hamachi yüklü değilse hamachi çıkmaması normal ki zaten hamachinin driver ismi hamachi.sys değil, hamdrv.sys. sende farklı bir driverden kaynaklanıyor...
evet domainin çalışması için hostinge de ihtiyacınız var. domain tek başına bir işe yaramaz bir hostinge bağlamadıktan sonra. web hosting için guzel.net.tr...
domain için squarespace önerebilirim. kendiminde şu anda 1 adet domainim var squarespace üzerinde. ilk 1 yıl 270 tl ücreti var. sonrasında uzatmalarda şu...
Benim de ayarlarım bu şekilde hocam. Akıllı priz bende yok. Onun yerine Keenetic router kullanıyorum. Router'de domain ile uzaktan modeme erişim özelliği...
saolun. bataryalı bir ürün olduğu için en güvenli yer el bagajı olarak yanında cihaz kapalı olarak taşımak. araştırdığım kadarıyla bu şekilde yapmış çoğu kişi.
Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak...
Arkadaşlar merhaba. Bende 2 adet iPhone 13 telefon var. Birisinde örneğin "Kirmizi" yazınca klavyenin üstündeki öneriler kısmında "Kırmızı" olarak öneri...