Arama sonuçları: *

1. U

Gamepower Nexa HE60 HE switch 1199 TL

videoyu az biraz izledim 10000 liralık manyetik klavyede de aynısından varmış. Ne güzel reklam gerçekten klavyeyi övücem diye kurduğu cümleye bak. Yazılımı zaten epomakerın dağıttığı yazılımın aynısı biraz daha sade hali. Büyük ihtimalle sensörleri 1000 tanesi 30 40 dolara satılan hotswap...
  2. U

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

v9 proyu ilk çıktığında alan kişilerdenim o zamandır kullanıyorum eq ayarı ile çok memnunum öyle aşırı bi ses kasmayı denemedim eq ayarım da ses kasmaya uygun değil o yüzden fps için net bi yorum yapamam ama ses kalitesinden aşırı memnunum. v9 pro kışın kulak padleri sıkıntı çıkarmaz da ekstra...
  3. U

v9 pro da kaliteli. gündelik kullanım için v9 pro alabilirsin çünkü diyafram farkına göre sesleri daha kaliteli vermesi lazım ayrıca batarya süresi daha yüksek, daha hafif. x9 fiyatına göre çok iyiydi hatta kendi sitesinde 5 dolara daha pahalıya satılırken burda v9 proya göre daha ucuza satıldı...
  4. U

KLAVYENİN ALTINA MOUSEPAD KOYANLAR

aktif olarak kullandığım bir klavye değil ama taş gibi bir klavye bulabileceğin en dolu pcblerden birine sahip. Geçenlerde şarj devresiyle alakalı sorun yaşadım yurtdışından direkt sıfır parça yolladılar. (benim klavye yurtdışından alınma ilk çıktığı zaman almıştım) memnunum ama 6k fiyatını hak...
  5. U

KLAVYENİN ALTINA MOUSEPAD KOYANLAR

evet sesi daha güzel ve tok yapar titreşimi azaltır @freygasm (klavye adam)
  6. U

gündelik kullanım için v9 pro oyun için x9
  7. U

Yardım Srk 125R Yağ Önerisi

sorun yaşayabilirsin mümkünse içindekini boşaltıp koy farklı 2 yağ karışırsa içindeki bileşenler uyuşmayabilir vb. tavsiye etmem koyup direkt bakıma gideceksen olabilir 10 20km için yani. 300 400 tl için risk alma derim ayrıca attığını da tavsiye etmem 4 yıllık yağ raf ömrünü doldurmuş sayılır.
  8. U

Yardım Srk 125R Yağ Önerisi

castrol power 1 10w40 yeterli olur.
  9. U

MCHOSE V9 Pro Sky White 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık 2899TL

aktif olarak kullanıyorum çok memnunum gündelik kullanım olarak ses kalitesi eq ayarı ile kaliteli ve pil ömrü çok uzun çok rahat. deri kısmından soyulma yapmadı fakat kulak pedlerinde çatlamalar mevcut kullandıktan sonra ara sıra nemli bezle silerseniz bunlarda olmaz heralde ben bayağı yoğun...
  10. U

🔥İndirim Havit Gamenote KB900L 8K Klavye 1499 TL

olması gereken o aslında ucuz manyetik klavye üretimi normal bi hotswaptan daha ucuz çünkü he sensörleri bunların tanesi 10 lira falan onun dışında switchlerde daha uyguna üretiliyor 3 pinli yaylı mıknatıs gibi bir şey
  11. U

Çözüldü✓ Dramli m2 Ssd Önerisi

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lse10z001tg8-exceria-pro-1tb-m-2-disk-fiyati,1630047559.html bütçe çıkarsa güzel fp ssd
  12. U

🔥İndirim Dark Freezer X123 549 TL

en iyisi kasaya takmadan önce anakartın altına sünger koyup bunla uğraşmak öyle kolay oluyor bi keresinde arkadaşın küçük kasasında takayım derken ellerim gitmişti gerçekten :D
  13. U

🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

2.5 ya da 2.7kya almış olmam lazım gaming genden iyzico indirimiyle
  14. U

🔥İndirim AIGO AP360 360 mm Beyaz Sıvı Soğutucu 2.199 TL

enermax liqmaxflo 360mm r23 bclk 102.5 97w %60 fan 76.8 derece 19200 puan :D
  15. U

❌İndirim Bitti! Rampage Crimson CR25R300F 25 300Hz 1ms Csot Fast IPS Oyuncu Monitörü 4999 TL

ben de değişim monitöründen aşırı memnunum ışık sızması 0 gibi bir şey
  16. U

Yardım Gaming gecesindeki gigabyte psu 750 watt nasil Alınır mı?

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html daha iyi olur
  17. U

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

aynı şekil yuvarlak plastik kırık benimde satıcıya plastik kısımı tekrar gönderebilir misiniz diye sordu olmadı değişim isticem
  18. U

❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

benim de sol plastik ksım kırık geldi 1756461589 buranın altı kırık bende de :D
  19. U

Yardım Msi RX 6800 Gaming Z Trio Steam Pubg 77 derece

benim 2.5 yıllık 6800 xt gaming x trio furmark stock ayar 70 derece %52 fan garip cidden
  20. U

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

yeni gönderilecek ürün için epomaker he68 lite istemiştim ardından böyle oldu bundan sonra Türkiye'ye kargolamazlar büyük ihtimal
Geri