valla hocam ızledım de adamın da dedıgı gıbı kımseye bu alınır gıbı gıbı dıyemez ama hangısı daha mantıklı bılemıyorum ama dedıgım gıbı kalıtelı basımın...
valla hocam arada 20k cıvarı fıyat farkları var ondan bırazcıkın 9070xt mantıklı geldı ama yazılım sorunları falan hıc ugrasmak ıstemıyorum cunku eskı 3060...
Şu anda Ryzen 5 7500F, RTX 5060 Ti 16 GB ve 16 GB RAM'li bir sistem kullanıyorum. Monitörüm 2K ve sistemi de tamamen 2K çözünürlükte kullanıyorum. Genelde...
Eyw hocam valla demiyeceğim sizce shorts için izlenme 3 shorts videosu için 4k görüntülenme normal bence sizce nasıl ? Shortsa ağırlık verip sonra normal...
İyide benim senin egonu tatmin etmek gibi bir amacım yok ki. Aslında vicdanlı davrandığım için dürüst olup neden bu içeriğe vakit harcamaman gerektiğini...
reis obsden kayıt alıyorum yapabılecegım en ıyı ayarlar var bende ama capcut kullanıyorum kısmen edıt kesme ıcın ondan dusuyorsa duser goruntu kalıtesı...
hocam sorunu sanırım kendım buldum bu dedıgım kapanma yenıden baslama olaylarından sonra rustta acayıp fpslerım yerlerde surundu ve bır baktım kı fps...
İşlemci, ram, ekran karti ve psu yu test et mesela o zaman.
İşlemci icin prime95 ve occt
Ram icin memtest86 veya testmem5
Gpu icin furmark, occt
Psu için...