Günlük ekran süren düşükse S25 Edge aldırdığım öğretmen arkadaşım memnun. Okuldayken zaten telefona çok bakamadığından hatta hemen hemen hiç bakamadığından...
Hocam firmalar 850 öneriyor yoksa DH de vs iyi 750w osu'larda hatta 650w ile UV yapıp kullananlar bile vardı 6800xt vs.
3x8 pin giriş kartlar 3x150w...
Çok iyi kart, FSR 3 ile şuan baya gidersin 4'de gelicek. Muadil Nvidia kartlara göre ciddi vram avantajı da var. 4K'da şuan FSR ile 6900XT modeli dahil...
Bu S90 serisi ile LG deki C serisinin paneli aynıydı sanırım, bunda mat kaplama var odası bol ışık alana uygun. S95 ise LG G serisinin rakibi ama kendi...
Link güncellendi satıcı HB çıkıyor. Arkadaşlar eski nesil diyorsunuzda M4 dediğiniz işlemci her ne kadar Android + Windows kullansamda mevcut paraya bu...
Merhaba, bence zam sonrası kalan tek alınabilir cihaz. 13 inc olanlar bana göre klavye takılmış tablet, büyük PC bakanlar için satıcı HepsiBurada ve 9...
Bu kasanın içinde 4 adet 4tb HDD ile kullanıyorum. 420 değil 360 aio tercih ettim ben sıkışık oluyor yoksa ama tamamen oyun odaklı asenkron OC veya 14900K...