LeLouch37 isimli üyenin son içerikleri

1. L

MSI B850 GAMING PLUS İCİN RAM TAVSİYESİ

Ben sistemi aldığımda o patriotun cl30 ramindan almıştım bir tane. Şimdi bir tane daha aldım aynısından sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim. Anakartımız aynı bu arada
  2. L

Yardım Mouselardan hangileri daha iyi

Evet palm tutuyorum
  3. L

Yardım Mouselardan hangileri daha iyi

2 ay önce bende aynı durumdaydım hangi fareye baksam illa bi şikayet çıkıyordu karşıma ama scyroxun şikayetleri diğerlerine göre çok daha az gibi geldi bana scyrox v6 aldım geçtim memnunum.
  4. L

Yardım Fan Eğrisi Nasıl Olmalı ?

Şuan işteyim hocam ama kasam bu fanlarını değiştirdim https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-fsp-cmt318-argb-4-fanli-750-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,713297606.html
  5. L

Tamam hocam işlemci fanı için 40 dereceden başlatıcam peki kasa fanları nasıl olmalı
  6. L

Arkadaşlar 2 ay önce bi sistem topladım sorunsuz kullanıyorum çok şükür. Kasa fanlarım Thermalright TL-C12C-S ARGB, 3 intake 1 egzoz olarak kullanıyorum soğutucumda phantom spirit. Ben kasa fanlarını tek sys fan portundan taktığım için hepsi aynı hızda çalışıyordu ve smart fan modunu açmadığim...
  7. L

Mouseta dpi ne işe yarar?

Yüksek dpi düşük sens fps tarzı oyunlarda daha soft ve düşük dpi yüksek sense göre daha az kare atlama olayının olduğunu okumuştum bi yerde ama emin değilim 1600 dpi 0.50 sens kullanıyorum ben
  8. L

Karr office lizbon ofis koltuğu alınır mı ?

Arkadaşlar bu ofis koltuğu alınır mı. Yada önerebileceğiniz daha ucuz sağlam konforlu ofis koltukları var mı bütçem 10 bin tl belki biraz daha çikabilirim daha ucuz olursa daha iyi olur tabi. Boyum 1.80 kilom 100...
  9. L

10 bin tl bütçe ile koltuk önerisi

Arkadaşlar, boyum 1.80, kilom 102. 10 bin tl bütçeyle rahat konforlu koltuk önerir misiniz oyuncu koltukları boş ofis koltuğu al daha rahat diyorlar ama bilemedim. Rahatlık konfor daha önemli benim için parçalarıda dandik olmasın yeter, boyuma kiloma göre var mı önerdiğiniz memnun olduğunuz koltuk ?
  10. L

2 sistem arasında fikir

Bence 2. Sistemin kasayı tt yada cm yapıp soğutmayıda asus yapabilirsin 2. Sistemin parcalar daha kaliteli
  11. L

80 Bin Sistem Önerisi

Ölü piksel şans işi aynı monitörü kullanıyorum ölü piksel yok
  12. L

Yardım 2k monitör Önerisiiiii

Geç kaldım galiba bunu önerecektim bende 2 hafta oldu alalı memnunum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-m27q2-qd-ice-27-1-ms-2k-pivot-ips-210-hz-oyuncu-u-fiyati,1160826159.html
  13. L

Öneri Hangi Model 5070 TI ALMALIYIM?

Hiç bilmiyorum hocam yanlış yönlendirmeyim belki ben kaçırmışımdır 1 hafta oldu alalı
  14. L

Araştırırken bende öyle düşündüm hocam normal bi kullanıcı olduğum için beni rahatsız etmez üzmez diye düşündüm öyle de oldu zaten hayırlı olsun şimdiden
  15. L

Hocam daha 1 hafta falan oldu alalı o yüzden ağır oyunlar oynamadım daha. İlk bilgisayarım olduğu için bu verilerden pek anlamıyorum ama forumda sorduğumda normal demişlerdi. Aşağı bıraktım furmark testimi stok ayarlarda veriler bu 1773509549 Gürültü konusunda da kulaklık taktığım için bir şey...
Geri