Arama sonuçları: *

1. MisterMiller

❌İndirim Bitti! DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

Bu o çocuklarından bir şey almayın.
  2. MisterMiller

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

TT kullanıp geçmeyi düşünen varsa online oyunlarda ping testi yapar mısınız TT ve Tnet için? Özellikle FC26, lol ve cs için. TT altyapısında ping fark ediyor mu onu merak ediyorum.
  3. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Linsoul BFCM İndirimleri!!!

İlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı...
  4. MisterMiller

Pass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymış
  5. MisterMiller

Krallar em6l ve simgot sm4 bronze ve gümüş kod ile kaç dolara düşüyordu?
  6. MisterMiller

❌İndirim Bitti! WD Blue SN5100 NVME™ 1TB SSD 2800 TL (Prime özel sepette)

Klasik yıllık Pump and dump olayı. Her sene bf öncesi bi olay oluyor nedense sel, elektrik kesintisi, grev 3-4 ay sonra çakılıyor fiyatlar tekrar. Nvidia talep ediyorsa ona %1000 zam yapar geçersin örneğin. Son kullanıcıya zam yapmazsın. Yaptıkları tam o çocukluğu
  7. MisterMiller

🔥İndirim 🔥 EA FC26 Standart Sürüm (PS) 1449 TL

Toty zamanı(ocak-şubat) yine %50-60 giriyor. Ondan sonra anca tots zamanları girer.
  8. MisterMiller

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

420mm aio destekli kasalarda.
  9. MisterMiller

Kafamda deli sorular var. Simgot em6l 100 dolar civarına düşse Bronze D. kuponu alıp 80 dolar civarına gelir. Ya da Silver D. kupon alıp Supermix4 mü almak? SS4 120 dolar altına düşerse silver patlıyor. Tüm bu senaryolardan bağımsız gümrükte kalma durumu var.
  10. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

Ben görmedim geçen indirimlerde en ucuz Saphhire ve Gigabyte modelleriydi. Gigabyte xt modelini göremedim. Alınır kart. Aklında bir soru varsa Hardware Unboxed rx9070xt all round videosu var. Ona bakabilirsin. Kart iyi fanları ve soğutucuyu sökmesi kolay. Tek sorunu dediğim gibi bellekleri...
  11. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Geceye Özel Ekran Kartlarında %15 İndirim ve Seçili Bilgisayar Parçalarında

Kartın fan profili gpu göre ayarlı ve çok dülük çalışıyor. Bu yüzden gpu 60 derecelerde iken bellekler 90'a kadar çıkıyor. Elle fan ayarı çekip fan hızını arttırman lazım. Böyle yapınca sıkıntısız bir kart.
  12. MisterMiller

Kz castor pro kullanan var mı

Kz Castor Pro harman öneririm. Kendim kullanıyorum eq ile çok kaliteli bir ses elde ediliyor. Pc'de eq apo - android için wavelet ile atacağım eq kullanmanızı öneririm. UUDU şeklinde kullanıyorum
  13. MisterMiller

🔥İndirim Gigabyte B850M Force Anakart 6.999 TL

850 870 serisinde gigabyte kartlar asrocklarlar birlikte en iyi soğutmaya sahip kartlar(giriş seviyesi modeller dışında asrocklar'da 3d işlemcileri yakma sorunu var). Bu kartta sıkıntı usb portlarının azlığı olabilir. Buildzoid bu kartı satın almış ram oc işleri için.
  14. MisterMiller

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sipariş detaylarından ödeme yöntemini değiştrebiliyorsun yanlış bilmiyorsam.,
  15. MisterMiller

FC26, FM26 VE BF6 yı nereden uyguna alabilirim

ödeme yönteminde hata almış bazı kişiler. Eğer sende hata alırsan epicten al. DH'da konusu var google ile arat bulursun.
  16. MisterMiller

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Temu'dan bu bf %75 manyetik switch klavye bekliyorum.
  17. MisterMiller

FC26, FM26 VE BF6 yı nereden uyguna alabilirim

Kral eğer ukraynalı bir tanıdığın varsa steam ukrayna yapıp alabilirsin. Bunun dışında vpn kullanıp konumukrayna yaparak EA APP üzerinden ya da Epic üzerinden alabilirsin. FC26 1800 civarına geliyor sanırım.
  18. MisterMiller

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

Castor pro harman alanlar için EQ bırakıyorum. Kulaklık eq ile benim shp9500 seviyesine geldi neredeyse. Fiyatına göre bu kadar performans beklemiyordum. PC için Equalizer APO, Android için Wavelet kullanabilirsiniz. Wavelet için: eq txt (metin belgesi) olarak "KZ Castor Pro GraphicEQ" şeklinde...
  19. MisterMiller

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

kz castor pro ya da kz zsn pro 2
  20. MisterMiller

🔥İndirim 🔥🔥Thermalright HEILOS 2 Faz Değiştiren Termal Pad 457TL 🔥🔥

Daha önce dediğim gibi pad olur ama kaç mm pad gerek onu bilmen ya da ölçmen lazım soğutucu ile vram'ler arasını yoksa ince kalırsa soğutucuyla temas etmez ya da kalın olursa vram lehimlerine zarar verebilir baskıdan dolayı. Bu yüzden net olarak bilmiyorsan putty bulmaya bak.
Geri