Eror404 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Aynı Bütçede 5070 Ti mı, Yoksa 9070 XT + Güçlü Ryzen mı Daha Mantıklı?

Hocam vallahi çok iyi bir yorum uğraşacak mental yok ziyade şu anki bilgisayarımdan önceki rtx 3060 lı pc de bir ton problem yaşadım çözmek de çok uğraştım hiç sıkılmadım garantiye falan gönderdim ama sonuç yeni aynıydı ucuz fiyata sattım şu an ise bilgisayarımın kasasında rgb bazen çalışıyor...
  2. E

Ya da hocam 9070 xt alıp bir sene sonra falan ya da beğenmezsem bir süre sonra parayı bulduktan sonra 5070 Ti geçmek daha mantıklı olacak öyle aman şahım bir nvidia bağımlığım yok ama öte yandan yazılım problemleri veya bilgisayarı bir kez alıp uzun yıllar parça değiştirmeden kullanmak...
  3. E

vardır ıllakı oyle dusunuyorum hocam ama gercekten cok arada bırakan bır soru acıkcası
  4. E

tabii ki dpğru olan o hocam da arada dağlar kadar da fiyat farkı var acıkcası ya nvidia 5070ti alırsam düşük orta segment bir işlemci kullanacam yada amd alıp canavar bir pc dizecem 5070 ti alıp da r5 7600 kullanmak ne kadar mantıklı bılemıyorum acıkcası zaten bu arada kaldıgım konular yuzunden...
  5. E

hocam zaten oled monıtorum var XD 9070xt ve iyi bir x3d işlemci ile güzel gider diye düşünüyorum ama hayatımda hiç amd kullanmmadım yabancılık cekermıyım bılmıyorum aklıma gelen en ornek senaryodan bahsedeyım burada gorunen ayar digital vibrance benım ıcın cok onemlı bır ayar goruntuyu az olsun...
  6. E

Yaklaşık ağustos sonu - Eylül gibi sistemi tamamen yenilemeyi düşünüyorum. Şu an kafamı en çok kurcalayan konu ekran kartı seçimi. İki seçenek arasında kaldım: RTX 5070 Ti. RX 9070 XT. Aslında sadece ekran kartını değil, sistemi bir bütün olarak düşünüyorum. 5070 Ti alırsam neredeyse bütün...
  7. E

5060 Ti'dan Sonra 9070 XT mi Yoksa 5070 Ti'a Çıkmaya Değer mi?

valla hocam ızledım de adamın da dedıgı gıbı kımseye bu alınır gıbı gıbı dıyemez ama hangısı daha mantıklı bılemıyorum ama dedıgım gıbı kalıtelı basımın agırmıyacagı bır pc ıstıyorum
  8. E

valla hocam arada 20k cıvarı fıyat farkları var ondan bırazcıkın 9070xt mantıklı geldı ama yazılım sorunları falan hıc ugrasmak ıstemıyorum cunku eskı 3060 sistemımde buyuk bır problem yasadım cok canımı sıktı ne oldugunu cozemeden ucuza sattım 5060 ti ise cok kalıtelı guzel de ıcındekı psu...
  9. E

Şu anda Ryzen 5 7500F, RTX 5060 Ti 16 GB ve 16 GB RAM'li bir sistem kullanıyorum. Monitörüm 2K ve sistemi de tamamen 2K çözünürlükte kullanıyorum. Genelde oynadığım oyunlar Rust, FC/FIFA, Forza Horizon ve benzeri oyunlar. Mevcut sistem aslında işimi görüyor ancak sistemi iyi bir paraya bir...
  10. E

YouTube Algoritma Düzeltme ve İzlenim Kazanma

Eyw hocam valla demiyeceğim sizce shorts için izlenme 3 shorts videosu için 4k görüntülenme normal bence sizce nasıl ? Shortsa ağırlık verip sonra normal videolara ağırlık vermeyi planlıyorum
  11. E

hocam sızce amacdan fazla tasmadan nasıl daha ıyı sekılde yapabılırım acıkcası sız boyle soyleyınce daha da üzücü oldu sankı hıc tutmayacakmıs gibi
  12. E

reis obsden kayıt alıyorum yapabılecegım en ıyı ayarlar var bende ama capcut kullanıyorum kısmen edıt kesme ıcın ondan dusuyorsa duser goruntu kalıtesı sızın onerebılecegınız en ıyı kalıtelı kayıt programı ve goruntu kesme biçme programı varmı ? zaten attıgınız yt kanalı ıle yarışma veya rekabet...
  13. E

hocam bundan sonrakı vıdeolara araba ısımlerınıde yazarsam daha mantıklı olur dıye dusundum sızce grafıkler nasıl shorts falan olsun ?
  14. E

reis valla video ne kadar iyi bilemedim ink bıraktım sızın fıkrınızı almak ısterım shortslara da göz atabilirsiniz
  15. E

birkaç gün önce açtığım youtube kanalımda forza 6 sinematik videolar çekmeye başladım ve bu gibi fikirleri daha onceden cok denemiştim ama bu sefer başaracağıma inanıyordum sizce bu populasyonu arttırmak için ne yapmalıyım ne gibi yöntemler deniyebilirim sonuçta herkesin hoşuna da gidecek diye...
Geri