Hocam ana telefon olarak kullanmiyacağım zaten şöyle 2.el dandim pil yüzdesi vs pek önemli deil zaten 2 telefon taşımayı düşünmüyorum evde x kullanırım şarjda kullansamda problem değil zaten kullansam büyük ihtimalle şarjdan çıkmaz kamera olarak 13e geçecğim için kamera olarakta problemim yok...
İphone 13 almayı düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım bugüne kadar ilk başta denemek için iphone x alıp çift telefon kullanasım var kullanamazsam zaten kardeşime verir x6 pro ile devam ederim eğerki kullanabilirsem 13 alır öyle devam ederim iphone x hala güncel olarak uygulamaları indiriyormu...
Hocam o kadar çalışıp 80k para biriktirmiş sonuç olarak bilinçsizce alim ne olcak gibisinden bi düşünceye girmek saçmalıktan ibaret belki sizin için 80k düşük bir mebla olabilir ama bazıları için çok yüksek meblalar ben arkadaşa tavsiyede bulundum şahsen ben olsam 3 5k zarara girerdim yine 0 pc...
Ama sonuç olarak en ufak bi problemde aldığın yer diye bir şey yok ve bu sistemde ne yapıldığı hakkında hiçbir fikrin yok sonuç olarak 2. El bir sistem alıyorsun belki sistemde bir problem var garantiye yollandı ve kullanıcı hatası denildi belki ilk başlarda farkedemiyeceğin bir şey var ve...