Net alınır h.o.bunun aynısını vatan da teşhir ürününü 4800 TL ye aldım
Beklentine bağlı. Mesela tarayıcıda 10 sekme açıp sunum hazırlamak gibi işlerde tablet işkence çektirir bilgisayar daha rahattır ama kalemle not alma konusunda da tablet rahat.kutuphanede ders calısmak ıcın alacagım sızce dogru tercıh mı yoksa macbook m1 alacagım
notu tablate almam hocam sunum da hazırlamam kpss calısacagımBeklentine bağlı. Mesela tarayıcıda 10 sekme açıp sunum hazırlamak gibi işlerde tablet işkence çektirir bilgisayar daha rahattır ama kalemle not alma konusunda da tablet rahat.
Yani ne yapmak için alıyorsun çalışmanın hangi konusunda fayda sağlamasını istiyorsun ona göre seçebilirsin.notu tablate almam hocam sunum da hazırlamam kpss calısacagım
video ızleyıp not alacağım beklentim pili iyi olsun beni kabloyla uğraştırmasınYani ne yapmak için alıyorsun çalışmanın hangi konusunda fayda sağlamasını istiyorsun ona göre seçebilirsin.
128gb 7100 olanda yok sanırım 256 gb olan modelde klavye var fiyatı 15000Vatan yetkilisi bazı mesajlarda içinde klavye var demiş, bazılarında sadece şarj kablosu var demiş. İçinden klavye çıkıyor mu?
Düz GBOX kullanırsan eğer sanal makine şeklinde uygulamaları kullanmış olursun ve sıkıntı çıkartır. Ama bu şekilde sanal makine katmanı olmadan uygulamaları kullanabiliyorsun:Aktif kullanan var mı? Babama alsam sorun yaşar mı gbox'tan dolayı?
ben aktif olarak 11.5S modelini kullanıyorum microg ile sorunsuz kullanılabiliyor sorularınız varsa alabilirim.Düz GBOX kullanırsan eğer sanal makine şeklinde uygulamaları kullanmış olursun ve sıkıntı çıkartır. Ama bu şekilde sanal makine katmanı olmadan uygulamaları kullanabiliyorsun:
Rehber: Huawei Cihazlarda MicroG ve Gbox ile Google Play Kullanımı
Öncelikle merhaba bu rehberin yazılma amacı MicroG ve Aurora Store kullanırken uyglama güncelleme sırasında büyük boyutlu uygulamaları tekrar indirip kurmasından ve buna alternatif arayışında çıkmıştır. Ve ekstra olarak bazı uygulamarın "Play Store üzerinden indiriniz " sorunu için yazılmıştır...www.technopat.net