Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Arkadaşlar 2011 model renoult syambol

bence aksesuarcılara gidip canlı görün nedir ne değildir bakın buraya markaları ve fiyatlarını atın değerlendirsinler
  2. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

anladım hocam
  3. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam varsa bi ss atarmısın
  4. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam maddi durumunuz olup olmamasıyla alakası yok bu durumun ama bi bakın nedir neyin nesidir her zaman olan bir şey diyorsunuz belirli aralıklarla yüksek miktarda ücretler ödemişsiniz uygulamayı indirin bir bakın detaylı bir şekilde he fazla bir şey anlamadınız anlayacak birine söyleyin ücret ne...
  5. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam bugüne kadar tt hariç 2 firmayıda uzun sürelerce kullandım ikisindede bi şikayetim olmadı kullanım detaylarına bakın hocam ne varki bu kadar geliyor internetiniz bitiyorda o yüzdenmi oluyor neden 2k gelsin vardır bir açıklaması babamda kaç defa sesli mesaj yollamış fazladan internet...
  6. omerkok_49

Arkadaş nasıl edinilir?

Öncelikle sakin ol ve merhaba demeyi den hocam biraz fazla kolpa at yalan söyle bi zaman sonra zaten yalana ihtiyaç duymiyacaksın konu konuyu açar zaten çevrende ışıl ışıl gördüğün yanında o kadar çok arkadaşı olanlarında arkadaşı yok emin ol hocam artık arkadaşlık dediğin sadece beraber vakit...
  7. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki manitten yeni ayrıldı
  8. omerkok_49

Kız yazmıyor napmam lazım

Hocam bir şey sorucam kız yazmıyor yazmam lazım nedir yani bizmi yazalım sana yapacağın şey belli bas engeli uğraşma demircide çalışıyomuşsun yarın bigün parayı kırar konuştuğu erkeği bile ayartırsın yani çokta şey yapmamak lazım
  9. omerkok_49

1.3 Clio vs 1.6 Egea

Egea bana daha mantıklı geliyor cliolat bana çok ufak geliyorlar
  10. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki futbol takip etmiyor
  11. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu alttaki hiç yurt dışına gitmedi
  12. omerkok_49

2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

herhangi bir kazanç verme gibi bir lüksün yok çünkü bunun günlük ne kadar yapacağı belli olmuyor ve ürünlerin tarihiydi oydu buydu gibi etkenler bunda baya bir zarar ettirebilir evet ürünü ona göre alıyorsun ama ne olacağıda belli olmuyor
  13. omerkok_49

Wallpapers paylaşma postu

linkkkkkkkk
  14. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı alttaki lvl cb5 dinliyor
  15. omerkok_49

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

Saç traşını düzgün yapar spora gider vücut yapar üstüne başına çeki düzen verirsen hiçbişey olmaz hocam
  16. omerkok_49

Adres Bilgileri Eksik

Böyle konu açma şeklimi olur hocam
  17. omerkok_49

75 KURUŞU HATIRLAYAN ?

yazının yukarısında yanlış bilgilendirme yazıyor sjsjkhjjshs
  18. omerkok_49

İşlemci boştayken 50-55 derece

Benimki bişta 75i gördüğü oluyor hocam
  19. omerkok_49

Abi tavsiyesi lazım yardım

dershanedekilere söylemesini kafa ya takıcaksan en mantıklısı ondan önce senin gidip dershanedekilere girdiği triplere bak sanki başka kız yokmuş gibi yazdığı yazılara bak gibisinden yaz kız küçük düşer hocam
  20. omerkok_49

Takıntılı aşık olduğum kızı nasıl unutabilirim?

git vücut geliştirmeye birde bir işe gir çalış hem para kazanırsın zaten işteki insanların sana yaşattığı baskıdan kız aklına gelmicek artık kızı unutmayı değilde işten nasıl çıkarım derdine düşüceksin
Top Bottom