Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

Onu bilmiyorum ben biradere aldım bu kabloyu ne mi11pro'yu ne de benim poco x6 pro'yu turbo şarj etti. Amazon üzerinden almıştım.
  2. M

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

xiaomi için turbo sarj desteklemiyor bu kablo
  3. M

POCO X6 PRO 12GB 17.997,00 TL!

Beyler batarya performansı bu telin yazı tura atmak gibi. Elinize sıkıntız olan geçerse iyi geçmezse boşta iken su gibi batarya tüketiyor. İyi tarafı hızlı şarj olması dert etmiyorsunuz bu yüzden.
  4. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam ilk öyle denedim. Gif'i oynatmamıştı sadece resim olarak gözüktü ondan böyle denedim. Az önce başka bir gif dosyasında tekrar denedim bu kez çalıştı. Teşekkürler
  5. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde...
  6. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Benim iptalde araya bayram girdi. 3-4 iş günü içinde geldi sanırım. Bayram ve hafta sonu ile 1 haftayı geçmişti.
  7. M

AMAZON'DA AJAZZ AK871 Kablosuz Hot-Swap Oyun Klavyesi Toplam 1275 TL

Alınır. Geçen forumca aldığımız ak820 göre daha iyi deniliyor sesi için özellikle space tuşunda ve daha ucuz
  8. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159P Kablosuz Oyun Fare 244,99 TL ( Vergi Hariç )

Ben dün pro modelini iptal ettim 70₺ kupon düştü 1340tl (vergi ücreti dahil parayı) iade yaptı sistem.
  9. M

🔥İndirim Ryzen 7 5700X3D Tray 6799 TL

Bence gereksiz bir upgrade olur 4k ve hikayeli oyunlar oynuyorsan. Ama multiplayer oyunlar oynuyorsan. İşlemci isteyen onlarda fark olur. Rust, BF vb 3d cache fark yaratır burada. Onun dışında DDR5 geçeceksen yavaştan Bu BF indirimlerinden DDR5 ram vs kovalayabilirsin.
  10. M

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Daha önce yazdım ama tekrar yazayım. Attack Shark youtube'da shorts paylaşmış bu fare için orada bu lag wireless sorunlarını sormuşlar. Belli serilerde sorun var şuan düzeltildi denilmiş AS tarafından ne kadar doğru belirsiz. 2-3 ay öncesinde çekilmiş hindistanlı bir elemanın videosunda bu hz...
  11. M

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

MCU değişmiş olabilirler yeni partilerde. İlk modellerde 2.4ghz bağlantıda lag sorunları oluyormuş. Bu ürünü attack shark'da satıyor. 1 ay önceki yorumda yeni üretimlerde bu sorunun çözüldüğünü yazmış.
  12. M

3 tane çektim. Ulan sepete aterken beyaz vardı. limit ayarlarken ne ara bitirdiniz lo. 159pro'yu da iptal ettim. incelemesi.
  13. M

Beyaza çevirdim siparişi. Bu arada beyler fare skatez alın. https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099602768122&sku_id=17592541502286&_x_sessn_id=kkuy86mo7e&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1729694325366_t8qq66ytp0&refer_page_sn=10045
  14. M

Beyler bende aldım. Geçen beyaz alacaktım ama kararsız kalmıştım. Alırken yanına skatez seti ekleyebilirsiniz Link (tekrar stoğa girdiğinde) . Muadil olarak wraith'de satılan vxe mad r modeli buna benzer tasarımı var ama çok daha hafif bir fare. 8k zaten kullanmayacağım işlemciye gereksiz yük...
  15. M

Sony PlayStation 5 Slim Digital 23000 itopya

PS5 kontrolculeri (dualsense) analog drift sorunu oluyor. Resmi garanti varsa direk olarak kol değşimi yapıyorlar. İthalatçı garanti varsa kolu kendin tamir ettireceksin. Bunun dışında nadir olsada anakartı vs arızalı olabilir. Bu yüzden sistem hatası alabilirsin. Kısaca resmi garantinin tek iyi...
  16. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

Bana da %30 geldi ürünü aldıktan 1 gün sonra sepetteki bir ürün için kullanabilirsin şeklinde. Bir tane daha klavye almak aklıma geldi ama sonra vaz geçip 200 liralık bir üründe kullandım. Sonra tabi pişman oldum 1 tane daha alıp tr de satmadığıma :)
  17. M

❌İndirim Bitti! AJAZZ AK820MAX vergiler dahil 1676 tl

Az önce bende sipariş geçtim. Desteğe bağlanıp %20 indirim kuponu tanımlama imkanı var mı diye sordum. Arkadaşıma tanımlanmış dedim (forumdaki mesaja istinaden). Müşteri temsilcisi sağ olsun tanımladı. Vergi dahil 1466₺'ye geldi.
  18. M

3514 TL Arctic Liquid Freezer III 420mm İşlemci Sıvı Soğutucu

2-3 ay önce 420 II argb aldım. Sonra bütçem olmaması daha sonrasında ise istediğim kasanın stokta olmaması yüzünden ürün kenarda yatıyor. 3700₺ almıştım. Geçen ay jumbom'da daha uyguna satıldı üstelik. Bu ürün argb değil ışık takıntısı olanlar varsa fakat performans olarak II modelinden daha iyi...
  19. M

vxe mad r wireless mouse alınır mı?

8k kulllanacaksan iyi bir işlemciye ihtiyacın var ve gereksiz gibi bir şey aslında ayrıca 200mah 8k için yetersiz kalacak. 8-10 saatte bir şarj etmen gerekecek. 2 ya da 4k olarak kullanırım dersen özellik ve q-c olarak iyi gibi gözüküyor. Youtube incelemelerine bak yine bunu dışında Scyrox V8...
Top Bottom