Wifi Sinyal Güçlendirici Lazım

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
554
Bütçe
2000
Selamlar, 2 katlı bir evde oturduğumdan ve internet üst katta bulunduğundan alt katta çekim problemleri yaşanıyor.
Şuanda Wifi sinyal güçlendirici lazım. Fiyat performans bir sinyal güçlendirici önerirseniz çok memnun olurum. Birde bağlaması kolay olursa ekstra işimede gelir.
Tahmini 2000 TL ye kadar çıkabilirim fiyat olarak.

Merhaba,

Memnuniyetle yardımcı olabilirim. Ben de dubleks, iki katlı bir evde kullanıyorum ve kendi deneyimlerime dayanarak Keenetic Buddy 5 veya Keenetic Buddy 6 modellerini rahatlıkla önerebilirim.

Kurulum süreçleri oldukça kullanıcı dostudur ve teknik bilgi gerektirmeden kısa sürede tamamlanabilir. Fiyat/performans açısından başarılı bir tercih olmasının yanı sıra, Türkiye'deki teknik destek ve yetkili servis hizmetleri konusunda da birçok yaygın markaya kıyasla daha istikrarlı ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmaktadır.

Evinizin metrekare bilgisi ve internet altyapınız hakkında bilgi paylaşmanız hâlinde, size en uygun modeli belirleme konusunda da yardımcı olabilirim.

Merhaba,

Memnuniyetle yardımcı olabilirim. Ben de dubleks, iki katlı bir evde kullanıyorum ve kendi deneyimlerime dayanarak Keenetic Buddy 5 veya Keenetic Buddy 6 modellerini rahatlıkla önerebilirim.

Kurulum süreçleri oldukça kullanıcı dostudur ve teknik bilgi gerektirmeden kısa sürede tamamlanabilir. Fiyat/performans açısından başarılı bir tercih olmasının yanı sıra, Türkiye'deki teknik destek ve yetkili servis hizmetleri konusunda da birçok yaygın markaya kıyasla daha istikrarlı ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmaktadır.

Evinizin metrekare bilgisi ve internet altyapınız hakkında bilgi paylaşmanız hâlinde, size en uygun modeli belirleme konusunda da yardımcı olabilirim.
Metrekaresini hatırlamıyorum ama çokta büyük bir ev değil. internetin tam altındaki kata güçlendirici takmayı planlıyorum. üst üste katlar olunca kolay geçip güçlendirme olur diye düşündüm. birde superbox kullanıyorum bir problem yaşatmaz değilmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,418
Üyeler
198,966
Son üye
Ktmduke_250

Geri