TheHectoR isimli üyenin son içerikleri

1. T

Almanya'dan Türkiye'ye Flipper Zero Getirilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Kuzenim şu anda Almanya'da üniversite okuyor. Ağustos gibi geri dönecek. Yanında gelirken Flipper Zero getirmesini istiyorum ama uçak konusunda endişelerimiz var. Bazı yerlerde uçakta kabul etmemişler. Bazıları sormamış bile direkt kabul etmişler. Kabin altına bataryalı...
  2. T

Iphone 13 Klavye Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Bende 2 adet iPhone 13 telefon var. Birisinde örneğin "Kirmizi" yazınca klavyenin üstündeki öneriler kısmında "Kırmızı" olarak öneri çıkıyor. Ama diğerinde ise tamamen boş. Her iki telefonunda klavye ayarları aynı. Her ikisinde de tahmin özelliği açık. Ayarlardaki klavye...
  3. T

❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

Diğer illerin hepsinde Teşhir yazıyor bir tek Kastamonu'da tükenmek üzere yazıyordu. Telefonla aradım. "Az önce satıldı" dedi :D
  4. T

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

"katıldınız" yazıyor ama sms gelmedi. nedenini bilen var mı?
  5. T

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

tekrar gelir mi acaba. tam da böyle bir şey lazımdı. TR fiyatı 2600 tl diyor
  6. T

Sizce hangisi? : iPad11 A16 | vs | Samsung Galaxy Tab S10 FE+

Benim amacım evde olmadığım zamanlar uzaktan sanal sunucuma bağlanıp işlerimi halletmek. Ama bunun dışında dokunmatiğe de ihtiyacım var. Video izleme, oyun oynama, sosyal medyada dolaşma vb. için. Samsung'a yönelme sebebim fotoğraflardaki nesneleri kaldırmak için Galaxy AI kullanmak isteyişim...
  7. T

Manyetik klavyeli kılıflar direkt yerine oturuyor bu sayede bluetooth bağlantısı yapmadan klavyeyi doğrudan kullanabiliyoruz. Artık öğrenci değilim maalesef :)
  8. T

Sanırım Samsung tercih edeceğim. Özellikle Galaxy ai den dolayı. Ama samsungun bir çok tableti var. FE modelini çok önermiyorlar ai özellikleri kısıtlı diye. S10 ultra veya S11 falan öneriyorlar.
  9. T

Apple: kalem çıkmıyor uzun yıllar hiç kasma donma olmadan kullanım imkanı kılıf + tablet 30 bin tl'ye varıyor (şarj aletim var 20w onu kullanabilirim) Samsung: Galaxy AI var. Kalem hediyeli bir kaç yıl sonra kasma donma yapabilir (Apple kadar uzun yıllar kullanılamaz) kılıf + tablet + şarj...
  10. T

Arkadaşlar merhaba. Yeni tablet almak istiyorum. Klavyeli kılıf şeklinde kullanmak istiyorum. Kalem olup olmaması çok önemli değil benim için. Samsung Galaxy Tab S10 FE+ & Klavye : 24-25 bin tl civarı (Galaxy AI için kullanabilirim) (hem s10fe hem s10fe+ için 8GB ve 12GB şeklinde 2 adet RAM...
  11. T

Corsair Spec Delta Rgb Fan önerisi

Arkadaşlar selam, Corsair Spec Delta Rgb kasamın önünde bulunan fanlardan ortadaki tamamen bozuldu. Biraz araştırdım ve Türkiye'de hem bu kasanın hem bu fanın satışı artık yok. Alternatif önerileriniz var mıdır? Şu anda 2 fanlı olarak çalışıyor.
  12. T

Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanma mantıklı mı?

kutu bağlandı 8-9 gün sonrasında fiber alt yapı sorgulama ekranına düştü. o zaman bağlatabiliyorsun. o ekrana düşmeden bağlatamıyorsun
  13. T

Türk Telekom altyapısıyla TürkNet kullanma mantıklı mı?

ben 1 buçuk yıl kadar türk telekom 200 mbps fiber kullandım. şimdi ise yaklaşık 4-5 aydır türk telekom altyapısında türknet kullanıyorum gayet memnunum. +200 tl farkla hızı 1000 mbps e çıkartabiliyorsun. ping değerleri vs. konusunda hiç bir şekilde üzmüyor beni. ayrıca DPI olmaması sayesinde...
  14. T

Biosa hiçbir şekilde girilmiyor

direkt fast boot isimli uygulamayı indir. içerisinde altta "enter bios setup now" seçeneği var. ona basınca bilgisayar 10 saniye içinde biosa otomatik giriyor. bendeki anakart için link : https://www.gigabyte.com/tr/Motherboard/B450M-S2H-V2-rev-1x/support#Support-Utility
Geri