Ekran kartı ile paylaşımlı olmaması nasıl etkilemiyor hocam kart x8'e düşüyor anakart X870E değilse. X870E olsa bile 1 adet gen5 ve 1 adet gen4 takıp x4 kullanabiliyorsun. 20 lane gen5 ve x870e özel 4 lane ekstra gen4 var diye biliyorum.
B850 anakart kendiniz kovalayın adam gibi vram soğutuculu
7800x3d fiyatı belli
5070ti genel 50 bandının altına sık sık iniyor
Kasa psu ayrı yada takım genelde düşüyor
Ssd yine ara ara denk düşüyor
ram de kovalanıcak
10 daha verip ciddi daha iyi sistemler çıkabilir
Anakart çöp (milli anakart)
Ramler çöp 5600 cl36 nedir aliminyum
ssd dram yok
soğutucu çöp
ekran kartı ssf
Power Bronze ve modüler değil çöp
Kasa desen H7 değil H5
İç donanımdan elle tutulur bir tek işlemci var
Çok büyük komedi şuan piyasa ssd ve ramler yüzünden. Bakınca Ekran kartı 45 desen...
12600kf yaparak alın ikinciel hazır sistemlerden çıkma 12400f kaynıyor. 12600kf'yi iyice bir süre kullanır sonra istersenizde yarın satar 14. nesil işlemci takar devam edersiniz.
X870E alınca 1 tane pci5 bir tane de pci4(anakarta gömülü ek pci veri yolları var) m2 sss takınca ekran kartın x16 dan x8'e düşmüyor. Anakartın güç beslemeleri aşırı iyi bir hal aldığından uzun süreli ağır yüklerde de stabilitede fark ettiriyor. Anakart özellikleri arttıkça gelen başka bariz...
Fiyat bedava ama keşke 42 olarak da gelse.
48C3 var bende de çok güzel seri, senartolu oyunlarda ve racing oyunlarda çok güzel oluyor. Keza sinema için söze gerek yok
60w ve altı kablolar 5a taşıyamıyor dikkat edin. 45w ile şarj olan telefonlar 3a üstü çektiğinden 100w kablo lazım. 60w veren kablolar 20v 3a ile veriyor. Çöp yani. 5a taşıyamayan marka kaliteli kablo almayın. Samsung PPS 2.0 süper hızlı şarj yani 5a kablo istiyor.
Ona bir şey diyemem. X870E alınca gpu veriyolundan çalmadan gen5 + gen4 ssd takabiliryorsun. Ben 2+2 taktığımdan bana gerekiyor sana lazım değilse senin için önemli olan beslemeler olucaktır.