Benimde elime şuan switch kalitesini bende beğenmedim klasik MageGee ne beklersinki. Dediğiniz batarya sorunu bende yok gayet stabil bende. Onun dışındaki...
benim de klavyem yeni geldi. öncelikle en hafif bir tabirle çöp oğlu çöp oldugunu belirtmem gerekiyor. foruma güvenip bir şey almamak gerekiyor ya da tüm...
o tuşlar çok minimal sürtme gibi hissettiriyor switch kaynaklı olabilir dediğim gibi çünkü aynı ses ı tuşunda falanda var normalde bi switchi en köşesine...
Space tuşundaki sürtme için dediğim işe yaradı. Stabler dediğim gibi çok oynak olduğu için yara bandı ile stableri çok minimal ilerde sıkıştırabiliyorsunuz...
stabler de aynı şekil yerinden çok fazla oynuyor onunda etkisi var stabi söküp oturma yerlerine yara bandı tarzı bir bant yapıştırıp kasadan uzak tarafa...
Kasayı açtım klavye 2025 mayıs gözükse de pcb 2024 haziran üretim. Kasanın iç yalıtım 0 gibi bir şey genel olarak alu kasalarda kasa içerisindeki yalıtım...
hayır herhangi bir sorun yok söylenen tuşlarda enter yön tuşları vb garip bir hissiyat gelmedi bana. genel olarak sesi switchlerin altında kağıt bant varmış...