İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,318
Bu fiyata rakipsiz tablet. Google servisleri sorunu MicroG ile düzeliyor ve gayet stabil çalışıyor.
konusu açıldı hocam tableti öneririmBu fiyata rakipsiz tablet. Google servisleri sorunu MicroG ile düzeliyor ve gayet stabil çalışıyor.
Hocam 2023 ve 2024 farkı ne?konusu açıldı hocam tableti öneririm
Huawei Matepad 11.5" 6GB 128GB Tablet - Uzay Grisi (2023)
Sadece tablet ihtiyacı olan için fiyat iyi isteyen değerlendirebilir.
- yakupblt
- Cevaplar: 41
- Forum: Sıcak Fırsatlar
MicroG açık kaynak kodlu ve Huawei dışında mahremiyet hastası insanların kullandığı bir servis. Google'a güvenmedikleri için bu servisi kullanıyorlar. Anlayacağın aslında çok güvenilir.bilgiler nereye gidiyor belli değil
şuan 2 uygulama(chatgpt, play games) harici hiçbir uygulamada 50 TAKLA atmadım? Acaba sizin kullanmanızda yada bilgi yetersizliğinizdenmi kaynaklı bi durum bu? Kullanamadıgınız şeye b*k atıp karalamaktansa nasıl doğru kullanılır onu öğrenseniz daha yararlı.bende var bu tablet 2 yıla yakın oldu
micro g çözülüyor falan palavra
bir şey çalışıyorsa diğeri çalışmıyor
50 takla atıyorsun
youtube a bile hesabımla giremiyorum zaten girmek istemiyorum
bilgiler nereye gidiyor belli değil
yok onu kur oradan reklama klikle çalışsın
netflix amazon disney hiç birisi 1080p çalışmıyor
ama revanced kurup 4k bile video oynatıyor çok am açok seri bir tablet ipad akıcılığında. sesi çok kalite.
ekranı mükemmel ips ipad im bunun yanında hikaye o kadar güzel ekranı tabi bu seriyi bilemem.
ben sadece youtube ve reddit için kullanıyorum
microg diyenden kaçın
,
ekleme
pili youtube da 10+ saat gidiyor 3-4 günde bir şarj ediyorum
kalemi gercekten güzel 2-2.5k civarlarında geziyor değerKalem ayrıca almaya değer mi yoksa honor pad 9 a mı bakayım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalemli istiyorum
Konusı var zatenBu fiyata rakipsiz tablet. Google servisleri sorunu MicroG ile düzeliyor ve gayet stabil çalışıyor.
özellik farkı var işlemcidir ramdir ama dış tasarım olarak fark yok sanırımHocam 2023 ve 2024 farkı ne?
@İsimbulamajim