hamachi yüklü değilse hamachi çıkmaması normal ki zaten hamachinin driver ismi hamachi.sys değil, hamdrv.sys. sende farklı bir driverden kaynaklanıyor olabilir. claude'a atarsan o da bulabilir sorunun kaynağını. ayrıca bende driver kaynaklıydı ama sende de aynı şekilde driver kaynaklı mı ondan...
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT (0x101) bu hata genelde driver kaynaklı oluyor. ben 2 hafta öncesine kadar bu hatayı alıyordum. sorunun kaynağı hamachi'den kaynaklıymış. hamachiyi pcye yüklediğimden beridir CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT (0x101) vermeye başlamıştı. sonrasında .dmp uzantılı dosyayı debug edince...
evet domainin çalışması için hostinge de ihtiyacınız var. domain tek başına bir işe yaramaz bir hostinge bağlamadıktan sonra. web hosting için guzel.net.tr önerebilirim ben ordan almıştım
domain için squarespace önerebilirim. kendiminde şu anda 1 adet domainim var squarespace üzerinde. ilk 1 yıl 270 tl ücreti var. sonrasında uzatmalarda şu anda 1 yıl uzatmaya 540 tl istiyor. 2 yıl 1080 tl. (.com uzantısı için konuşuyorum.) .net .org uzantıları için fiyatlarda bu civarlarda...
Benim de ayarlarım bu şekilde hocam. Akıllı priz bende yok. Onun yerine Keenetic router kullanıyorum. Router'de domain ile uzaktan modeme erişim özelliği var. Modem arayüzüne uzaktan bağlanıp Wake on LAN (WoL) ile bilgisayara start veriyorum. Sonrasında da Anydesk ile bilgisayara uzaktan...
her türlü Turknet seçerdim ki kendim de şu anda Turknet kullanıyorum. superonline = sansüronline. Turknet'te DPI yok. bu sayede goodbyedpi vb. ek uygulamalara gerek kalmadan sadece dns değiştirerek her şeye girebiliyorsun. sansüronline'de ise DPI var, farklı modem kullanmana bile izin...
saolun. bataryalı bir ürün olduğu için en güvenli yer el bagajı olarak yanında cihaz kapalı olarak taşımak. araştırdığım kadarıyla bu şekilde yapmış çoğu kişi.
Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak konusunda endişelerimiz var. Bazı yerlerde uçakta kabul etmemişler. Bazıları sormamış bile direkt kabul etmişler. Kabin altına bataryalı...
Arkadaşlar merhaba. Bende 2 adet iPhone 13 telefon var. Birisinde örneğin "Kirmizi" yazınca klavyenin üstündeki öneriler kısmında "Kırmızı" olarak öneri çıkıyor. Ama diğerinde ise tamamen boş. Her iki telefonunda klavye ayarları aynı. Her ikisinde de tahmin özelliği açık. Ayarlardaki klavye...