hocam dediklerini yaptım adaptörü de değiştim sonuç aynı muhtemelen bi yerlerde kısa devre yapıyor sadece güç kablosu takılı iken bile işlemci ısınıyor usb...
2. el Raspberry Pi 4 8 GB aldım sıfır Lexar high endurance SD kart aldım Raspberry Pi imager ile dosyayı yazıyorum Pi'ın SD kart girişine takıp 45W Ugreen...
Kötü öneri üzerine kötü öneri yapıyorsunuz hocam durun artık. PC'de Dualsense ve Xbox kontrolcüsü kullanmak mantıklı değil artık. Hall effect stickleri yok...
kendi uygulamasını indiriyom denicem şimdi rica etsem 5 dk sonra bakıp yazar mısınız iade süreci başlatcam onaa göre çok tedirginim sizden destek bekliyorum.
kendi kolumda solu raw sağı da circle moduna aldım bu şekilde oluyor seninkinde de sıkıntı yoktur muhtemelen gamepadin uygulamasını indir ayarlarını yap
cyclone 2 kullanıyorum ayarlarda sol ortada raw ve circle yazıyor seninki rawda circle testi yapıyorsun circle moduna alıp test yapman lazım veya raw testi...
uygulaması varsa analog hareketini dairesel yap şu an seninki dikdörtgen şeklinde o yüzden hata payı fazla gözüküyor dairesele çevirirsen hata payı %1e...
Bu bir sorun değil. Yaptığınız test dairesellik testidir; her analog tamamen dairesel olmaz. Bazı analoglar görseldeki gibi daha karesel davranır, hatta...