Merhaba Alienware AW2725D aldım monıtor geldı şu an elımde ve monıtor gayet guzel ama oyun falan actıgımda arkada veya oyunda ıken monıtorde renklerde sorun oluyor ama mesela oyun acık degıl ıken bır problem olmuyor YouTube falan OLED testı ve sıtelere baktım sorun yok ama arkada oyun acık ıken...
amazondan dün monitör sipariş etiim yarın gelecek yuksek ıhtımal yazan o şekilde amazonda şuan kargoya verıldı Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı yazıyor ama takip kimliği siteyede girdim baktım wassap botuna yazdım Girdiğiniz numaraya ait aktif bir gönderi bulunamadı. Kontrol ederek tekrar...
Hocam şu an sipariş ettım de ne oldu anlamadım taksıt yaptımmı hatırlamıyordum o yuzden telefona gelen arama onaylamasını reddettım bloke oldu hesap şu an onunla ugrasıyorum nerede yazıyor taksıt ımkanı ama şu an ıptal edımedi gozukmuyor. Ama parayı onaylamadım.
Hocam valla alienware ile arasında kaldım alienware alıcam ama sıkıntı şu amazonda ebrar bilgisayae satıyor çok güven vermiyor satıcı sanırım duyduğum kadarıyla da çok iyi bir satıcı değil buna biraz takılıyorum
hocam valla bende bılmıyorum kı belkı sorunsuz gelır ıstedıgımız seyı bıle alamaz olduk parasıyla
1772449403
evet hocam ıade konusunda sorun yasayacagımı sanmam ama o kadar emın ol kımsenın ne vaktı var ne uğraşası var