Arama sonuçları: *

1. T

Bilgisayarım kilitleniyor, tek çözüm reset atmak

Merhaba. Bilgisayarım bir anda kilitleniyor ve tek çözüm olarak kasanın üstündeki reset tuşuna basarak reset atmak oluyor. Başka hiç bir şekilde düzelmiyor. Bazenleri ise anlık olarak görev yöneticisini açabiliyorum. Orada GPU ekran kartı kullanımı %100 olarak yazıyor. Ancak herhangi bir...
  2. T

Amazonda ekstra gümrük vergisi çıkar mı? (Klavye: Redragon K686 PRO SE)

Merhaba, Redragon K686 PRO SE klavyesi her açıdan çok hoşuma gittiği için satın almak istiyorum. Aliexpress link ve Amazon Global linkleri bu şekilde. Aliexpress: Ülke Türkiye seçildiğinde "Bu ürün adresinize gönderilemiyor.Başka bir ürün veya adres seçin." hatasını veriyor. O yüzden geriye bir...
  3. T

Custom klavye için switch önerisi (Akko Matcha Green benzeri)

Aslında direkt hazır bir klavye buldum. Redragon EISA K686 PRO SE ancak Türkiye'de satışı yok. Amazon ve Aliexpress'te satışı var. Amazon link - Aliexpress link . Aliexpress üzerinde Bu ürün adresinize gönderilemiyor. yazıyor. Farklı bir yerde bulsam bile gümrük sınırlamasının 27 €'a düşürülmesi...
  4. T

Custom klavye için switch önerisi (Akko Matcha Green benzeri)

Merhaba, Bu videodaki gibi tok sesli bir custom TKL klavye toplamak istiyorum. Sesini çok beğendiğim için videodaki ile aynı switchleri almak isterdim ancak sanırım artık Akko Matcha Green üretilmiyor. Çünkü hiç bir yerde satışı yok. Farklı alternatif önerileri olan var mı?
  5. T

SteelSeries Arctis 7x+ 2398,99 TL

Selam konuyu hortlatıyorum ama alttaki linkte yer alan Steelseries Arctis 7x+ 'u aldınız mı? Memnun musunuz? Eğer aldıysanız CS2 gibi fps oyunlarında ses kasma konusunda nasıl acaba? https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-7x-plus-wireless-kablosuz-xbox-ve-pc-oyuncu-kulakligi-p-654447811
Top Bottom