TT kullanıp geçmeyi düşünen varsa online oyunlarda ping testi yapar mısınız TT ve Tnet için? Özellikle FC26, lol ve cs için. TT altyapısında ping fark ediyor mu onu merak ediyorum.
İlk parti üretimlerde kullandıkları yapıştırıcıdan dolayı nozzle kısmı düşüyordu. eproksi yapıştırı ile tekrar yapıştırıp sorun çözülüyordu. SM4'ün ses kalitesi bir tık daha iyimiş ama em6l oyundaki ses konum verme performansı daha iyi. SM4'de de bir kulaklığın kendi kendine bozulduğu tarzı...
Pass alamadım hem benim tembelliğim hem evde değildim aklımdan çıktı. Kaçırdığım fırsata üzüldüm şuan. em6l istiyordum uzun süredir. Çok iyi fiyattaymış
Klasik yıllık Pump and dump olayı. Her sene bf öncesi bi olay oluyor nedense sel, elektrik kesintisi, grev 3-4 ay sonra çakılıyor fiyatlar tekrar. Nvidia talep ediyorsa ona %1000 zam yapar geçersin örneğin. Son kullanıcıya zam yapmazsın. Yaptıkları tam o çocukluğu
Kafamda deli sorular var. Simgot em6l 100 dolar civarına düşse Bronze D. kuponu alıp 80 dolar civarına gelir. Ya da Silver D. kupon alıp Supermix4 mü almak? SS4 120 dolar altına düşerse silver patlıyor. Tüm bu senaryolardan bağımsız gümrükte kalma durumu var.
Ben görmedim geçen indirimlerde en ucuz Saphhire ve Gigabyte modelleriydi. Gigabyte xt modelini göremedim. Alınır kart. Aklında bir soru varsa Hardware Unboxed rx9070xt all round videosu var. Ona bakabilirsin. Kart iyi fanları ve soğutucuyu sökmesi kolay. Tek sorunu dediğim gibi bellekleri...
Kartın fan profili gpu göre ayarlı ve çok dülük çalışıyor. Bu yüzden gpu 60 derecelerde iken bellekler 90'a kadar çıkıyor. Elle fan ayarı çekip fan hızını arttırman lazım. Böyle yapınca sıkıntısız bir kart.
Kz Castor Pro harman öneririm. Kendim kullanıyorum eq ile çok kaliteli bir ses elde ediliyor. Pc'de eq apo - android için wavelet ile atacağım eq kullanmanızı öneririm. UUDU şeklinde kullanıyorum
850 870 serisinde gigabyte kartlar asrocklarlar birlikte en iyi soğutmaya sahip kartlar(giriş seviyesi modeller dışında asrocklar'da 3d işlemcileri yakma sorunu var). Bu kartta sıkıntı usb portlarının azlığı olabilir. Buildzoid bu kartı satın almış ram oc işleri için.