Ben Sapphire Pulse aldım 3 gün önce. Kutusu biraz kötü durumdaydı bant vs yapıştırmışlar. Onun dışında kartın koruyucu jiletinleri sökülmüş ve içinden çıkan...
Türkiye'nin de ekonomik durumu ciddi etkiliyor bence. Bu sözde "fiyat hatası" aslında bilinçli yapılan indirimlerde. Firmalar, faizler çok yüksek olduğu...
O indirimli kampanyalarda alma imkanım vardı ama belli sebeplerde alamayıp daha pahalıya ve depodan almak yüzünden diyelim. Geçen satılan Swift modelini...
Bu fiyata bedava bir kasa. Tek eksisi tız filtreleri olmaması ama mesh yapısı toz filtreleri gibi tasarlanmış. 420mm aio desteği var. İleride al 14cm arctic...
Youtube'da bakım videosu buldum. vramler için 1mm. vrmler için 2mm. arka plaka için 3mm kullanılmış. Arka plakaya bakıma gerek gibi. Alacaksan Arctic ya da...
üste uygun fiyatlı yok. Öne takmak işlemci için daha iyi ekran kartı için daha kötü ama aradaki fark maks 2-3 derece.
Lianli Lancool 3, Deepcool morpheus...
Nzxt h7 flow 2024 model 3600₺ civarı satılıyor bunu. Kasa ve aio alın yanına da 6 tane arctic p14 pro fan alın. Kasayla gelen fanları alta monte edin. Diğer...
9070xt switft'i alacaktım. Diğer kart ile taksik yapayım derken. Ödemede fiyat eski haline geldi. Peşin direk çekebiliyordum. Üstüne Messi abim kaybetti...
Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim...