9 taksit kampanyası ile almıştım hocam şu an kalktı 7 taksit var ödemeler biraz daha tuzlu oluyor
1787417598
Bir tanıdığım var hocam denemekten zarar...
Doğrudan format attım hocam ve şu an bir önceki driverı kurdum sorun hala aynı yapay zekaya danıştım havit kb884l klavye kullanıyorum onunla ilgili olabilir...
Keşke baştan palit alsaydım çok arada kalmıştım tercihimi pny den yana kullandım pişman etti oyun odaklı kullanıyorum sistemi ekran açıkken bir sorun...
Ben de normalde hiç kullanmam hocam hatta gece indirme yapmasam farkına bile varamazdım durumun tuşla kapatmak sorun değil zaten ayda yılda bir saatlerce...
Hocam internette gördüğüm hemen hemen her şeyi denedim işe yaramadı buradaki herkes sağolsun sizler de çözüm üretmeye çalıştınız herhangi bir değişiklik...
Direk fortmat attım bir önceki driver ı kurup öyle denedim sorun hala devam ediyor hocam
1787415507
Denedim hocam hala devam ediyor kart ile alakalı bir...
9 taksit seçeneği ile aldım o yüzden çokta dert etmemiştim ama memnun etmedi orta üst segment kartların fiyatları da ortalama 70 k 9070 xt yi ise 47.500 e...
Hocam bilgisayar açıkken veya oyun oynarken hiçbir sorun yok ama bir süre sonra ekran kapanıp beklemeye geçince kendini resetliyor tüm herşeyi yaptım eski...
Evet öncesinde böyle bir sorunum yoktu şu an driver ı kuruyorum güncelleştirmeleri yapıp durumu gözlemleyeceğim birisi 26.7.1 driver sürümü önermiş olmazsa...
Kart genel olarak çok hoşuma gitti bu şu an format atıyorum umarım hallolur
1787400677
Bir kaç teste soktum yük altında falan herhangi bir sorun çıkmadı...