Vallahi hocam ben duydugumu söylüyorum onun dışında bir fikrim yok ve çok profesyonelce olmasa da günlük kullanım yanlama falan fistan için bayağı güzel bir...
Merhaba hocam bende yeni moza r3e geçtim şahsen asettoda 1 saatlik yanlama sonucunda tabii ki ısındı ama ffb kısma gibi birsey olmadı bende ama belki çok daha...
Hocam ciha gayet güzel ama şöyle bir durum var debriaj ve vites olmadıgından dolayı belki benlik durum en azından bana göre güçsüz arabalarla yanlamak zor...
Yaklaşık 2 senedir kullanıyorum memnunum.
2 monitör + NB F80 vs. masada sorunsuz kullanıyorum.
Bi ara kasayıda masanın üzerine çıkarmıştım yine sorun olmadı
Hocam pxn nin 2.eli çok dar secenek yok olsa da il dışı ve yüksek fiyatlı malesef bu yüzden dolayı piyasası geniş olan fiyatı görece iyi olan moza r3 tercih...
Hocam kusura bakmayın bu hafta sonu alacağım yani yarın veya pazar günü hangi ceza alacağımı da kararlaştırmadığım için yazdım dediğim gibi Pxn tarafında...
Hocam şu an için moza r3 almayı planlıyorum çünkü dediğim gibi yakınımda veya alabileceğim bütçede vd4 veya vd6 yok maalesef ben de moza almayı planladım...
Hocam duyduğum kadarını konuşuyorum
Snowrunner ve forza 6 başka oyunları sadece duymadım belki başka oyunda vardır ki 2.elde konumuma yakın bir vd6 veya...
Hocam @Advocate hocamız ile konustum az cok pxn v10 ultra veya pro modelini önerdi açıkcası bende o modelin direksiyonunu cok begenemiyorum ve pxn de bazı...
Arkadaşlar selam,
Bir süredir Logitech G29’dan sonra daha üst seviye bir direksiyon setine geçmeyi düşünüyorum. İlk başta **PXN WD4 ve WD6** modellerine...
Vallahi hocam pxn v 10 ultra da neredeyse hiçbir seçenek yok 2.elde hemde hocam pxn de her oyunu desteklemiyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama...