Bende aj 159 pro kullanıyorum fakat g502 dışında her mouse da yaşadığım problem scroll un bozulması. Açıp düzeltmeme rağmen bir süre sonra bozuluyor yine...
Haklısınız o zaman hocam sizin senaryonuzda stand daha geri planda kalıyor en mantıklısı shifter olacaktır. Bana göre mesela similasyonun temeli shifterdan...
Stand yerimi çok daraltacaktı aslında yoksa hissiyat olarak tabii ki kokpitteymiş hissi verdiği açık. Katlaması da dediğiniz gibi vidalı olduğu için bir süre...
Hadi ya. Şans mı şanssızlık mı bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Bende aynı şekilde sizin gibi masadan memnundum yer problemi yaratıyordu sadece...
Çok uygun dediğiniz ne kadar uygun mesela :D Ekosisteme çok takıldınız ama ne kadar pahalı ürünler olduğunu biliyorsunuz değil mi? Sadece Truck Wheel 20k...
Yani dimi vida sökeceksem masadanda söküp alırdım 😅 Yani tamam çok sağlam evet hissettiriyor onu henüz oynamadım ama hani öyle hemen katlayayım kenara...
Ürünü kurdum bayağı bi uğraştırdı. Sanırım iç kısımdaki 2 tane elle açılabilen vidaları sökmeden katlanmıyor. Gerçekten aşırı ağır oldu yerinden oynamıyor😅...
Olur mu hocam Moza'da böyle sorunlar olmaması lazım :P Ben insanlara anlatamıyorum. Özellikle R3 base'in çok ufak olmasından dolayı ısınma sorunları...
Moza HGP fiyatını kesinlikle hak etmiyor zaten. Çok sorun yaşayan var. SF U'da neredeyse yarı fiyatına olunca tercih edilebilir duruyor. Gelbura'nın elinde...