Arama sonuçları: *

1. MorgothBelegurth

🔥İndirim Logitech G29 941-000112 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti 16.799,00 TL

Kesinlikle fiyatını haketmeyen eski ama maalesef aşırı popülerliği yüzünden piyasadan silinmeyen ürün. Fiyat performans açısından direct drive olmayan setlere para vermekle paranı çöpe atmak aynı şey gibi geliyor uzun ömürlülüğü yok. Pxn v10 pro ya da ultra arasında dağlar kadar fark var...
  2. MorgothBelegurth

🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Valla durumu anlattım mail attım bakalım hafta içi belli olur. Bu arada evet öneriyorum herkese hele ki Logitech g27 g29 ve diğerleriyle kıyaslanamacağını düşünüyorum. Shifter konusuna gelirsek en uygunu bence Simtur vites gibi geldi güzel kemikli kullanan herkes memnun fakat ben tercih etmedim...
  3. MorgothBelegurth

🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Vallahi bende 22 ocakta sipariş verdim 24 ünde geldi. 16999' a gaming.gen.tr den aldım. Şuanki fiyatı beni üzdü. 2 bin lira az para değil. 7 gün daha iade hakkım devam ediyor. İade süreci yorar mı bilmiyorum değer mi uğraşmaya acaba ? Bu arada ürün çok iyi tavsiye ederim herkese. G29 bunun...
  4. MorgothBelegurth

🔥İndirim Fazeon 24” 165HZ 0.5ms IPS Pivot Monitör 🔥3.549₺

Valla bende de panelin altına yakın solda stuck pixel çıktı yalnızca mavi ekranda var 1 adet. Pek uğraşmak istemiyorum açıkçası yan monitör olarak kullandığım için sorun etmicem bunu iade süreciyle uğraşmak yoruyor. Yeni gelicek olan üründe 1 den fazla çıkma ihtimalini de göz önünde...
  5. MorgothBelegurth

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Geçerliliği ne zamana kadar ?
  6. MorgothBelegurth

Powerway Bigbox 40W mı ? QCY SP7 mi? (Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi)

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu zor bir soru farkındayım fakat ses kalitesini ve yüksekliği, bass ve tizz ayrımı örneklendirebilmeniz veya tarif etmeniz mümkün müdür acaba ?
  7. MorgothBelegurth

Powerway Bigbox 40W mı ? QCY SP7 mi? (Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi)

Powerway QCY Sp7 Fiyat olarak çok yakınlar birbirlerine kararsız kaldım. Bluetooth hoparlörden anlayan bilgisine ve tecrübesine güvenen arkadaşlar fikir verebilir mi ?
  8. MorgothBelegurth

❌İndirim Bitti! Xenon Smart Hassas Şarjlı Otomatik Tornavida Vidalama Seti 1299TL

Hayırlı olsun. Pişman olmayacağınıza eminim. Özellikle benzeri diğer ürünleri denediyseniz bunun gücünü ve kalitesini net olarak fark edeceksiniz.
  9. MorgothBelegurth

❌İndirim Bitti! Xenon Smart Hassas Şarjlı Otomatik Tornavida Vidalama Seti 1299TL

Xenon Smart X6833 153 Parça Hassas Şarjlı Tornavida Seti Bunu kullanıyorum kesinlikle öneririm. Bir çok ürün kullandım fakat bu kalite de tecrübe etmemiştim. Fiyatı biraz daha pahalı ama makinası ve parça kaliteleri diğerlerinden çok daha iyi diyebilirim. Makinası özellikle diğer ürünlerden...
  10. MorgothBelegurth

❌İndirim Bitti! KOŞŞŞŞŞŞ Exvega Vesta Oyuncu Koltuğu 🔥 5.999₺ (Dip Fiyat )

Kullanılan has malzemeleri kaliteli fakat şişirilmiş fiyatlar abartılan bi marka. Tecrübe ettim ve pişmanım. Üretim standartları olmayan bi firma.
  11. MorgothBelegurth

❌İndirim Bitti! TC Helicon GoXLR Yayıncı Mikrofonu 2250₺🔥

Herkese teşekkürler arkadaşlar. Soloyu satın aldım 10 gündür kullanıyorum gayet iyi ürün. Bugün tesafüden baktım dual stoklara girmiş yeniden. Onu da satın aldım. Solonun iadesini yapıcam bakalım umarım kabul ederler. (Hemen yine bitmiş stok). Bu arada bilgisi olan var mı ? İade ürün...
  12. MorgothBelegurth

Bütün farkları inceledim. Bu fiyatlara tabikide dual olan alınmalı fakat. Beklentiye ve ne yapacağına ihtiyaca göre değişir kesinlikle solo olan daha fp ürünmüş.
  13. MorgothBelegurth

Mixerin solo modelini önerir misiniz? ?
  14. MorgothBelegurth

Mixerin stok bitmiş ya. Bilen biri var ise solo ile dual modeli arasında RGB dışındaki farklar nelerdir ?
  15. MorgothBelegurth

🔥İndirim Patriot 32GB(2x16) EXPO 6000mhz CL30 4.099

İnsan başına gelmeden pek önemsemiyor bazı şeyleri. Fakat benim genel kullanıcıya tavsiyem. Slikon ne kadar kaliteli olursa olsun çekirdekleri -10 ya da -15 arasında tutup maksimum +100 mhz verip manuel olarak işlemci model farklılığına göre maksimum PPT değerini 5 yada 10 watt geriye...
  16. MorgothBelegurth

Windows kuramamak en büyük problemdi. Zar zor hatalı işletim sistemi kurup mavi ekran almaya başlayınca biraz geç farketmiş oldum. Yeni bir kaç tane donanım olduğu için gerçekten geç farkettim. Test süreçleri uzun olduğu için ramleri en sona bırakmıştım diğer donanımlarda aradım problemi. Hatta...
  17. MorgothBelegurth

6200 cl28 de 1/1 de kalabilmeniz çok güzel zaten. Bence de fazla riske gerek yok hatta bu bile fazla diyebilirim. Exponun da aşırı kötü olduğunda hemfikirim.
  18. MorgothBelegurth

Bence de yapmamalısınız. Ayarlar güzel çok sıkı fakat her zaman sağlıklı stabil uzun ömürlü kullanmaktan yanayım. O sistemle pek ihtiyacınız yok gibi zaten bu değerlere. RAM oc si gerçekten çok uzun kanser edecek bir iş. Test süreçleri çok uzun maalesef.
  19. MorgothBelegurth

Ürünü bende kullanıyorum 1 aydır. Defalarca expo 1 profilinde sorun yaşadım. Sanırım XMP ve EXPO tanımlı ön ayarları tamamen çöp. Tamam anakartınız support memorysinde olmayabilir ya da daha düşük frekansta stabil test edilmiş olabilir zaten expo 2 5600 de çok problem yaşamazsınız. Kendi...
  20. MorgothBelegurth

Bloody GR270 alınır mı?

Güncelleme: Kronik sorunu olduğunu düşünüyorum. Ses tekerleği sondayken mikrofon takılı olsa da olmasa da cızırtı yapıyor. İade ettim geldiği günün ertesi günü itopyadan almıştım. 14 nisanda kargoladım. Hala iade bekliyorum dün 9 iş günü olmuştu. Bayramdan sonraya kaldı muhtemelen. Şarj...
Geri