Canım ülkem sebebiyle göremiyorum bende :)
Yani bence alınır.Bende ilk kez metal kasa kullanacağım takip ettiğim kadarıyla metal kasalar genelde hep 15 binin üzerinde. Dün stoklar bitmişti ersa saatte bugün yenilemişler sanırım.
Bu arada arkadaşlar bir kararsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Gemini reislede tartıştık bunu. Sipariş verdim ama şöyle bi durum var. Ben aslında bu indirimi görmeden önce Casio G-Shock GA-B2100LUU-8ADR modelini almayı planlıyordum. Barındırdığı teknoloji sebebiyle daha önde bir ürün. Demek...
Herkese selamlar. Kasalar hakkında çok bilgim olmadığından soruyorum. İhtiyacım var da eksileri artıları konusunda öneride bulunabilecek var mı ? Alınır mı?
Bende aj 159 pro kullanıyorum fakat g502 dışında her mouse da yaşadığım problem scroll un bozulması. Açıp düzeltmeme rağmen bir süre sonra bozuluyor yine. Bundan sonra mouse terchimi scroll a göre yapıcam gerçekten 😅 Varsa önerisi tavsiyesi olan çok memnun olurum.
Haklısınız o zaman hocam sizin senaryonuzda stand daha geri planda kalıyor en mantıklısı shifter olacaktır. Bana göre mesela similasyonun temeli shifterdan geçiyor 😅 Vites olmasa setupun yüzüne bakmam öyle söliyim. Şuanlık her şey güzel bakalım ileride bişeyler daha eklerim belki.
Hadi ya. Şans mı şanssızlık mı bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Bende aynı şekilde sizin gibi masadan memnundum yer problemi yaratıyordu sadece pedallarıda açılayıp sabitlemiştim de dün gece standla bir kaç saat vakit geçirdim başka bişeymiş ya. Oluşturduğu hissiyat kalitesi çok hoşuma...
Yani dimi vida sökeceksem masadanda söküp alırdım 😅 Yani tamam çok sağlam evet hissettiriyor onu henüz oynamadım ama hani öyle hemen katlayayım kenara koyabileyim canım isteyince alayıım hemen kurayım şeklinde değil maalesef. Gerçi öyle olsa sağlam olurmuydu bu kadar orası muamma. Bakalım...
Ürünü kurdum bayağı bi uğraştırdı. Sanırım iç kısımdaki 2 tane elle açılabilen vidaları sökmeden katlanmıyor. Gerçekten aşırı ağır oldu yerinden oynamıyor😅 Klavye mouse için bişeyler ayarlamak lazım bayağı uzakta kaldılar 🤦♂️ Bi önerisi tavsiyesi olan var mı ?