Ben Sapphire Pulse aldım 3 gün önce. Kutusu biraz kötü durumdaydı bant vs yapıştırmışlar. Onun dışında kartın koruyucu jiletinleri sökülmüş ve içinden çıkan tutucu poşetinden çıkarılmıştı. Üründe herhangi bir kozmetik sorun vs yoktu. Taktım test ettim. Şuan -75mv -%20pl 2750mem oc ile...
O indirimli kampanyalarda alma imkanım vardı ama belli sebeplerde alamayıp daha pahalıya ve depodan almak yüzünden diyelim. Geçen satılan Swift modelini taksit yapayım( hiç gerek yoktu) derken alamadım. 9070 xt modellerinde soğutma olarak sıkıntılı hethangi bir model yok (Gigabyte putty sorunu...
27k'dan, 30k'dan 9070xt kaçırdıktan sonra. Bu ram fiyatlarının zamlanacağı haberi gözümü korkuttu. 32.3k'dan Sapphire 9070xt pulse çektim 6 taksit. Hem enayi gibi hissediyorum hem şanslı gibi lanet olsun.
Sıcak mı bilmem ama şuan ASUS PRIME RX9070XT depoda 34.626,54TL'den 2 adet satışta...
Bu fiyata bedava bir kasa. Tek eksisi tız filtreleri olmaması ama mesh yapısı toz filtreleri gibi tasarlanmış. 420mm aio desteği var. İleride al 14cm arctic fanları keyfine bak
Youtube'da bakım videosu buldum. vramler için 1mm. vrmler için 2mm. arka plaka için 3mm kullanılmış. Arka plakaya bakıma gerek gibi. Alacaksan Arctic ya da Thermalright thermal padlerini al 1 ve 2mm olan. Arctic kesip üst üste koyabiliyordun ama ne kadar başarılı olur bilmiyorum.
Macun içinde...
üste uygun fiyatlı yok. Öne takmak işlemci için daha iyi ekran kartı için daha kötü ama aradaki fark maks 2-3 derece.
Lianli Lancool 3, Deepcool morpheus, 780h, corsair 5000d(x), 7000 serileri var şuan aklıma gelen 420m üst destekleyen yanlış hatırlamıyorsam
Nzxt h7 flow 2024 model 3600₺ civarı satılıyor bunu. Kasa ve aio alın yanına da 6 tane arctic p14 pro fan alın. Kasayla gelen fanları alta monte edin. Diğer 14 cm fanları 3 ön 2 üst ve egzoz olarak monte edin bittiiii
9070xt switft'i alacaktım. Diğer kart ile taksik yapayım derken. Ödemede fiyat eski haline geldi. Peşin direk çekebiliyordum. Üstüne Messi abim kaybetti. Moral sıfır
Oled için fırsat kovalerken bu oled'in eksi yönlerini araştırayım dedim. Burn'in, panel ömrü ve çizilme (özellikle) sıkıntıları var.
Burn'in yeni geliştirilen teknolojileri ile sorun yaşatmaz zaten yaşatsada 3 sene garantileri oluyor.
Panel ömürleri 30000 saat min gözüküyor. Bu süre sonunda...
Bu Oledler 400 doların altına düştü. Hatta baz giriş seviyeleri 300 dolara düşecek neredeyse. Bizde ise 500 dolardan satılıyor bu cihazlar mk böyle piyasanın
Beyler içiniz rahat olsun sizin ramler gelecek. Çünkü 2x 6000mhz olanı almak varken fiyat hatası yüzünden göndermezler dedim ve gittim 7600Mhz aldım. Ölüm kalım tercihlerinde hep ölmüşümdür. HO olsun şimdiden alanlara xd