Arama sonuçları: *

1. H

Samsung Galaxy Tab S10 FE vs Casper Pad H10 Pro

2. el tab s9 s9+ bakmak daha mantıklı
  2. H

Raspberry Pi 4 boot edilmiyor

hocam dediklerini yaptım adaptörü de değiştim sonuç aynı muhtemelen bi yerlerde kısa devre yapıyor sadece güç kablosu takılı iken bile işlemci ısınıyor usb ile de denedim olmadı
  3. H

Raspberry Pi 4 boot edilmiyor

2. el Raspberry Pi 4 8 GB aldım sıfır Lexar high endurance SD kart aldım Raspberry Pi imager ile dosyayı yazıyorum Pi'ın SD kart girişine takıp 45W Ugreen adaptörümle güç veriyorum fakat kırmızı ışık sabit yanıyor yeşil ışık ise 1 kez yanıp sönüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu çok bilgim yok.
  4. H

Oled monitör hayal kırıklığı

hocam alienware 2725d için hangi ayarları yapmamız lazım düzgün bi kaynak bulamadım
  5. H

GAMEPAD ALDIM TESTLER YAPTIM İYİ Mİ?

kendi kolumda solu raw sağı da circle moduna aldım bu şekilde oluyor seninkinde de sıkıntı yoktur muhtemelen gamepadin uygulamasını indir ayarlarını yap
  6. H

cyclone 2 kullanıyorum ayarlarda sol ortada raw ve circle yazıyor seninki rawda circle testi yapıyorsun circle moduna alıp test yapman lazım veya raw testi olan sitelere bakman lazım (o testin olduğu site var mı bilmiyorum)
  7. H

uygulaması varsa analog hareketini dairesel yap şu an seninki dikdörtgen şeklinde o yüzden hata payı fazla gözüküyor dairesele çevirirsen hata payı %1e düşer aslıda şu an da hata payı yok denecek kadar az yanlış testi yapıyorsun çünkü
  8. H

2TB HDD 3799 AMAZON.COM.TR

2. el 2TB 1600e çözdüm HDD'leri bu fiyata sıfır almak çok da mantıklı değil
  9. H

Migitec'ten Alışveriş Yapmak Güvenli mi?

alışveriş yaptınız mı acaba
  10. H

Migitec.com'dan alışveriş yapan var mı?

https://migitec.com/ sitesinden alışveriş yapan oldu mu bazı ürünler piyasadan çok ucuz
  11. H

migitec.com web sitesi güvenilir mi

sipariş verdiniz mi acaba
  12. H

Yardım Türknet geçiş hakkında yardım

sorguladığımda 100mbps gözüküyor oysa binaya afiş asmışlar amaçları ne anlamadım peki kurulum ücreti alınıyor mu gigafiber için
  13. H

Yardım Türknet geçiş hakkında yardım

Binama türknet gigafiber geldi şu an TT altyapısında kablonet kullanılıyorum. Türknete geçiş forumda benden xDSL numarası istiyor. E devletten baktığımda abone numaran 11 ile başlıyor türknet kabul etmiyor. Ne yapmam gerekli?
  14. H

North Bayou Monitör Kolu İndirimi

demirin seviyesinde takoz kesip yanına koydum sıkıntı olmadı
  15. H

Rx7600 14400f 16gbddr5 fullset/ps5 çift kol ithilatçı garantili

konsolda çoğu oyun ingilizce haberin olsun pc daha mnatıklı
  16. H

Xbox 9.nesil satılıp dualsense alınır mı?

1 ay sonra drift olunca o özelliklerle takılırsın hall effect ve tmr olmayan kol alınmaz
  17. H

Yardım RX 7700 XT Satıp, üstüne 10 bin lira koyup 5060 Tİ 16 GB almaya değer mi?

7700xt hangi oyunu kaldırmıyor ki 2k'da neredeyse her oyunu normal fpste açıyor gereksiz bi yükseltme bence
  18. H

Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

hangi bim acaba
Geri