıp
  10. beeday

Başka oyunlarda bu sorunu yaşıyor musun denedin mi hiç ? ayrıca Sync ayarları açık kalmış olabilir veya Hz değerlerini ayarladın mı bunları kontrol edebilirsin etmediysen. Muhakkak başka oyunlarda dene öncesinde ekran hz ayarlarına bak daha sonrasında sorun devam ediyorsa bir sistem stres testi...
  11. beeday

Bilgisayar donuyor kilitleniyor

Merhaba 2 tane tahminim var birincisi ve yüksek ihtimal PSU kaynaklı yetersiz geldiğinden dolayı, 20–25 dakika sonra kilitlenme ✔ Ekran donar ve reset dışında çıkış yok ✔ Düşük ayarlarda sorun yok ✔ Stres testinde bazen sorun çıkmaması ✔ Tavsiyem ilk olarak farklı bir psu ile deneme 750W gibi...
  12. beeday

Sabit fps degeri alamama

Tabii ki, ben tavsiye etmem farklı mhz leri kesinlikle başında belirtiyim. Sebebi 3600'lük RAM'inin diğer alacağın düşük MHz lere göre kendini aşağıya çekmesi olacaktır. Sistem en düşük RAM'ine göre çalışacaktır. Sistemde kararsızlık ve performans kaybı yaşatacaktır. Eğer bütçen kısıtlıysa ve...
  13. beeday

Sabit fps degeri alamama

Kesinlikle öyle oldu aynı Voltaj, MHz ve CL değerlerine sahip RAM alabilirsin 16 GB olarak 32ye çıkartmış olursun inanılmaz rahatlatır sistemi. Fakat bütçe olarak 8 GB yine aynı değerler de ise o şekilde ekleme yapabilirsin. İkinci el hasar görmemiş bir RAM işini çözecektir. Dediğim gibi...
  14. beeday

Sabit fps degeri alamama

Merhaba Boş sahnelerde gezerken sorun olmaz normal dolaşırken yani fakat aksiyonun artığı yerlerde işlemciye yük biner işlemci de RAM ile konuşması gerekir sürekli, Tek kanal RAM, işlemci ile bellek arasındaki veri yolunu yarı yarıya kısıtlar. Tek kanal bellek kullanımı, özellikle Last of Us...
  15. beeday

FPS %99 70 60 LARA DÜŞÜYOR SEBEBİ NE

BIOS üzerinde RAM için EXPO açık mı ?, tavsiyem bir stres testine sokman çıkan sonuçlara göre de donanım veya yazılımsal olarak daha detaylı bir değerlendirme yapılabilir.
Geri