LeLouch37 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım 2k monitör Önerisiiiii

Geç kaldım galiba bunu önerecektim bende 2 hafta oldu alalı memnunum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q2-qd-ice-27-1-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1160826159.html
  2. L

Öneri Hangi Model 5070 TI ALMALIYIM?

Hiç bilmiyorum hocam yanlış yönlendirmeyim belki ben kaçırmışımdır 1 hafta oldu alalı
  3. L

Araştırırken bende öyle düşündüm hocam normal bi kullanıcı olduğum için beni rahatsız etmez üzmez diye düşündüm öyle de oldu zaten hayırlı olsun şimdiden
  4. L

Hocam daha 1 hafta falan oldu alalı o yüzden ağır oyunlar oynamadım daha. İlk bilgisayarım olduğu için bu verilerden pek anlamıyorum ama forumda sorduğumda normal demişlerdi. Aşağı bıraktım furmark testimi stok ayarlarda veriler bu 1773509549 Gürültü konusunda da kulaklık taktığım için bir şey...
  5. L

Inno3d modeli var bende hocam memnunum stok ayarlarda kullanıyorum şuanlık tavsiye ederim bende vatandan almıştım gece indirimlerinden.
  6. L

OCCT Test sonuçlarım nasıl ?

Normal yazan yeri experte mi almam gerekiyordu acaba direkt başlattım ben
  7. L

OCCT Test sonuçlarım nasıl ?

Arkadaşlar 9700x işlemci tak-çalıştır şekilde occt test sonuçları nasıl sizce ? İşlemci test boyunca 88w çalıştı.
  8. L

INNO3D 5070 Ti OC FurMark testi sonuçları nasıl?

Kasa bu hocam ama fanlarını degiştirdim thermalrightin fanlarından taktım 4 adet https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-fsp-cmt318-argb-4-fanli-850-w-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,719831819.html
  9. L

Çok teşekkür ederim hocam
  10. L

Arkadaşlar, hiçbir ayar yapılmadan tak-çalıştır şekilde FurMark testi böyle; sizce nasıl? Kötüyse bu durumda neler yapmam gerekli? Bu arada GPU-Z programından baktım, ekran kartı belleği Samsung'muş, Hynix değilmiş.
  11. L

LED SW kablosu nereye takılmalı ?

Arkadaşlar bütün kabloları bağladım ama elimde LED SW yazan 2 pinli bi kablo kaldi bunu nereye takmam lazım power tuşu reset tuşunun kablosu birleşik geldi F_Panel yazan bi kablo ile. Anakart:https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html
  12. L

F panel kablosu tam oturmuyor

Arkadaşlar f panel kablosu fotograftaki gibi yarısı giriyor ama tam oturmuyor biraz zorladım yine girmedi pinler kırılır diye korkuyorum iyice zorlamam mı lazım ?
  13. L

Cpu kablosu birleşmiyor

Arkadaşlar ilk defa bilgisayar montajı yapıyorum kusura bakmayın. Psudan gelen 2 tane böyle kablo var bir uçları bütün diğer uçları ayrı. Ayrı olanları birleştirmem gerekiyor mu birbirine geçirmek için tırnak falan da yok yada ayrı olan kısımları psuya bütünleri cpuya taksam sıkıntı olur mu...
  14. L

Anakart vidası hangisi ?

Kasam ve anakartım aşağıdakiler. Kasamdan bu üç vida çıktı bide uzun vidalar. Bunlardan hangisi anakart vidası üçünü de denedim vida anakart deliğine giriyor sonuna kadar çevirince de boşa dönüyor sabitlemiyor ? Kasa ...
  15. L

Anakartın vidası çıkmıyor

Arkadaşlar kule tipini takmam için çıkarmam gereken braketlerden birinin vidası dönmüyor döndürmeye çalışırken yalama oldu nasıl çıkarabilirim bunu ?
Geri