Arama sonuçları: *

1. marceline_27

Brave vs Firefox vs Librewolf

Bu tarz şeylere çok takılınca alternatifler iyice daralıyor. Dolayısıyla bir şeyi istemiyorsanız bazı şeylerden de kısmanız gerekebilir. O yüzden ya fazla takılmayın ya da librewolf'daki ping katlanılabilecek düzeydeyse devam edin.
  2. marceline_27

Hayır Librewolf'u hiç kullanmadım. Firefox'un çoğu tarayıcıya göre daha güvenli olduğu söylenir, öyle de. Her şey okey olur mu bilemem denemedim. VPN olarak warp kullanıyorum o konuda da bir sorun olmadı.
  3. marceline_27

Firefox'da yaşadığım aptalca bazı problemler vardı. Bunlar dışında kullandığım en iyi tarayıcı olabilir fakat karşılaştığım sorunlar firefox kullanımına büyük engel olduğundan brave'e geçtim. Memnunum. Yaşadığım sorunun konusu...
  4. marceline_27

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Bütçene göre mt thunder 4 çok daha iyi bir tercih. LS2 rapidden iyidir. LS2 50cc motorum varken kullanıyordum ve cidden plastik gibiydi. Pek sorun etmedim kask olsun yeter kafasında ama motoru yükseltince. n azından daha sağlam bir kaska geçmek istedim. Sorup soruşturduğumda hem fiyatı uygun hem...
  5. marceline_27

Single player oyunlardan zevk alamamak.

Ben single player oyunları dizi film mayetinde oynuyorum. 1-2 saat oynadıktan sonra ben de sıkılıyorum o konuda aynıyız ama 1-2 gün sonra nolacak devamında diye geri dönüyorum 1-2 saat daha oynuyorum. Böyle böyle 10 saatlik oyunu 1 haftada falan bitirdim. Normalde cod tarzı bir oyun olsa 2 günde...
  6. marceline_27

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

Bildiğim sadece ea play oyunları desteklenmiyor. Bunlar dışında her oyunu oynayabilirsin.
  7. marceline_27

Firefox’da Sayfadaki sekmelerin yüklenmeme sorunu

Merhabalar, Firefox kullanıyorum bir süredir ve bazı sayfalardaki sekmelerin ve youtube’da bir video açtığımda sayfanın tamamının yüklenmemesi sorununu bir türlü çözemiyorum. En basit örnek sahibinden de bana özele giriyorum yayında olan ilanlar ve olmayanlar arasında geçiş yapıyorum değil mi...
  8. marceline_27

🔥İndirim 🔥NESCAFÉ Milky Ice Choco Çikolata Aromalı 10'lu Paket 29TL🔥

Bu değilde fındıklı olanı baya seviyorum. Onu alasım var ama indirim gelirse diye bekletiyorum şu anlık
  9. marceline_27

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

Oynadığım ea play oyunları var sadece aslında bunun dışında linuxa geçmemek için bir seçeneğim yok aslında. Son zamanlarda windows da beni aşırı sinir ediyor. Edge kaldırıyorum geri geliyo ve bunun gibi bir çok şey ve reklam. Sanki bilgisayar benim değil.
  10. marceline_27

❌İndirim Bitti! Intel i5-14400F / Intel ARC B580 sistem 22.999 TL

Bunu alsam 12400f işlemciyi takıp kaça satabilirim? 14400'ü alıp kendi bilgisayarıma takıcam
  11. marceline_27

2. el webcam alınır mı

Yeri geliyo 0 ürünlerde bile hata/bozukluk olabiliyo. 2. el mal bozuk çıkabilir 1 ay sonra bozulabilir 1 sene sonra bozulabilir belli olmaz. Ben de 2. el laptop almıştım 1 ay sonra wifi kartı bozuldu falan bu tarz şeyler olabilir fazla takılmamak lazım. Alırken sıkıntı yoksa al gitsin.
  12. marceline_27

🔥İndirim Lenovo ryzen-7-5700u-16gb-512gb /13999 TL

Sadece ram bazlı düşünme. İnsanlara gereksiz para harcatma.
  13. marceline_27

wifi 6 çok hızlı internet evet ama internet hızın ne 100 mbps atıyorum ee wifi 6'nın anlamı ne? pcie 4.0 m2 ssd var pc de napıyosun gündelik işlerimi yapıyorum ssd'nin hadi 2-3 gb fazla okuma yazmasını nerede kullanacaksın? İşlemci mi daha güçlü? Her iki işlemci de gündelik işlemlerde hiçbir...
  14. marceline_27

https://www.hepsiburada.com/lenovo-nb-ryzen-5-7520u-16gb-512ssd-0-b-15-6-dos-82yu0123tx-82yu00qytx-dizustu-bilgisayar-p-HBCV000064HA1A?magaza=by-pro&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.22.7 Bir de bununla karşılaştır. Laptop alma...
  15. marceline_27

Fazla kasıyorsun. 10-15k bütçe arasında insanın beklediği tek şey; internette gezinirken kasmasın, word excel gibi programlarda çalışırken takılmasın. 3-4 saatte şarjı çıkarsın yeter kafasında alınıyor. Sen gidip ddr5 diye 8 gb ram ile gelen bilgisayarları öneriyorsun. DDR4 ölü değil hala...
  16. marceline_27

Öneri İNDİRİMDEN HAWK FAB V6 KOLTUK ALDIM?

Ben kullanıyorum 1.5 yıldır. Oldukça memnunum, kedim koltuğu kozmetik olarak mahvetti biraz ama olsun kullanımına engel bir şey değil. Sadece sol kolçağı kırılmıştı. Garantiden değişim istedim direkt yenisini kargoya verdiler, eskisini gönderdim. Garanti konusunda bir sıkıntı yaşayacağınızı hiç...
  17. marceline_27

ASUS DUAL RTX4070TIS O16G UYGUN PSU

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-750-w-p750w-gp-p750gm-fiyati,909524189.html
  18. marceline_27

Çözüldü✓ Win. Cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik

Windows 10 update asistant ile güncellemeyi deneyin.
  19. marceline_27

Aula F75 sağ üstteki tekerleği direksiyon gibi kullanma?

Yapılamaz diye düşünüyorum çünkü eğim ölçme gibi bir durumu yok ets de a d gibi kullanırsan mesela direksiyon çok az a ya dokunup çekmişsin gibi geri yerine gelecektir. Çok çevirmek için sürekli mesela sola doğru çevirmen gerekir. Belli bir miktar çevirip orada kalması gibi bir durum olamaz...
  20. marceline_27

Asla Mükemmelliğe Ulaşamayan Toplama Bilgisayarlar

Bir söz vardır; "Ya pozitif ol ya da sus" Ben konuya bilgisayar mağazalarının öneri sistemlerine bir eleştiri olacağını düşünerek açmıştım. Oradaki toplama sistemler gerçek anlamda hep bir parçası eksik/kötü ya da tercih edilmez olur üst seviye olsa bile. Konuya gelecek olursak insanımız...
Top Bottom