🔥İndirim Konftel Cam10 Ptz 1080p N11 İlk Siparişe 961.06 TL

Reaksiyon skoru
74
kronik sorunlu bir marka/model bilginiz olsun. ben de alıp mecburi olarak iade ettim. driver yüklenirken %99 kısmında sonsuz döngüye giriyor. kablosunun dibi sorunlu. windows kamerayı bir türlü tanımıyor. çalışan model sayısı çok az. o da tamamen şansa. alacaklar kronik bir webcam olduğunu ve iadeye çok açık bir ürün olduğunu bilerek alsın.

kronik sorunlu bir marka/model bilginiz olsun. ben de alıp mecburi olarak iade ettim. driver yüklenirken %99 kısmında sonsuz döngüye giriyor. kablosunun dibi sorunlu. windows kamerayı bir türlü tanımıyor. çalışan model sayısı çok az. o da tamamen şansa. alacaklar kronik bir webcam olduğunu ve iadeye çok açık bir ürün olduğunu bilerek alsın.
aldıktan sonra cıkası geldı. sansımı .... segment bılgısayarın yanı rampagenın her urunu sorunlu. yapacak bısey yok her an ıptal edebılrıım.

Aynı modeli yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Görüntü kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Görüntülü görüşmeler için yeterli. Kalitesini bilmem ama sorun çıkarmadı hiç.

aynı modeli kullanıyorum bir çalışıyor bir aygıt görünmüyor, chatgpt plus'tan çözmesini istedim o da çözemedi, random bir yerde çalışıyor onun harici görünmüyor bile.

iptal ettim brio 100 düşünüyorum yanlıs bılmıyorsam dıstrıbutoru segment bılgısayar yanı rampage. dıreksıyon setını kullanmıstım daha once 1 ay ıcerısınde 3 kez garantıye gonderdım. rısk almak ıstemıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,342
Üyeler
204,685
Son üye
lazhakan53
Geri