Yapay zekayı kendi adına konuşturtmak da cahilliğin yansımasıdır. Çekirdek diye bir kavram yok diye bir şey demek istemedim. Çekirdeği yormamaya çalışmak...
Genel çatıdan bakıldığında performans farkları var tabii ki ext4 daha hızlı fakat standart bir son kullanıcıyı geçtim biraz daha yetkin çoğu kullanıcıda...
Bu muhabbet şu an eskisi kadar fazla değil. Şu anki CachyOS gibi dağıtımlar son kullanıcıyı çok donanımlı olmaya zorlamıyor. Ayrıca güncellemeleri her...
Bu kısımda söylediklerimle aynı şeyi söylüyorsun zaten videoyu izledim :d. Video kaydı alma/alamama durumu ekran kartının performansı ile ilgili bir durum...
Videonun yarısı olmasa da büyük bir kısmını barındıran video kaydı alma sorunu ekran kartının performansından değil amd'nin programı kötü yapmasından...
Bu ekran kartında bu kadar büyük bir sorun olsa (Büyükten kastım 10 ekran kartının en az 5'inde kapanma, ekran kararma sorunu) zaten teknoloji forumları bu...
Gidiyosun test ediyosun bi 10 dakka oyun oynayıp sorun görmediysen alıyosun yani :d
Adamla da sohbet ediyosun az. Zaten güvenilir olanla olmayan arasındaki...
Ben de GTA 6 için ps5 alacağım. Hatta bugün bakmaya gidiyorum. Şahsen ben 2. el alacağım. Hedefim 20k'ya bulabilmekti aslında ama içime sinen bir cihaz...
Açıkçası beklentilerini karşılamayan arkadaşlara anlam verebilmek zor. Ne bekliyorlardı da bulamadılar gerçekten anlamıyorum. Grafik konusu; PS5'e çıkacak...