hocam dediklerini yaptım adaptörü de değiştim sonuç aynı muhtemelen bi yerlerde kısa devre yapıyor sadece güç kablosu takılı iken bile işlemci ısınıyor usb ile de denedim olmadı
2. el Raspberry Pi 4 8 GB aldım sıfır Lexar high endurance SD kart aldım Raspberry Pi imager ile dosyayı yazıyorum Pi'ın SD kart girişine takıp 45W Ugreen adaptörümle güç veriyorum fakat kırmızı ışık sabit yanıyor yeşil ışık ise 1 kez yanıp sönüyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu çok bilgim yok.
kendi kolumda solu raw sağı da circle moduna aldım bu şekilde oluyor seninkinde de sıkıntı yoktur muhtemelen gamepadin uygulamasını indir ayarlarını yap
cyclone 2 kullanıyorum ayarlarda sol ortada raw ve circle yazıyor seninki rawda circle testi yapıyorsun circle moduna alıp test yapman lazım veya raw testi olan sitelere bakman lazım (o testin olduğu site var mı bilmiyorum)
uygulaması varsa analog hareketini dairesel yap şu an seninki dikdörtgen şeklinde o yüzden hata payı fazla gözüküyor dairesele çevirirsen hata payı %1e düşer aslıda şu an da hata payı yok denecek kadar az yanlış testi yapıyorsun çünkü