muzunman isimli üyenin son içerikleri

1. M

Amazon ikinci el alınır mı?

Neden iade edildiğini bilmiyoruz. Eksiği var mı? Bir sıkıntısı var mı belirsiz. 800 tl için bu riske girilmez.
  2. M

Çözüldü✓ Bios fişten çekince sıfırlanıyor. Pil yeni.

Dün akşam MSI destek sayfasından daha önce varlığından bile haberim olmadığı firmware dosyasını indirildim. ZIP'i açtım. İki dosyayı USB diske aktardım. Yeniden başlatıp F11'e bastım. Boot için USB diski gösterdim. Bir DOS ekranı açıldı. Yaklaşık iki dakika işlem yaptı. Sonrasında bilgisayarı...
  3. M

Çözüldü✓ Bios fişten çekince sıfırlanıyor. Pil yeni.

Merhaba; MSI MAG Z890 Tomahawk Wi-Fi Soket 1851 DDR5 9200MHz anakartım var. 4 adet Kingston Beast RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL36 ile kullanıyorum. XMP profil 1'i devreye alıp, fanlara ayar çekiyorum biraz daha sessiz çalışsınlar diye. Sonrasında F10 ve çıkıyorum. Buraya kadar hiçbir sorun...
  4. M

750 watt Psu yetersiz mi?

Dün rtx 5070'şi bilgisayardan söktüm. Diğer bilgisayara bağladım. Üzerinde 12700k var. Psu ise iade ettiğim 750wat psu nun bire bir aynısı. Gpu ve cpu testi aynı anda yaptım. Yük altında iken hafif bir cızırtı yaptı. Bu durumda bence o iade ettiğim 750 bozuk muydu değil miydi emin olamadım...
  5. M

750watt psu yu iade ettim. Yerine tam modüler MSI MAG A1000GL PCIE5 1000W 80+ GOLD aldım. Bir kaç gündür kullanıyorum. En ufak bir sorun yok. Boşta, yük altında hiç ses yok. Benim için sorun çözüldü. İade ettiğim psu dan iki tane daha var bende. Farklı pc lerde sorunsuz çalışıyor. Bilmiyorum...
  6. M

Senden başka cevap veren olmadı. Demek ki sorunum kimsenin ilgisini çekmeyen bir konu ya da daha önce cevap verilmiş. Teşekkür ederim.
  7. M

Arkadaşlar, yakın zamanda bilgisayarımı yeniledim. Core Ultra 7 265K ve gigabyte rtx 5070 aldım. 32 gb DDR 5 kit ram var sistemimde. 3 adet m2 ss ve 2 adet ssd bağlı sistemime. 360 mm sıvı soğutma kullanıyorum. Sıvı soğutmanın fanları dahil 10 adet argb fan çalışır durumda. Pcu meter sitelerine...
  8. M

🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ ARGB Kasa 3.799 TL

Büyük modelini aldım. 2 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi görüntüsü oldukça iyi. Arka tarafta iki kapak var. Bunlar sayesinde kablolama ile uğraşmaya gerek yok. Hiç bir şey görünmüyor tertemiz. Alt tarafa yanlışlıkla aldığım küçük kasanın ters bıçak fanlarını taktım. Böylece 6 adet ters fanım...
  9. M

🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ ARGB Kasa 3.799 TL

Dikkat etmeden aldım. Kızımın doğum günü hediyesi idi. 20 gün kadar sakladım. Doğum gününde bir açtık ki küçük. Ana kart mümkün değil sığmaz. İade süresi de dolmuştu kaldı öylece elimde. Reverse fanları var. Söktüm onları bir büyük boyundan aldım. Orada değerlendirdim. 6 adet ters fan ile çok...
  10. M

🔥İndirim Anker Q21i NC 1.499TL

2000 TL bandında kızıma doğum günü hediyesi için kulaklık bakıyordum. JBL alacaktım. Bu başlığı gördüm kodu kullandım 1999 tl lik kulaklığı 1499 tl ye aldım. Çok iyi oldu. Bir tek kablolu kullanımda mikrofonun olamayacağını düşünmemiştim. Bir arkadaş uyarmış. Almadan önce bu uyarıyı görseydim...
  11. M

Xxxxxxxxxxxxxxx

Bu nasıl bir dip fiyat? Yazık günah valla..
  12. M

Acer marka laptop alınır mı?

Yıllardır Acer kullanıyorum. Packardbell dahi kullandım. Ama nitro serisi bana göre değil. Dizüstünde oyun oynamadığım için bana hitap etmiyor. Onun dışında severek kullandığım bir markadır.
  13. M

Gigabyte 31.5'' 4K Monitör 22.400 TL (World'e özel 9 taksit)

Bunun bide VA panel kavisli olanı var fiyatı da daha ucuz. Bir türlü karar vermiyorum. Kavisli+va +daha ucuz yada ips daha pahalı. İki monitörün özellikleri hemen hemen aynı. Ancak bu konudaki monitörün satıcısı ebrar bilgisayar. Distribütör güvenerek alabilirsiniz. Va olanı başka bir satıcı...
  14. M

MSI G321CUV 31.5 60hz Monitör alınır mı?

Daha hızlısını almak istediğim zaman en az üzerine 7000 tl daha koymam gerekiyor. 144 hz aynı monitörün 144hz olanı 17599 tl. Satıcısı da amazon değil. Sırf tazeleme hızı için bu kadar fark vermek istemiyorum. Diğerine de güvenemedim zaten. 60 hz alsam pişman olmam gibi geliyor. Günlük...
  15. M

MSI G321CUV 31.5 60hz Monitör alınır mı?

Merhaba; MSI G321CUV 31.5 bu monitörü almak istiyorum. Daha önce sonran olmuş ama yanıt alamamış. MSI rtx 4070 12 gb ekran kartım var. Haftada 1 veya 2 saat oyun oynuyorum. Rdr2, Sniper 5 ve çok nadir gta5.. Bazen farcry 5. Daha çok iş için evde kullandığım bir pc bu. Çift ekran kullanıyorum...
Geri