Eror404 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Dükkan veya herhangi gerçek olan bir tabeladaki yazım yanlışlıkları fotografı

dönem ödevim için lazım dükkan veya herhangi yol tabelası falan tabelalarındaki yazım yanlışlıkları ile ilgili resimler arıyorum :/
  2. E

Alienware AW2725D ayarları nasıl yapılır

hazır sistem içinde 20k civarı paraya geldi bana
  3. E

hocam ekran kartınız nedir sizce 2k için 5060ti 16gb kafimidir ?
  4. E

eyw hocam
  5. E

hocam yazılım olayı falan varmı ?
  6. E

Monıtoru aldım ama bırcok ayarı var kullanan bırı varsa yardımcı olabılır mı aklımdakı soruları da gıderır açıkçası.
  7. E

Alienware AW2725D sorunlu mu ?

Merhaba Alienware AW2725D aldım monıtor geldı şu an elımde ve monıtor gayet guzel ama oyun falan actıgımda arkada veya oyunda ıken monıtorde renklerde sorun oluyor ama mesela oyun acık degıl ıken bır problem olmuyor YouTube falan OLED testı ve sıtelere baktım sorun yok ama arkada oyun acık ıken...
  8. E

Amazon kolay gelsin kargo takip kimliği bulunamadı

amazondan dün monitör sipariş etiim yarın gelecek yuksek ıhtımal yazan o şekilde amazonda şuan kargoya verıldı Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı yazıyor ama takip kimliği siteyede girdim baktım wassap botuna yazdım Girdiğiniz numaraya ait aktif bir gönderi bulunamadı. Kontrol ederek tekrar...
  9. E

Samsung Odyssey OLED G5 G50SF Alınır mı

hocam alienware aldım sorunsuz gelirse ebrar bilgisayardan insallah kullanacagız
  10. E

Dell Alienware AW2725D Alienware ebrar bilgisayar

hocam valla fatura adına dahi bir şey gelmedi maile bu geldı
  11. E

eyvallah hocam darısı başınıza bu saateen sonra falan ıptal falan edılmez degıl mı ? 1772460201 çünkü taksit bloke falan bıraz karıstı olaylar da
  12. E

hocam oldumu tam emın degılım kı oldu sanırım suan su sekıl
  13. E

Hocam şu an sipariş ettım de ne oldu anlamadım taksıt yaptımmı hatırlamıyordum o yuzden telefona gelen arama onaylamasını reddettım bloke oldu hesap şu an onunla ugrasıyorum nerede yazıyor taksıt ımkanı ama şu an ıptal edımedi gozukmuyor. Ama parayı onaylamadım.
  14. E

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 Monitör (OLED 27" 2K 180Hz) - 20,4 bin TL

Hocam valla alienware ile arasında kaldım alienware alıcam ama sıkıntı şu amazonda ebrar bilgisayae satıyor çok güven vermiyor satıcı sanırım duyduğum kadarıyla da çok iyi bir satıcı değil buna biraz takılıyorum
  15. E

hocam valla bende bılmıyorum kı belkı sorunsuz gelır ıstedıgımız seyı bıle alamaz olduk parasıyla 1772449403 evet hocam ıade konusunda sorun yasayacagımı sanmam ama o kadar emın ol kımsenın ne vaktı var ne uğraşası var
Geri