O paraya alınır ama oturup deneme şansın varsa bi dene önce. Kalıplı birisin anladığım kadarıyla, sırt kısmına sığma konusunda sorun yaşayabilirsin. Hele ki geniş omuzluysan.
Arada 7k'ya değecek bir fark olmadığını ben de biliyorum. 30k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum 37k verdiğimde de çok para vermiş oluyorum. Aradaki 7k vade farksız taksit olduğunda pek gözüme batmıyor. Vermişken de görsel olarak da tatmin etmesini istiyorum. Bundan dolayı da nitro+ aldım.
Ben nitro+ aldım 36.999'a şu an yanımda ve onu izliyorum. Bunu gördükten sonra da iyi ki nitro+ almışım dedim şu an. Çok güzel kaslı duruyo kart :sneaky:
Bu fiyatlarda bunlara rakip bir psu yok. VE modelin iç bileşenlerinden kısıldığını biliyorum. VE olmayan model de zaten türkiyede şu anda yok. Ki VE kısılmış olsa da şu an o fiyat bandında ondan iyisi halen yok. Bu şekilde yorum yapmak yerine alternatifleri de gönderseydiniz genel değerlendirme...
Kötü bir psu değil fakat fiyatının hakkı olduğunu da düşünmüyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yoksa bu bantlarda ortalama 1000 TL üstüne şu alternatifler var çok çok daha sağlam;
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750gl-750-w-fiyati,122734499.html...
taam taam buldum katıldıklarım bölümü varmış orda görünüyo LŞKSDNGHŞLKSRDHMNŞTLDRGMELRASİGMS müşteri hizmetlerine rezil olduk ŞLKSMNGLŞSRŞKSLFNHGŞKLDRTHMJND
onlar söylemedi durumu anlamadı sadece sonra ana menüye attılar beni ilgili birime aktarıyorum diye.
Yav şifre al dedim verdi tamam da şu an kaydedemedim şifreyi kopyalattırmadı ben de biraz şartları okuyayım derken geçtim. Şimdi şifre al diyince hakkın doldu diyor. Saçmalığa bak illa sms'den mi almam lazım kaydedilmesi için. Bir yere düşüyor mu kod?
Hawk fab da kullandım şu an future kullanıyorum. İkisi de genel olarak sağlamlar. Future serisinin fiyatına göre mekanizması üst düzeylerde. 2 Yıl kesintisiz fab v4 kullandım ondan da oldukça memnundum bir sorun yaşamadım ne mekanizmasıyla ilgili ne başka bir şeyiyle. Rahatlık konusunda uber...