Yunusx isimli üyenin son içerikleri

1. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

9 taksit kampanyası ile almıştım hocam şu an kalktı 7 taksit var ödemeler biraz daha tuzlu oluyor 1787417598 Bir tanıdığım var hocam denemekten zarar gelmez bir bakacağım
  2. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Doğrudan format attım hocam ve şu an bir önceki driverı kurdum sorun hala aynı yapay zekaya danıştım havit kb884l klavye kullanıyorum onunla ilgili olabilir dedi klavyeyi çıkardım yeniden başlattım ama bir değişiklik olmadı öyle bir durum olması muhtemel mi sence bir de trixx uygulamasından...
  3. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Keşke baştan palit alsaydım çok arada kalmıştım tercihimi pny den yana kullandım pişman etti oyun odaklı kullanıyorum sistemi ekran açıkken bir sorun yaşamadım yine de bir kaç gün durumu gözlemleyeceğim sıkıntı çıkmazsa sorun kartta değilse tekrar değiştirmeyi düşünmüyorum 1787416477 Hocam...
  4. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Ben de normalde hiç kullanmam hocam hatta gece indirme yapmasam farkına bile varamazdım durumun tuşla kapatmak sorun değil zaten ayda yılda bir saatlerce açık bırakıp indirme yapıyorum acaba kartta bir sorun var mı diye merak ettiğim için durumu sizlerle paylaşıp çözüm aramak istedim ekran...
  5. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Hocam internette gördüğüm hemen hemen her şeyi denedim işe yaramadı buradaki herkes sağolsun sizler de çözüm üretmeye çalıştınız herhangi bir değişiklik olmadı şu an hala aynı windows10 kursam acaba sorun çözülür mü tuş ile kapatmakta sorun değil benim için kartta bir problem olmasın yeterli
  6. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Direk fortmat attım bir önceki driver ı kurup öyle denedim sorun hala devam ediyor hocam 1787415507 Denedim hocam hala devam ediyor kart ile alakalı bir sorun mu acaba değişime göndermeli miyim sence
  7. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

9 taksit seçeneği ile aldım o yüzden çokta dert etmemiştim ama memnun etmedi orta üst segment kartların fiyatları da ortalama 70 k 9070 xt yi ise 47.500 e aldım aradaki fark inanılmaz fazla zaten o yüzden 9070 xt ye yöneldim
  8. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Hocam bilgisayar açıkken veya oyun oynarken hiçbir sorun yok ama bir süre sonra ekran kapanıp beklemeye geçince kendini resetliyor tüm herşeyi yaptım eski sürücüleri falanda denedim ama hala çözülemedi ekran zamanlayıcısını kapatıp kullanınca ekran uyanık kaldığı için sorun olmuyor acaba kartta...
  9. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Teşekkürler hocam fotmattan sonra sorun devam ediyordu bir de bunu denedim bakalım işe yarayacakmı
  10. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Evet öncesinde böyle bir sorunum yoktu şu an driver ı kuruyorum güncelleştirmeleri yapıp durumu gözlemleyeceğim birisi 26.7.1 driver sürümü önermiş olmazsa bir de onu deneyeceğim 1787401264 Şu an format attım 26.8.1 sürümü kuruluyor eğer devam ederse dediğin sürümü deneyeceğim hocam
  11. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Kart genel olarak çok hoşuma gitti bu şu an format atıyorum umarım hallolur 1787400677 Bir kaç teste soktum yük altında falan herhangi bir sorun çıkmadı hocam uzunca bir süre oyun masaüstü falanda kullandım hiç resetleme ile karşılaşmadım dediğim gibi ekran zaman aşımını açtığımda ekran uykuya...
  12. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Kabloları değiştirmiştim düzelmedi garanti olsun diye format atıyorum şu an 1787400329 Şu an atıyorum umarım hallolur
  13. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Tamamdır deniyorum
  14. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Bu şekilde hocam diğer hatalarda aynı hatalar
  15. Yunusx

9070 XT Reset Sorunu

Evet bios u güncellemiştim daha önceden
Geri