Halen daha en f/p oyun işlemcisidir bana göre.
render işi olamayana tek geçerim. 9800X3D ile kıyasla 6 lira fark demek yaklaşık %40 fiyat farkı demek. Aralarında öyle bir fiyat faekı olmadığı gibi testler oyunlarda hep 5090-5080(min) gibi kartlarla 1080p de yapılıyo.
4K'da 5090 olsa bile...
RX 6800 XT satıp gidip aynı paraya alınabilinen nvidia kart almak bence saçmalık. Üste para koyman lazım aynı saf performans için, neden satıyosun ki ?
ille beyaz isteyip bütçesel manada da çok çıkamyanlar ve nvidia takıntısı olmayankar bunu takip etsinler
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-9070-pure-11349-02-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190562.html
c Güç Kaynağı: Burada Thermaltake View 380 seçin 100k verdiğiniz sistemde Fazeon güç kaynağı kullanmak istemeyeceğiniz düşünüyorum. "
Bu fikre katılıyorum. Thermalte seçip sıvı soğutmayı da siyah asus yapın kullanın. Dandik bir aksam yada çöp denilecek bir parça kalnmıyor.
Bosch Termotecnik servisi geliyor. Mal sağlam aldırdıklarım mutlu. Teknoloji işi tabi şans ama servisi var TR de yaygın. Bu fiyata Beko Arçelik'den bile ucuza kelepir seviyede.
2025 Eylül Ekim fiyatı bu. Vatan arada harbi deliriyor. 10-11 gibi fiyata 2*24 Gskill Trident Neo 8000mhz cl40 almıştım expo açık sorunsuz çok şükür, X3D işlemcilerde CL o kadar da önemli değil normaller daha çok etkileniyor. O zaman da bu fit vardı 14 bin civarına ama siyah değildi, expo yoktu...