M

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• M
      muzunman, Amazon ikinci el alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Neden iade edildiğini bilmiyoruz. Eksiği var mı? Bir sıkıntısı var mı belirsiz. 800 tl için bu riske girilmez.
    • M
      Dün akşam MSI destek sayfasından daha önce varlığından bile haberim olmadığı firmware dosyasını indirildim. ZIP'i açtım. İki dosyayı USB diske aktardım...
    • M
      Merhaba; MSI MAG Z890 Tomahawk Wi-Fi Soket 1851 DDR5 9200MHz anakartım var. 4 adet Kingston Beast RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL36 ile kullanıyorum...
    • M
      muzunman, 750 watt Psu yetersiz mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dün rtx 5070'şi bilgisayardan söktüm. Diğer bilgisayara bağladım. Üzerinde 12700k var. Psu ise iade ettiğim 750wat psu nun bire bir aynısı. Gpu ve cpu...
    • M
      750watt psu yu iade ettim. Yerine tam modüler MSI MAG A1000GL PCIE5 1000W 80+ GOLD aldım. Bir kaç gündür kullanıyorum. En ufak bir sorun yok. Boşta, yük...
    • M
      Senden başka cevap veren olmadı. Demek ki sorunum kimsenin ilgisini çekmeyen bir konu ya da daha önce cevap verilmiş. Teşekkür ederim.
    • M
      muzunman, Kasa-PSU kategorisinde 750 watt Psu yetersiz mi? başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarımı yeniledim. Core Ultra 7 265K ve gigabyte rtx 5070 aldım. 32 gb DDR 5 kit ram var sistemimde. 3 adet m2 ss ve 2 adet...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,533
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri