Arama sonuçları: *

1. T

Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanma mantıklı mı?

kutu bağlandı 8-9 gün sonrasında fiber alt yapı sorgulama ekranına düştü. o zaman bağlatabiliyorsun. o ekrana düşmeden bağlatamıyorsun
  2. T

Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanma mantıklı mı?

ben 1 buçuk yıl kadar türk telekom 200 mbps fiber kullandım. şimdi ise yaklaşık 4-5 aydır türk telekom altyapısında türknet kullanıyorum gayet memnunum. +200 tl farkla hızı 1000 mbps e çıkartabiliyorsun. ping değerleri vs. konusunda hiç bir şekilde üzmüyor beni. ayrıca DPI olmaması sayesinde...
  3. T

Biosa hiçbir şekilde girilmiyor

direkt fast boot isimli uygulamayı indir. içerisinde altta "enter bios setup now" seçeneği var. ona basınca bilgisayar 10 saniye içinde biosa otomatik giriyor. bendeki anakart için link : https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B450M-S2H-V2-rev-1x/support#Support-Utility
  4. T

🔥İndirim Arctix MX-7 4 GRAM (649 TL kargo ücretsiz)

mx6 ile arasında fark nedir
  5. T

Fttb altyapida ont cihazı kullanılabilirmi

peki kendimiz yapabileceğimiz bir şey var mı yoksa OLT üzerinden mi yapılması gereken bir işlem
  6. T

b den h ye dönüşüm için neler gerekli, ne kadar ücret alıyor telekom bilgin var mı
  7. T

Yardım TurkNet 1000 Mbps Fiber Hız Sorunu ve Router Önerisi

Türkiye'de zaten tüm issler max 1 gbps veriyor. anakartın 2.5g olsa bile sorun olmaz. routederden yine 1 gbps çıkış alırsın
  8. T

Yardım TurkNet 1000 Mbps Fiber Hız Sorunu ve Router Önerisi

evet veriyor. Ayrıca kullandığım fiber router : (konuyu açan arkadaşa önerebilirim, eğer routerini değiştirmek isterse.) https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-kn-3811-3000-mbps-fiyati,907286655.html
  9. T

Çok bilgim yok. bende nokia var. attığın linklerden WaaMtdNX olan yani. herhangi bir sıkıntısı yok. ama türk telekom cihazları dışarıdan kurcalanmaya karşı korumalı. eğer öyle bir planın varsa bilgin olsun. direkt kullanıcam dersen nokia önerebilirim. cihazın ısınması falan çok fazla olmuyor.
  10. T

Evet 0 sıkıntı. Ayrıca türknet'te dpi kısıtlaması yok. bu sayede sadece dns değiştirerek discord vb. doğrudan girebilirsin. vpn veya goodbyedpi kullanmana gerek yok. stabilite olarak da çok iyi. ping değerleri vs. olsun hepsi son derece olumlu.
  11. T

şuan ftth kullanıyorum 1000 mbps. 938 falan alıyorum
  12. T

evet onu biliyorum zaten de fttb hakkında pek bilgim yoktu 1000 mbps mümkün olup olmadığı hakkında :D
  13. T

şey mi yani 1000 mbps aslında alabiliyor ama apartman girişinden daireye kadar min. cat6 mi gerekiyor 1000 alabilmesi için. yani cat yeterli mi
  14. T

bende türk telekom fiber ftth var. şimdi türk telekom altyapısında türknet 1000 mbps fiber kullanıyorum. ama bildiğim kadarıyla bazı tokilerde falan fttb var. bu yüzden max 100 mbps alabiliyorlar. yanlışım varsa bilgilendirir misiniz arkadaşlar. fttb de 1000 mbps mümkün mü
  15. T

Yardım HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISI DAHA İYİ

Türknet öneririm. Dpi olmaması sayesinde goodbyedpi vb. uygulamalara gerek kalmadan sadece dns değiştirerek Discord vb. erişim kısıtlaması olan tüm uygulamalara girebilirsin.
  16. T

🔥İndirim Çift Kollu Monitör Tutucu - Dark VM200 - 1598TL

kargosu akakçede 246 tl olarak gözüküyor
  17. T

🔥İndirim Çift Kollu Monitör Tutucu - Dark VM200 - 1598TL

kullanan var mı? nasıldır?
  18. T

Öneri Hangi Model Daha İyi: ATK F1 V2 Ultimate veya ATK A9 Ultimate?

Bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine ATK F1 V2 Ultimate sipariş verdim
  19. T

3. bir seçenek olarak ATK Dragonfly A9 Air var ön siparişte. PAW 3950 Ultra sensör var. 300 mAh batarya (3,599.00 TL)
  20. T

Arkadaşlar sizce hangisi? üçünde de : PAW 3950 Ultra sensör var. Nordic 54L15 MCU var. -- Fark olarak : ATK F1 V2 Ultimate 2.0 : ATK Custom Optical Switch , 300 mAh batarya (3,799.00 TL) ATK A9 Ultimate : ATK SwiftLight Optical Switch , 800 mAh batarya (3,599.00 TL) ATK A9 Air ön siparişte...
Geri