Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak...
Arkadaşlar merhaba. Bende 2 adet iPhone 13 telefon var. Birisinde örneğin "Kirmizi" yazınca klavyenin üstündeki öneriler kısmında "Kırmızı" olarak öneri...
Şahsen aynı fiyat bandında MacBook Neo öneririm bu kullanıma. Apple intelligence desteği de var ve o işleri çok daha rahat halledersiniz. Klavyeli kılıf...
Benim amacım evde olmadığım zamanlar uzaktan sanal sunucuma bağlanıp işlerimi halletmek. Ama bunun dışında dokunmatiğe de ihtiyacım var. Video izleme, oyun...
Sanırım Samsung tercih edeceğim. Özellikle Galaxy ai den dolayı. Ama samsungun bir çok tableti var. FE modelini çok önermiyorlar ai özellikleri kısıtlı...
Apple:
kalem çıkmıyor
uzun yıllar hiç kasma donma olmadan kullanım imkanı
kılıf + tablet 30 bin tl'ye varıyor
(şarj aletim var 20w onu kullanabilirim)...
Arkadaşlar merhaba. Yeni tablet almak istiyorum. Klavyeli kılıf şeklinde kullanmak istiyorum. Kalem olup olmaması çok önemli değil benim için.
Samsung...
Arkadaşlar selam, Corsair Spec Delta Rgb kasamın önünde bulunan fanlardan ortadaki tamamen bozuldu. Biraz araştırdım ve Türkiye'de hem bu kasanın hem bu...