Arama sonuçları: *

1. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

Amazon depodan 6250 ₺ ye Asus tuf b650 aldım 6 taksit ile geçen de 9 taksit e 245 kf kutulu aldım dün geldi iade etsem mi diye düşünmüyor değilim ramları kaçırdım hayırlı olsun
  2. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ben bu satıcının pttavm mağazasından bu ürünü sipariş geçtim gelen ürün bu ssd aldık geldi bunda kandırıldım iade süreci başlatacam
  3. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Wp da nasıl iletişime geçebilirim iletişim kuramadım
  4. Ajusshi

Bugün teslim aldım fatura yanlış kesilmiş iletişime geçip düzeltmeleri talep edeceğim ve yan tarafındaki band da bir gariplik fark ettim sizde de böyle miydi sanki garanti şeriti ile oynanmış gibi eğer yanlış bakmadıysam ürün daha önce 2 kez çalıştırılmış ve okuma yazma 0
  5. Ajusshi

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İade edilmişse bir sıkıntısı vardır o zaman
  6. Ajusshi

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Acaba kullanılan bir ürün mü yoksa şansa deponun tozlu raflarında unutulan 0 mı gelir sitem toplayasım var
  7. Ajusshi

MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

Tasarım bire bir aynı cloud 3 renk farklı bir tek aynı fabrikada farklı marka basıp piyasaya sürüyolar
  8. Ajusshi

❌İndirim Bitti! 2700 TL SteelSeries Apex 7 Mekanik Gaming Klavye, Oled Akıllı Ekran

Aynen öyle diğer platformlar da kapattı umarım alanların siparişlerini gönderirler
  9. Ajusshi

❌İndirim Bitti! 2700 TL SteelSeries Apex 7 Mekanik Gaming Klavye, Oled Akıllı Ekran

Ya stok bitti Trendyol da yada satıştan çektiler
  10. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Wd Blue SA510 1 Tb 2.5" Sata3 SSD 560/520 1.570TL

Alacaktım ama yorumlar da erken arıza verdiği ve servis sıkıntısı olduğu yazılmış
  11. Ajusshi

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud III Oyuncu Kulaklığı 2492TL

Bu kadar düşeceğini bilseydim almazdım Teknosa dan 3300₺ e iyi fiyat
  12. Ajusshi

🔥İndirim SAMSUNG WALLET YENİ ÜYELERE 250₺ KAMPANYASI

Daha önce üye olmuştum sanırım bana vermiyor doğrulama seçeneği de kapalı
  13. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Dün gece dizi ve bir kaç video izledim sesi bana kısık geldi acaba normal mi araştırma yaptım gerekli ayarları uygulayıp DTS leri aktive ettim Dolby nin uygulamasını satın aldım 42.5₺ ye fakat şuan elimde olan LOGİTECH G930 dan daha az ses veriyor acaba kaçırdığım bir şey mi var kullanan ve ayrı...
  14. Ajusshi

Dün teslim edildi
  15. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Baseus Ultrajoy 7 in 1 Hub Kargo Dahil 558 TL

Bugün geldi doğru ürün
  16. Ajusshi

❌İndirim Bitti! İyzico'yla 2699TL -> DAHUA LM24-E231 165 Hz IPS Monitör 3199TL

Bu markanın CCTV çözümleri var
  17. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Baseus Ultrajoy 7 in 1 Hub Kargo Dahil 558 TL

Daha kargoya bile verilmedi benim sipariş hyperx kulaklık da aynı şekilde 1748940913 Hayırlı olsun
  18. Ajusshi

Dönüş yapılmadı bekliyorum
  19. Ajusshi

❌İndirim Bitti! Teknosa çoştu JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör 3.999TL

Tekn Teknosa indirimini kaçırdım 500 e 100₺ indirim var bana Özel
Geri