Yunusx

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Yunusx
      Yunusx, 9070 XT Reset Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      9 taksit kampanyası ile almıştım hocam şu an kalktı 7 taksit var ödemeler biraz daha tuzlu oluyor 1787417598 Bir tanıdığım var hocam denemekten zarar...
    • Yunusx
      Doğrudan format attım hocam ve şu an bir önceki driverı kurdum sorun hala aynı yapay zekaya danıştım havit kb884l klavye kullanıyorum onunla ilgili olabilir...
    • Yunusx
      Keşke baştan palit alsaydım çok arada kalmıştım tercihimi pny den yana kullandım pişman etti oyun odaklı kullanıyorum sistemi ekran açıkken bir sorun...
    • Yunusx
      Ben de normalde hiç kullanmam hocam hatta gece indirme yapmasam farkına bile varamazdım durumun tuşla kapatmak sorun değil zaten ayda yılda bir saatlerce...
    • Yunusx
      Hocam internette gördüğüm hemen hemen her şeyi denedim işe yaramadı buradaki herkes sağolsun sizler de çözüm üretmeye çalıştınız herhangi bir değişiklik...
    • Yunusx
      Direk fortmat attım bir önceki driver ı kurup öyle denedim sorun hala devam ediyor hocam 1787415507 Denedim hocam hala devam ediyor kart ile alakalı bir...
    • Yunusx
      9 taksit seçeneği ile aldım o yüzden çokta dert etmemiştim ama memnun etmedi orta üst segment kartların fiyatları da ortalama 70 k 9070 xt yi ise 47.500 e...
    • Yunusx
      Hocam bilgisayar açıkken veya oyun oynarken hiçbir sorun yok ama bir süre sonra ekran kapanıp beklemeye geçince kendini resetliyor tüm herşeyi yaptım eski...
    • Yunusx
      Teşekkürler hocam fotmattan sonra sorun devam ediyordu bir de bunu denedim bakalım işe yarayacakmı
    • Yunusx
      Evet öncesinde böyle bir sorunum yoktu şu an driver ı kuruyorum güncelleştirmeleri yapıp durumu gözlemleyeceğim birisi 26.7.1 driver sürümü önermiş olmazsa...
    • Yunusx
      Kart genel olarak çok hoşuma gitti bu şu an format atıyorum umarım hallolur 1787400677 Bir kaç teste soktum yük altında falan herhangi bir sorun çıkmadı...
    • Yunusx
      Kabloları değiştirmiştim düzelmedi garanti olsun diye format atıyorum şu an 1787400329 Şu an atıyorum umarım hallolur
    • Yunusx
      Tamamdır deniyorum
    • Yunusx
      Bu şekilde hocam diğer hatalarda aynı hatalar
      • IMG_1607.webp
      • IMG_1606.webp
      • IMG_1605.webp
      • IMG_1604.webp
    • Yunusx
      Evet bios u güncellemiştim daha önceden
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,251
Üyeler
202,554
Son üye
ErzincanlıKoyun