LeLouch37 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Çözüldü✓ 9070xt Saphire Pulse Cw

Aynı ses benim 5070ti da da var hocam ben değişim iadeyle falan uğraşmak istemedim sonuçta dezavantaj yada performans kaybı yok oynuyorum geçiyorum. Monitörümde bile var ama kulağını yaklaştırmayınca duyulmuyor 😀
  2. L

Hangi Psu-Kasa Daha İyi?

Fsp'nin cmt318 850w kasasını almıştım ben içinde fsp vita gm psu geldi b+ tier olması lazım ama alacaksan söyleyim kasa fanları molex geliyor ben 4 adet thermalright alıp taktım onların yerine
  3. L

Çözüldü✓ 9700x Oyunlarda 90-95 Derece

All core -20 verdiğimde cyberpunk 2077 oynarken çökmeler yaşıyordum hocam -15e çekince düzeldi galiba takozu bana denk gelmiş eve gidince -20 yi tekrar deneyeceğim 😀
  4. L

Mouse Önerir Misiniz ?

Ben kendim kullandığım için önerdim şaka bi tarafa bu bütçelerde ki bütün mouselar hemen hemen aynı özelliklere sahip şeklini begendiğin birini alıp geçebilirsin benim forumlarda araştırdığım zaman en az sorun bu modelde gibi gördüm ondan aldım
  5. L

Mouse Önerir Misiniz ?

Scyrox v6 alıyosun sonra buraya gelip bana teşekkür ediyosun
  6. L

Ram Önerisi Cl 30 Vs Cl 36

Patriotu yapıştır bence. Martta sistemi topladığımda 1 tane alabildim geçen hafta 1 tane daha aldım aynısından stabil sorunsuz çalışıyor
  7. L

7500f İşlemci Değişimi ve Tavsiyeler

Bence cumayı bekleyin hocam. İnce hesap gaming gecesinde bütçenize uygun bi sistem çıkabilir.
  8. L

7500f İşlemci Değişimi ve Tavsiyeler

Bütçe ne kadar hocam ?
  9. L

30-35k Arası Sistem Bileşenleri Önerisi

Bence beyaz bileşenler önceliğin olmasın bütçen zaten sınırlı bide beyaz olacak diye parçalardan kısacaksın falan hiç girme o toplara. 49 50k ya güzel güncel bi ddr5 topla geç kardeşim hayırlı bayramlar
  10. L

10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

Hocam ben almanı tavsiye ederim ben beğenmedim ama belki sen beğenirsin çünkü koltukta bel desteği yok. Bel desteği olmadan da saglam ve rahat ama olsa tatlı olurdu tabi mıknatıstlı boyun yastığı koymuş adamlar ama bel desteği koymamışlar 😀
  11. L

Yardım Gıgabyte M27q2 Qd Ice Ayarları Nasıl Olmalı ?

Arkadaşlar merhaba. Linkte ki monitöre sahibim. Normalde standart modda kullanıyorum CS2 oynayacağım zaman FPS moduna alıyorum. Bu monitörü en iyi nasıl kullanabilirim var mıdır herhangi bir ayarı, tepki süresi ayarı, renkleri daha güzel daha canlı gösteren bi ayar falan ? Bu monitörü kullanan...
  12. L

10-13k Bandında Oyuncu Koltuğu

Throne aldım bel desteğini ekstra para verip alıyosun ama bi işe yaramıyor bence kenara attim duruyor orada aldığımdan beri. Koltuğu gönderdiklerinde oturma kısmında küçük bi yırtık vardı birde yan kapakçıklarının 1-2. Vidası eksik gelmişti hemen yazdım müşteri hizmetlerine koltuk ve vidalar yan...
  13. L

🔥İndirim Cougar Unıface + Cougar Ges 850w +80 Gold Psu - 6.375 Tl

Bende bunu kullanıyorum psu olarak fsp vita gm geldi tierini hatırlamıyorum b+ olması lazım tek eksisi fanları molex geliyor yeni fanlar almanız lazım ben thermalright fan taktım 4 adet...
  14. L

🔥İndirim Amd Ryzen 7 9700x Tray - 11.849 Tl 6/9 Taksit

Magicden farklı zamanlarda 2 adet patriot ram almıştım kargoda ve sonrasında bir problem olmadı.
  15. L

North Bayou H100 Alınır mı ?

Kol kalın gibi geldi bana hocam pek begenmedim Teşekkür ederim hocam verdim siparişi
Geri