Benimde bu sıralar ihtiyaçlarım arasında hep bir psu hemde bir kasa. Bu fırsatı değerlendirmelimiyim ? Fiyata oranla kalitesi üzer mi bilgisi tecrübesi olan biri bilgilendirebilir mi acaba? ( Ürünü sipariş verdim şimdi umarım pişman olmam. )
Kesinlikle katılıyorum fakat teknik düzeltme ile alakası yok hocam. Kondenser olmasının eksisi (bence) dediğiniz gibi hassasiyetidir. Profesyonel stüdyo ortamında özellikle müzik için alınan kayıtlarda artı olarak değerlendirilebilir fakat ev ortamında ses yalıtımı oda içerisinde yoksa tavsiye...
XLR ile kullanıcak olan arkadaşlar böyle ürünlere para vermenizi tavsiye etmem. Hyper cardioid yapıda olsa da cihaz teknik mimari olarak bir kondenser mikrofondur. Önemli bir detay.
Canım ülkem sebebiyle göremiyorum bende :)
Yani bence alınır.Bende ilk kez metal kasa kullanacağım takip ettiğim kadarıyla metal kasalar genelde hep 15 binin üzerinde. Dün stoklar bitmişti ersa saatte bugün yenilemişler sanırım.
Bu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek...
Herkese selamlar. Kasalar hakkında çok bilgim olmadığından soruyorum. İhtiyacım var da eksileri artıları konusunda öneride bulunabilecek var mı ? Alınır mı?
Bende aj 159 pro kullanıyorum fakat g502 dışında her mouse da yaşadığım problem scroll un bozulması. Açıp düzeltmeme rağmen bir süre sonra bozuluyor yine. Bundan sonra mouse terchimi scroll a göre yapıcam gerçekten 😅 Varsa önerisi tavsiyesi olan çok memnun olurum.
Haklısınız o zaman hocam sizin senaryonuzda stand daha geri planda kalıyor en mantıklısı shifter olacaktır. Bana göre mesela similasyonun temeli shifterdan geçiyor 😅 Vites olmasa setupun yüzüne bakmam öyle söliyim. Şuanlık her şey güzel bakalım ileride bişeyler daha eklerim belki.