Sana katılıyorum psu'dan kısmayacaksın. İleride kart değiştirsen güçlü bir kart alsan psu'yu değiştirmek zorunda kalacaksın. Yok değiştirmicem dersen sistem...
Beyler benim ayaklar taraklı kilo aldıktan sonra iyice arttı ördek ayağı gibi mübarekler. 45.5 aldım. Sonra biraderin 44 numara gazelle'sini giyeyiyim...
Mekanik klavyelerde yaylı mekanizma var bastığında belli bir eşik noktasına gelince metal iletkenler birbirine değiyor ve iletim sağlanıyor. Bu kullanılan...
9000 serisi aşırı piyango serisi. İyi bir karta denk gelebilirsiniz, kötü bir karta da. Ben hiçbirini önermezdim. 2. elden temiz bir 7900XTX alırdım. Öyle...
PRCS diye geçen sekmede. Oluştur'a tıkla sonra tuş atamlarını yap a-d e-q gibi. Ardından ayarları kaydet de. Klavyenin belleğine atıyor. FN + sağ shift ile...
Klavye bugün elime ulaştı Aula f75'in manyetik versiyonu ama iç yalıtımı kırpılmış hali gibi. Switchlerinin sesi f75 kadar tok değil. Snaptap ve rapid...
Neredeyse tüm rx9070xt serilerinde ptm7950 kullanılmış. Gerek yok bunun için anca 3 sene sonra thermal padler kurursa o zaman kullanırsın anca. İşlemci için...
Beyaz rengi 3000₺ ile 3600₺ arası düşüyor düzenli olarak. Şuan kasanın fiyatı artmış 5000₺ yapmışlar ama eski indirimli haline satarlar mı bilmiyorum (bence...
Çok baba soğutucu. III sürümünden pek bir farkı yok soğutma gücü olarak, 1-2 derece oynar oynamaz.
Bebek katili, terörist apo'ya sayın diyenler kadar geniş...
Kaliteli 750 watt psu stok halde çok rahat besliyor. Power limit yüksek olan özel modellerde %10Pl ile sıkıntı çıkarabilir (Özellikle anlık powerspike...