MisterMiller isimli üyenin son içerikleri

1. MisterMiller

Arctic Liquid Freezer Iı 420 A-Rgb - 3.998 TL

Beyaz rengi 3000₺ ile 3600₺ arası düşüyor düzenli olarak. Şuan kasanın fiyatı artmış 5000₺ yapmışlar ama eski indirimli haline satarlar mı bilmiyorum (bence satarlar)
  2. MisterMiller

Arctic Liquid Freezer Iı 420 A-Rgb - 3.998 TL

İnce hesapta devamlı h7 flow 2024 indirime giriyor. Hem üst-hem ön destekliyor.
  3. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Kaliteli 750 watt psu stok halde çok rahat besliyor. Power limit yüksek olan özel modellerde %10Pl ile sıkıntı çıkarabilir (Özellikle anlık powerspike durumlarında kart 400 watt üstünü görebilir). 9070xt' kartlar undervolt ve -PL'ye iyi tepki veriyorlar. Bu kart 304w tdp değerine sahip kısaca...
  4. MisterMiller

🔥İndirim Akmina Doğal Zengin Mineralli Maden Suyu 6x1lt 94.50tl

Dün verdiğim siparişi iptal edip direk tekrar çektim. İyi kargo verilmemiş dünküler. HB'deki limonluları kaçırdım bugün o üzdü.
  5. MisterMiller

AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Bu psu kablolarını eksik yollayıp yollamadılarından emin ol. Parçaların kutuları içine koymuş olabilirler ya da psu ve kasa içinde takılıdır, sıkıştırmış olabilirler kablolar arasına. Aldığın yerle iletişime geç eksikse yoksa iade et sistemi
  6. MisterMiller

RTX 3080 mi RX 6800 Mü Almalıyım?

6900xt ya da 6800xt bulursun o paraya. İkisi arasında 3080
  7. MisterMiller

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Garanti başlangıç tarihini kontrol eder misin sana zahmet olmazsa. Kutunu üzerindeki barkodda Axxxxxx ile başlayan kısım. Aynı şekilde Sapphire alan arkadaşlar sizde gördüyseniz kontrol edin bi Garanti sitesi
  8. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Bu kart çok ilginçtir Avrupa'da 1000dolara kadar çıktı bir ara fiyatları stok yüzünden Tr'de ise yerinde saydı. Millet 5070 öneriyordu bu kart yerine. @Mithril Bu kartı düzenli olarak 2 haftadır indirime sokuyor Vatan 200₺ fiyat artmış sadece. Yine girer gibi. @jokeboxhero Ben 6800xt'den...
  9. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

Vatan'ın yaptığı indirimdeki fiyatı söylüyor büyük ihtimal 14k sattıldı 1 - 1.5 saatliğine falan.
  10. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

İşlemci sisteme bağlı giriş-çıkış birimlerini denetlediği için yüksek hz kullanınca daha çok yük biniyor. Eğer işlemciniz çok iyi değilse anlık takılmadan tut, performans kaybına kadar yolu var. Örneğin bende 8k fare var 5600x işlemcide 2000k üstünde fps droplar yaşıyorum. 2k'da bile yaşatıyor...
  11. MisterMiller

❌İndirim Bitti! Klassegear Feel Iem Kulaklık Type-C Versiyonu ₺800

Öncelikle bluetooth alıcılar var TWS benzeri. Kulaklığı ona takıyorsun. O şekilde iem'leri kablosuz kullanabiliyorsun ama TR'de bu tarz ürünler yok bildiğim.
  12. MisterMiller

kaça yakaladın sorması ayıp?
  13. MisterMiller

Ben Sapphire Pulse aldım 3 gün önce. Kutusu biraz kötü durumdaydı bant vs yapıştırmışlar. Onun dışında kartın koruyucu jiletinleri sökülmüş ve içinden çıkan tutucu poşetinden çıkarılmıştı. Üründe herhangi bir kozmetik sorun vs yoktu. Taktım test ettim. Şuan -75mv -%20pl 2750mem oc ile...
Geri