Sana katılıyorum psu'dan kısmayacaksın. İleride kart değiştirsen güçlü bir kart alsan psu'yu değiştirmek zorunda kalacaksın. Yok değiştirmicem dersen sistem resetlemeler vs yaşama ihtimalın var. Kaliteli bi psu rahat 10 sene götürüyor sorunsuz, güç kaybetmeden. Fp olarak alacaksanda en az 750...
Beyler benim ayaklar taraklı kilo aldıktan sonra iyice arttı ördek ayağı gibi mübarekler. 45.5 aldım. Sonra biraderin 44 numara gazelle'sini giyeyiyim dedim. Ayağımı bile geçiremedim neredeyse. 45.5 bile olacağından emin olamadım. Daha büyük alsam önler boş kalıyor bu sefer.
Normalde ayak...
Mekanik klavyelerde yaylı mekanizma var bastığında belli bir eşik noktasına gelince metal iletkenler birbirine değiyor ve iletim sağlanıyor. Bu kullanılan switchlerin dümdüz ya da çentikli bir yapıda olmasına göre switchlerin basım hissiyatı, ses seviyesi vs değişiyor. Kötü yanları zamanla...
PRCS diye geçen sekmede. Oluştur'a tıkla sonra tuş atamlarını yap a-d e-q gibi. Ardından ayarları kaydet de. Klavyenin belleğine atıyor. FN + sağ shift ile ST açıp-kapatabiliyorsun
Klavye bugün elime ulaştı Aula f75'in manyetik versiyonu ama iç yalıtımı kırpılmış hali gibi. Switchlerinin sesi f75 kadar tok değil. Snaptap ve rapid trigger kusursuz çalışıyor. İnternette denediğim hiçbir tarayıcı tabanlı sürücüler ile uyumlu değildi. Kendi yazılımını pc kurup ayarladım...
Neredeyse tüm rx9070xt serilerinde ptm7950 kullanılmış. Gerek yok bunun için anca 3 sene sonra thermal padler kurursa o zaman kullanırsın anca. İşlemci için alabilirsin ya da mx7 al benzer performansı veriyor
Beyaz rengi 3000₺ ile 3600₺ arası düşüyor düzenli olarak. Şuan kasanın fiyatı artmış 5000₺ yapmışlar ama eski indirimli haline satarlar mı bilmiyorum (bence satarlar)
Kaliteli 750 watt psu stok halde çok rahat besliyor. Power limit yüksek olan özel modellerde %10Pl ile sıkıntı çıkarabilir (Özellikle anlık powerspike durumlarında kart 400 watt üstünü görebilir). 9070xt' kartlar undervolt ve -PL'ye iyi tepki veriyorlar. Bu kart 304w tdp değerine sahip kısaca...
Bu psu kablolarını eksik yollayıp yollamadılarından emin ol. Parçaların kutuları içine koymuş olabilirler ya da psu ve kasa içinde takılıdır, sıkıştırmış olabilirler kablolar arasına. Aldığın yerle iletişime geç eksikse yoksa iade et sistemi
Garanti başlangıç tarihini kontrol eder misin sana zahmet olmazsa. Kutunu üzerindeki barkodda Axxxxxx ile başlayan kısım. Aynı şekilde Sapphire alan arkadaşlar sizde gördüyseniz kontrol edin bi
Garanti sitesi