Fsp'nin cmt318 850w kasasını almıştım ben içinde fsp vita gm psu geldi b+ tier olması lazım ama alacaksan söyleyim kasa fanları molex geliyor ben 4 adet...
All core -20 verdiğimde cyberpunk 2077 oynarken çökmeler yaşıyordum hocam -15e çekince düzeldi galiba takozu bana denk gelmiş eve gidince -20 yi tekrar...
Ben kendim kullandığım için önerdim şaka bi tarafa bu bütçelerde ki bütün mouselar hemen hemen aynı özelliklere sahip şeklini begendiğin birini alıp...
Bence beyaz bileşenler önceliğin olmasın bütçen zaten sınırlı bide beyaz olacak diye parçalardan kısacaksın falan hiç girme o toplara. 49 50k ya güzel...
Hocam ben almanı tavsiye ederim ben beğenmedim ama belki sen beğenirsin çünkü koltukta bel desteği yok. Bel desteği olmadan da saglam ve rahat ama olsa...
Arkadaşlar merhaba. Linkte ki monitöre sahibim. Normalde standart modda kullanıyorum CS2 oynayacağım zaman FPS moduna alıyorum. Bu monitörü en iyi nasıl...
Throne aldım bel desteğini ekstra para verip alıyosun ama bi işe yaramıyor bence kenara attim duruyor orada aldığımdan beri. Koltuğu gönderdiklerinde oturma...
Bende bunu kullanıyorum psu olarak fsp vita gm geldi tierini hatırlamıyorum b+ olması lazım tek eksisi fanları molex geliyor yeni fanlar almanız lazım ben...