o tuşlar çok minimal sürtme gibi hissettiriyor switch kaynaklı olabilir dediğim gibi çünkü aynı ses ı tuşunda falanda var normalde bi switchi en köşesine kadar ittirip bastırınca çıkan ses bunda normal bastırmayla çıkıyor bi garip. Dediğine tamamen katılıyorum bilindik %75 plastik klavyeler...
Space tuşundaki sürtme için dediğim işe yaradı. Stabler dediğim gibi çok oynak olduğu için yara bandı ile stableri çok minimal ilerde sıkıştırabiliyorsunuz hem stabler daha iyi oluyor hem sürtme sorunu olmuyor space tuşunda sürtme yaşayan olursa bunu deneyebilir. Space için videodaki gibi değil...
stabler de aynı şekil yerinden çok fazla oynuyor onunda etkisi var stabi söküp oturma yerlerine yara bandı tarzı bir bant yapıştırıp kasadan uzak tarafa doğru ittirerek stabi oturtursanız sorunu çözebilirsiniz stabler çok fazla oynuyor
Kasayı açtım klavye 2025 mayıs gözükse de pcb 2024 haziran üretim. Kasanın iç yalıtım 0 gibi bir şey genel olarak alu kasalarda kasa içerisindeki yalıtım fazla olmuyor fakat bunda hiç yok gibi bir şey yani bayağı bi kısmışlar film ve pcb arkası aşırı düşük yoğunlukta sünger var. bu süngeri en...
hayır herhangi bir sorun yok söylenen tuşlarda enter yön tuşları vb garip bir hissiyat gelmedi bana. genel olarak sesi switchlerin altında kağıt bant varmış gibi bi seste çıkıyor bi sürtünme vb hissetmedim hiç çok inceleyemedim ama evden çıkmam lazım eve gelince tekrar inceleyeceğim.
bunda kasaya vidayla bağlı kanırtmadan açabiliyorsunuz aula için de taktiği şöyle klavyenin alt kısmı yani space tuşunun o taraflar daha ince orayı kasanın içinden dışarı doğru iterseniz direkt salıyor ordan devam ederek kolay bir şekilde açabilirsiniz.
w75 iyi klavye değil hocam hem satıcısı...
ben stableri yağladım tekrardan altına da yara bandı da yerleştirdim daha iyi oldu stabler kötü denilebilir cidden
ben takmayı düşünüyorum ama gerek yok bence sünger gasketlerin ve vida deliklerinin yanlarına teflon, kumaş, elektrik ya da yara bandı vb varsa şerit şeklinde çekilebilir alüminyum...
hocam ben zamanında temudan almıştım 100 tanesi 150 lira mı neydi şuan sanırım bi rationalkeys satıyor onda da dediğiniz gibi 175 tl kargo ücreti varmış başka bir yer yok sanırım
1780771087
bizimkiler ucuzdu ondandır :D bana gelende direkt işlemli klavyeydi yani pcbye bi baktım kablo çekmiş...
elektronikçi, arkadaşa pcb dandik demiş fakat çözmüşler. Sattığım kişi mutlu sona ulaştım demişti bana. Bir tane hotswap soketi kopuktu ona da jumper wire atmışlar sanırsam tekrar sorayım bi düzgün çalışıyor mu diye ben de merak ettim güzel klavyeydi çünkü.
Hocam sordum şimdi sıkıntısız...