yalnız hocam bende bu ürün 2027 tarihinde çıkacaktır, şimdi ön sipariş verin diyor. onu çözemedim. depolama için kullanılır ayrıca günümüzde gayet yeterli...
hocam xfx modeli aşırı sade geliyordu gözüme biraz estetik bişiler istedim bide pulse modelinin soğutması güzel diye biliyorum. ayrıca yapıkredi deilde...
daha geçen 35.699 du ufak ufak arttırıyolar herhalde. bi anda fırlamaz inşallah saçma sapan fiyatlara. maks ederi bu dicem, normalde maks ederi 32K hadi...
bazen 1 saniye içinde kayboluyor bazen baya uzun süre gitmiyor, böle yaklaşık 7-8 saniye falan donakalıyorum noldu ya diye. sürekli discorddanda arkadaşlara...
bende her şey cayır cayır çalışıyor ne zaman bir sıkıntı çıkacak diyordum demekki sıkıntı buymuş :D, nese idare edicez artık bilgisayarı bozmuyo ama sinir...
9070 XT ekran kartı kullanıyorum ve ne zaman Alt Tab ile bir program geçişi yapsam yada normal bir şekilde oyundan discorda falan geçsem ekranda yırtılmalar...
2 gündür arayıştayım, bu mesajı gören hocalarım bir fikir vs. verin lütfen. steelseries rival 3 alcam LOD sorunu var diyolar, Prime alacam boyutu elime...
bende asrock b850 livemixer var cayır cayır çalışıyor. bazıları b850 yonga almayın falan diyorda ben bi sıkıntı görmedim. bi windows 10 dayken wifi özelliği...