2 ay önce bende aynı durumdaydım hangi fareye baksam illa bi şikayet çıkıyordu karşıma ama scyroxun şikayetleri diğerlerine göre çok daha az gibi geldi bana...
Arkadaşlar 2 ay önce bi sistem topladım sorunsuz kullanıyorum çok şükür. Kasa fanlarım Thermalright TL-C12C-S ARGB, 3 intake 1 egzoz olarak kullanıyorum...
Yüksek dpi düşük sens fps tarzı oyunlarda daha soft ve düşük dpi yüksek sense göre daha az kare atlama olayının olduğunu okumuştum bi yerde ama emin değilim...
Arkadaşlar bu ofis koltuğu alınır mı. Yada önerebileceğiniz daha ucuz sağlam konforlu ofis koltukları var mı bütçem 10 bin tl belki biraz daha çikabilirim...
Arkadaşlar, boyum 1.80, kilom 102. 10 bin tl bütçeyle rahat konforlu koltuk önerir misiniz oyuncu koltukları boş ofis koltuğu al daha rahat diyorlar ama...
Araştırırken bende öyle düşündüm hocam normal bi kullanıcı olduğum için beni rahatsız etmez üzmez diye düşündüm öyle de oldu zaten hayırlı olsun şimdiden
Hocam daha 1 hafta falan oldu alalı o yüzden ağır oyunlar oynamadım daha. İlk bilgisayarım olduğu için bu verilerden pek anlamıyorum ama forumda sorduğumda...