Kheyball isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Gamepower force Rgb Gamepad 899₺ HepsiBurada

Düz beyaz olsa alıcaktım. Gaystation gibi ne böyle. Bizim gibi nazistlere göre değil.
  2. K

Yardım 6800xt yerine alınabilecek ekran kartları hk.

Uygun fiyatlı 5080 modellerü düşüyor arada. Haricen 9070XT veya 5070ti gereksiz. Bende 9080xt bekliyorum. 7900XTX ikinciel temiz uygun düşerse olabilir.
  3. K

Samsung Tab s11 alınır mı ?

Ben tab s9 aldım, klavye ve mouse padli kılıfıda 2100 lira idi. 12/256 olanı kılıfı ile beraber 24.100'e geldi. Klavyeli kılıf bana çok gereksiz diyorsan 27 ve altına alınır. 11 en ideal boyut. 13 inc PC, 9 i c ise büyük telefon yada el konsoludur bana göre.
  4. K

14600KF İşlemci Sıcaklık Dalgalanması

SoC voltaj ve powerlimit koy hocam, fanlarada manuel olarak eğri yap, düşük sıcaklıklarda biraz daha yüksek tut, throttle olan derece 80 ise 70 de pik yaptırıp dizginle. mx6 macun da denemeni öneririm 2-3 derece daha alır.
  5. K

14600KF İşlemci Sıcaklık Dalgalanması

uV ile power limit tavsiye ederim. AIO fanlarıda nedir bilmiyorum P12 PWM takıp profik ayarlayabilirsin
  6. K

❌İndirim Bitti! MSI MPG X870E CARBON WIFI 19.970tl

Tamam hocam var onu anladım, nerede var bir atarsan sevinirim.
  7. K

Bende zaten katılmakla beraber mantık değil Hi-End oyuncu kitlesine hitap ediyor diyorum. 9800X3D alıcak adam 10 binlik anakart almıyor genelde. TR bazlı alım gücü ile bakmamak lazım. Ayrıca bu gigabyte'ın hangi modelleri 4 kanal stabil 6400mhz çalıştırabiliyor merak ettim. Yeni X3D özel anakart...
  8. K

PCI veri yolu sayısı ve bağlantı sayısı X870E'de önemli ölçüde artıyor. Gen5 direlt işlemciye, Gen4 işe çipsetten çalışırken ekran kartını x16 da çalışmaya devam ettirebiliyorsun. VRM'ler 110A alt çöp modellerden farklı yapıda. Ayrıca iş yapıcak adam gider Godlike Extreme vs alır. Carbon alan...
  9. K

❌İndirim Bitti! Samsung Eğitim İndirimi (Pcie 5.0 ve 4.0 SSD)

9100 Pro soğutusuz 4tb alırım (kalmamış) yada 9100 pro soğutucusuz 2tb ve 990 pro soğutucusuz 2tb (bu da kalmamış) alırım dedim. Senaryom tutmadı. Kart kesimi ay çıkmadan olcak kalırsa stok bişiler alcam bakalım. Sistem diski hariç olana da 30-40gb tek blok filmler attığımdan dramden patlıyor...
  10. K

🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

https://amzn.eu/d/aMly6rA
  11. K

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞ IPHONELARDA 9 TAKSİT SADECE AXESS

Axess nedir ya, World Bonus Maximum vermiyor
  12. K

🔥İndirim Spigen Apple iPhone 14 Plus Kılıf Liquid Air Matte Black 189 TL (2'EL)

Çok iyi seridir Liquid serisi lakin MagSafe engeller bilginize
  13. K

🔥İndirim Lexar H31 7 in 1 Usb-C Çoklayıcı 1000 TL

https://app.hb.biz/1d7Hd71T9m6x Kaliteli öneri isteyene tavsiyem budur. Hem mac hem lenovo olumlu fp sonuç verdi. Mac için ethernetli olması elzem kablo denk gelince wifi ile uğraşmamak en iyisi.
  14. K

❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

Aldık bakalım X10'dan, yoğunluğu böyle kurumuş gibi değilse Notebook ve GPU sürülmez. Onun için Cooler Master Cyrofuze kullanıyordum, GPU ve Notebook için neredeyse kuru macuna yakın kıvamda olan macun kullanmak şart
  15. K

🔥İndirim ASUS Prime RX 9070 27.995TL

Güç tüketimi muhabbeti en boş iş. Yeterki ısınmasın, yanmasın cortlamasın. Aksine içsin wattları, 600w düzenli çekse de dandik psu üretimi bitse keşke.
Geri