Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Giriş için iphone x alınır mı?

sen öyle diyorsan öyledir hocam bidahakine bi karar almadan önce ne kadar gereksiz olup olmadığını sana sorarak hareket ederim
  2. omerkok_49

fiyat ne kadar diyorsunuz hocam ben baya düşük bütçelerde bir şey arıyorum
  3. omerkok_49

Hocam ana telefon olarak kullanmiyacağım zaten şöyle 2.el dandim pil yüzdesi vs pek önemli deil zaten 2 telefon taşımayı düşünmüyorum evde x kullanırım şarjda kullansamda problem değil zaten kullansam büyük ihtimalle şarjdan çıkmaz kamera olarak 13e geçecğim için kamera olarakta problemim yok...
  4. omerkok_49

Neden hocam sebepleri nelerdir
  5. omerkok_49

Hocam deneme amaçlı alıcağımdan bahsetmişim zaten iphone 13 alsam konu açmazdım zaten 1770492347 Ketçap mayonezde olsunmu hocam
  6. omerkok_49

İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu...
  7. omerkok_49

Kazanın maaliyeti kaç olur

evet hocam poryadan yapma ihtimali yüksek dağılırsa yolda bırakır bi tamirciye götürüp gösterin
  8. omerkok_49

Şu sistemi aldım ho go

Hocam o kadar çalışıp 80k para biriktirmiş sonuç olarak bilinçsizce alim ne olcak gibisinden bi düşünceye girmek saçmalıktan ibaret belki sizin için 80k düşük bir mebla olabilir ama bazıları için çok yüksek meblalar ben arkadaşa tavsiyede bulundum şahsen ben olsam 3 5k zarara girerdim yine 0 pc...
  9. omerkok_49

Şu sistemi aldım ho go

Ama sonuç olarak en ufak bi problemde aldığın yer diye bir şey yok ve bu sistemde ne yapıldığı hakkında hiçbir fikrin yok sonuç olarak 2. El bir sistem alıyorsun belki sistemde bir problem var garantiye yollandı ve kullanıcı hatası denildi belki ilk başlarda farkedemiyeceğin bir şey var ve...
  10. omerkok_49

32k ya sıfır ful setup Alınır mı??

Param güvendeyle al
  11. omerkok_49

PC DONANIMLARINI YÜKSELTMELİMİYİM

R5 7500F - RX 6650XT - PRİME A620MK - VENGANCE 16GB RAM - ADDLİNK 512GB M2 SSD - ASUS A21 PLUS BEYAZ KASA - FSP 650 W PSU - GİGABYTE G24F-2 - GEEKY GK61 - GLORİOUS MODEL O MİNUS - BİTFENİX CUBA V2 240MM SIVI SOĞUTMA sistem bu şekilde sizce yükseltme yapmalımıyım yoksa kalsınmı bana yetiyor ama...
  12. omerkok_49

Şu sistemi aldım ho go

65 diyip 70e fiyat yükseltilebilir 70in üstündede fiyat vermek bana kalırsa mantıklı değil sonuçta 2.el bir pc
  13. omerkok_49

Şu sistemi aldım ho go

hocam yerinde olsam arkadaşın attığını alırdım 8kya ram yükseltirdim daha mantıklı
  14. omerkok_49

7500f için beyaz soğutucu önerisi

Sağolun hocam Doğru yapmışmıyım
  15. omerkok_49

bumu oluyor hocam
  16. omerkok_49

Tamamdır hocam 9 kabloyu cpu fana bağladım akşam bakıp ayarliyacağım
  17. omerkok_49

o kırmızı yanıyor dediğim yeri add gen2.2 ye radyatöre yakın olanıda cpuya hocam
  18. omerkok_49

Hocam pompanın değerini nasıl ayarlicamb
  19. omerkok_49

fanların hızını sabit en yüksek hızamı yani hocam 1768847542 hocam hata bendeymiş armoury crate uygulamasında kırmızıya ayarlıymış ayarladım şimdi
  20. omerkok_49

7500f cinebench 2024 sıcaklık değeri normalmi

sağolun hocam
Geri