omerkok_49

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• omerkok_49
      omerkok_49, Yurt Dışı Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam 2. Ele fazla güvenipte girmek istemiyorum fotoğraf çekmiyorum ama kamerası güzel bir cihaz arayışındayım bataryasıda üzmesin hocam duğer şekilde zaten...
    • omerkok_49
      omerkok_49, Yurt Dışı Telefon Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ne farkı varki 1785618106 Ne farkı var hocam 15t prodan 1785618148 Hocam senelerdir yurtdışı kullanıyorum kafam rahat bugüne kadar hiçbir...
    • omerkok_49
      omerkok_49, Telefon Önerileri kategorisinde Yurt Dışı Telefon Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Selamun aleyküm yurtdışı 30k bandında 30kyı çok aşmicak bir şekilde yurtdışı cihaz arıyorum s25 yada mi 15t pro düşünüyorum o civarlarda ip17 de var ip 17...
    • omerkok_49
      omerkok_49, Pcm Ne Kadar Eder Acil Bakabilecek Varmı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekstralara fiyat biçemdim zaten piyasayı bilmediğim için o fiyatı yazdım o ekstraları pc yi satarsam elimde durması bi işe yaramayacağı için yanında alan...
    • omerkok_49
      omerkok_49, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Pcm Ne Kadar Eder Acil Bakabilecek Varmı başlıklı bir konu açtı.
      Selamün aleyküm pcyi ilana koydum hızlı satmak istiyorum sizce ne kadar eder piyasayı bilmiyorum ilanı aşağıya bırakıyorum https://shbd.io/s/hquhHoFo
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

Forum istatistikleri

Konular
1,232,086
Üyeler
200,837
Son üye
berkaylodbrok

Geri