iyi akşamlar öncelikle hocalarım. şu sıralar hikayeli veya tek oyunculu oyunlara baya sardım. arada bir geri dönüpte veya gamepad desteği uyumluluğu yüksek...
Metrekaresini hatırlamıyorum ama çokta büyük bir ev değil. internetin tam altındaki kata güçlendirici takmayı planlıyorum. üst üste katlar olunca kolay...
Selamlar, 2 katlı bir evde oturduğumdan ve internet üst katta bulunduğundan alt katta çekim problemleri yaşanıyor.
Şuanda Wifi sinyal güçlendirici lazım...
Eğer bütçe yeterse her türlü 512gb alın. 256gb yeterli ama sürekli gelişen teknoloji ile dosya boyutları sürekli sürekli artıyor. Hem depolamanız zor dolar...
Hocam sanırsam tam yazamadınız ama sürüm yoktur bunlarda. Yanlarında 4 lü pin olanlar ilk çıkan revizyondur. Yanda 2 pin varsa sonradan çıkan revizyondur...
S25 ultra fiyatını hak ediyor bana göre. S24 ultra kullanıyorum ve aşırı memnunum. Birde s25 garanti olarak 5 yıl güncelleme alabilecek. Problem s25 ultra...
Hocam AMD tarafında gecikmenin düşük olması önemli. AMD ramler ve diğer compenentler ile ne kadar hızlı iletişim kurarsa o kadar sağlam çalışıyor. CL36...
Fiyatına ve mhz gibi değerlerine bağlı alınır. 2nd gen sürümünde problemlerin çoğusu giderildi ve xmp ile expo desteği bulunması gerekiyordu. Onlara bi...
Giriş ile orta seviye arası ve 600tbw yazma garantisi veriliyor. Ana işletim sistemi için değil ama ekstra depolama yapacaklar için gayet yeterli SSD dir...