Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

İp 11 hızlı şarz aleti önerisi

İp 11 var hızlı bi şarz aleti lazım önerisi olan varmı orjinal 900 tl dio daha mantıklı seçenek önerisi olan varmi hem kablo hem başlık
  2. omerkok_49

Askerlik için bilgi verebilecek varmı

tamadır hocam sağolun aydınlattığınız için
  3. omerkok_49

Peki geç gidenlere fazladan iş verme gibi durumları varmı
  4. omerkok_49

sadece 2 gün askerliğim uzayacaksa o problem değil
  5. omerkok_49

Askeriye için telefon önerisi

Askerlik için mantıklı tuşlu telefon önerisi lazım şarkı vs yükleyebileceğim
  6. omerkok_49

Hocam pazartesi günü gidersem ne gibi birşeyle karşılaşırım
  7. omerkok_49

Sağol hocam normalde 8inde teslim olma diyordu 1 gün yol ondan sonraki günde teslim tarihi diyordu yani 10unda teslim tarihi ama 10u c.ertsine denk geliyor
  8. omerkok_49

hocalarım s.a şimdi benim askerlik 10 mayısta yani 10 mayısta teslim olmam lazım ama 10 mayıs c.ertsi gününe denk geliyor çevremdeki çoğu kişi c.ertsi günü olmaz vs tarzı şeyler dediler detaylı söyledilerde benim şuanda aklımda yok cumartesi teslim olayımmı yoksa p.tesi günümğü teslim olayım
  9. omerkok_49

Sizce İşi Bırakayım Mı?

çık hocam kalman hata 8 9 saat çalışıp günde 750 veren yerler var gir oralara hem kullanıyorlarda seni
  10. omerkok_49

For-x x9400a dobloya uydurulurmu

2017 model teypte başlıkta zaten hocam
  11. omerkok_49

bunu görmüştüm gayet güzel ama işte ben bazen sıradan olsun bazen ekranlı kafasındayım ekrenı navigasyon harici kullanmam ve markasıda for x diye aklıma yattı aslında elektrikçiye gerek duyarmıyım bilmiyorum kendimde halledebilirim hani bu tarzda ufak teyp dobloya koyan biri varsa boş kısımları...
  12. omerkok_49

Dobloya teyp arıyorum carplay tarzı birşeyler bakıyordum gözüm kesmedi bu teypi buldum uydurabilirmjyim bi şekilde bilen varmı
  13. omerkok_49

Clash royale deste önerisi arıyorum

Elit barbar mega şov. valkür cellat tesla tomruk prens atak kartı goblin f. yada d. binici köstebekte olabilir
  14. omerkok_49

Hgs etiketi nasıl açılır

Benim bildiğimde ptt yada bi yere gidip ruhsatla işlem yapmak lazımmış
  15. omerkok_49

Hgs etiketi nasıl açılır

Yeni araç alındı nasıl hgs alıcam internetten sadece hesap açsam yeterlimi yoksa ptt vs gibi yerlerede gitmem lazımmı cama etiket yapıştırıp yapıştırmamanın bi önemi yok
  16. omerkok_49

Mentollü sigaraya 200 lira verilir mi ve normal sigaraya göre çok farklı mı ?

mentollü fazla sarmıyor arada sırada değişiklik olsun diye güzel oluyor ama normal sigaranında yerini tutmuyor
  17. omerkok_49

Uzun Parliament Güzel mi?

Benim hoşuma gitmedi denemen lazım hocam
  18. omerkok_49

Kıza açılamıyorum yardım edin

Hocam ne kendimde nede çevremde bunu diyipte uygulayanı göremedim araya hep bi aksilk bir şey girmiştir elbetki varsa aklında birşeyler gitsin söylesin
  19. omerkok_49

Birine onu sevdiğimi nasıl belli edebilirim?

insta yad dc den hiç deneme karşısına geçme cesareti bu sefer hiç bulamazsın
Geri