Rica ederim ne demek iyi alisverisler dilerim.Skin sattiginizda para cs float bakiyenize 1 haftada yansiyor bilginiz olsun.1 hafta boyunca para beklemeniz...
çok sağolun hocam. denemelik amaçlı bir tane glock skini satın aldım kimlik doğrulamasından sonra çalıştı. Artık bende csfloatı düzgünde kullanabileceğim...
ilk başta boşa hype olmuş gibi hissedeceksiniz ama oyunları gün geçtikte oynadıkça veya çözünürlük ayarları ile oynarsanız fark sonradan anlaşılıyor. zaten...
hocam o kadar fazla miktara hiç gerek yok sadece 150-200 tl ye bile halledilebilecek iş. elinizde bi USB ve içine format yükleyebilcek bi bilgisayar veya...
Hocam gaben en son yeni koleksiyonlar için artworklu skin yapmalarını istemiştir. Yakın zamanda değil ama bu afrodit ak kalktığında yenilenme ihtimali var...
Hocam mesela diyelim 2000 TL yatırcaksınız. kdv ile 2200 TL yazıyor diyelim. yinede 2200TL den daha fazla çektiği oluyormu?. ne bileyim 200-300 TL fazladan...
bilmiyorum kartımın Troy olamasına dikkat ederek ön ödemeli Mastercard hesabım var içinde yeterli kdvli miktarı bulunduruyorum ama bi şekilde bloke ediyor...
evet WW ler satarken zor satılıyor o konuda haklısınız. ben daha çok eğlencesi için oynayan biri olduğum için aşınması güzel olduğu sürece direk alıyorum...
bütçeniz aslında yüksek benim şuanda yapmak istediğim bi kombo var onu yapın isterseniz. eldiven için para biriktiriyorum. Karambit Lore (well-worn) eskimiş...
imzada sistemim yazıyor sizinki gibi 7800x3d ve 9070xt komboladım. eğer göremiyosanız sistemimi şu şekilde atayim :
Ryzen 7 7800x3D / Asrock B850 Livemixer...
Bundan çok çok önce Talon Geçe çizgisi kullandım ve şakasız söylüyorum iyikide karambit geçmişim dediğim yerler oldu. talon bıçağındaki çıkarma ve sallama...