omerkok_49 isimli üyenin son içerikleri

1. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

Hocam bi fiyat ver ona göre bakalım
  2. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

Nerdesiniz hocam yeriniz nerede
  3. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

Ne kadar bi fiyattan bahsediyirsunuz hocam ve neden satıyorsunuz
  4. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

1k fln hocam 1787863185 Hocam beyaz alsma daha iyi olucak attığım ürün nasıl
  5. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

Birde pcde Bluetooth adaptörü yok bunu kabloyla bağlıyabilirmiyim yoksa sadece Bluetooth lamı bağlamak zorundayım
  6. omerkok_49

Hoparlör Önerisi PC İçin

Beyaz sistemim var monitör harici neredeyse her şey beyaz bi ekran kartı vs değil hoparlör içinde beyaz alasım var ve altta linkteki hoparlörü buldum alınır mı? ne diyosunuz https://app.hb.biz/CwTzKGgY8LTs
  7. omerkok_49

Yurt Dışı Telefon Önerisi

Hocam 2. Ele fazla güvenipte girmek istemiyorum fotoğraf çekmiyorum ama kamerası güzel bir cihaz arayışındayım bataryasıda üzmesin hocam duğer şekilde zaten uygulama giriş çıkışlarıydı o fiyat bandında hiçbirinin sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum dediğim gibi bi kamerası güzel olsa yeterli ve pil
  8. omerkok_49

Hocam ne farkı varki 1785618106 Ne farkı var hocam 15t prodan 1785618148 Hocam senelerdir yurtdışı kullanıyorum kafam rahat bugüne kadar hiçbir sıkıntısını çekmedim
  9. omerkok_49

Selamun aleyküm yurtdışı 30k bandında 30kyı çok aşmicak bir şekilde yurtdışı cihaz arıyorum s25 yada mi 15t pro düşünüyorum o civarlarda ip17 de var ip 17 nin ekranı ve arka kapağı çabuk kırılır düşüncesiyle hiç giresim yok oyun oynamıyorum bu fiyat bandında zaten oyun konusunda oynasam bile...
  10. omerkok_49

Pcm Ne Kadar Eder Acil Bakabilecek Varmı

Ekstralara fiyat biçemdim zaten piyasayı bilmediğim için o fiyatı yazdım o ekstraları pc yi satarsam elimde durması bi işe yaramayacağı için yanında alan kişiye veriyorum
  11. omerkok_49

Pcm Ne Kadar Eder Acil Bakabilecek Varmı

Selamün aleyküm pcyi ilana koydum hızlı satmak istiyorum sizce ne kadar eder piyasayı bilmiyorum ilanı aşağıya bırakıyorum https://shbd.io/s/hquhHoFo
  12. omerkok_49

Huawei cihazınızı aktive edin sorunu

Nasıl room atarım peki hocam
  13. omerkok_49

Hocam bu ekranı veriyor huawei kimliği hatırlanmıyor numarayı kaydettiğinide zannetmiyorum başka uolu varsa o şekilde deniyeyim
  14. omerkok_49

Hocam sıfırlamışlar cihazı unutmuşlar hem kullanıcı adını vs hiçbirini hatırlamiomuş telefon eski bi cihaz zaten rom vs atmak çok uzun sürmesse rom atarım ama daha farklı şekilde açabilirmiyim onuda sormak istiyorum 1776794179 Zamanında bi tablettede bu şekilde olmuşdu bi yerlere girip lanchuer...
  15. omerkok_49

Bu ekranı hiçbi şekilde hatırlanmıyir şifre
Geri